41

Анонимен

преди 3 години

Нужно е незабавно ликвидиране насороските НПОта и техните антибългарски *** по весникардсите форуми

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 49Ако ме срещнеш имаш проблем, тъй че се радвай, че си драскаш само под форумите.

39

Анонимен

преди 3 години

До Добра идеяНапротив, в следващите 10 години ще има референдум и на него народа ще избере нов национален празник, който да празнува наистина БЪЛГАРСКАТА държава, а не чужди.

38

1

преди 3 години

До weissКонсервативно обединение на десницата: и аз се зачудих, че няма обяснение, при положение, че е сравнително нов проект, защо не напишат кои са. Напълно одобрявам и позицията им: правилно, 3 март не е дата, на която да се е случило нещо особено, че да празнуваме НАЦИОНАЛНИЯ си празник на нея.

37

weiss

преди 3 години

Какво е КОД?

36

Анонимен

преди 3 години

Децата ни учат история пренаписана и прередактирана в чужда страна. Това е трагедия за народа ни. Дори и архивите ни историческата памет на България са заграбени от тая страна и докато не си ги върнем, няма да си върнем и историята.

35

Анонимен

преди 3 години

143г българина няма смелост да смени турските имена на градове ,села и върхове !Най-голямата ни църква, с която ужасно се гордееме е Подарък от Русия !най-бедни ,ама с най-много Милиардери и Милионери - гордеете ли се ?

34

Анонимен

преди 3 години

Чета коментарите и се изумявам.Коя дата в нашата история би била еднакво удовлетворителна за всички?Няма да намерим такава.Защото сме лош мат'рял

33

ИСТИНАТА

преди 3 години

Два пъти сме окупирани НЕЗАКОННО ОТ РУСИЯ Първият път на 3 март 1878 година. Вторият път от 1944 до 1989 година. През това време имаше руска и съветска армия окупатори. Бяха отнети всички права на българите. Първият път за около 6 години имаше руски окупатори. Вторият път 45 години имаше съветска армия окупатори у нас.

32

Анонимен

преди 3 години

Избора пред България Винаги е по-малкото зло, ама Зло ! -така е било, така е и сега .Ние сме смели само на маса на три ракии, дръзки по ядене на кебапчета около Шипка, титанични пред компа.

31

До 31

преди 3 години

Със заличаването, нека започнат от теб

30

Анонимен

преди 3 години

До 36Свободни преди 3 март? Що за глупост. Свободни сме след 3 март до края на 2 световна война. Тогава в държавата ни има най-голяма енергия да се борим за свободата си и да сме независими. Затова и започваме и балканските воини.След втората световна минаваме под руско робство неофоциално. Тъй че 3 марте хубава дата. Разбира се има и руско влиние,но то е главно до Сръбско-българската война.

29

Българин

преди 3 години

На 3 март 1878 година русия поробва България. До тогава от свободни и независими попадаме под руско робство. ТРЯБВА ДА СЕ СЪБОРЯТ ВСИЧКИ ПАМЕТНИЦИ НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ. ТРЯБВА ДА СЕ ПОПРАВИ ИСТОРИЯТА И ДА СЕ ЗНАЕ ИСТИНАТА. РУСИЯ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ВЕКОВЕ Е ВОДИЛА НЯКОЛКО ВОЙНИ ЗА ДА НИ ПОРОБИ. ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ.

28

Анонимен

преди 3 години

3 март- От свободни ставаме под РУСКО РОБСТВО. ЗАЩО ПРАЗНУВАМЕ ТОВА???

27

Тези мераци

преди 3 години

да си ги за врат о тзад! Много им е т ъпа стръвтта, нищо няма да хванат с нея. По добре ще им се получи, ако има референдум за излизане от ЕС, както направиха англичаните. Те усетиха, че ЕС ще се разпадне като СССР, вече се усеща това. Като всяко нещо, имаме разширение и накрая спукване-като балон. И римската империя така се е спукала. Няма вечни неща!

26

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше трети март, сега всички щяхте да сте турци и да се дупите в джамията и жените ви да ходят със забрадки, а вие с фесове! Благодаря на Русия!

25

Анонимен

преди 3 години

A аз предлагам референдум партия код да бъде забранена със закон, а москов да бъде тикнат в затвора!

24

1234

преди 3 години

Писателите са според империите.сега сме част от кравароюдейската и всичко се пренаписва

23

Анонимен

преди 3 години

Какво е 3 март. Някакъв договор подписан, като с този договор ние попадаме под руско робство. Трябва да се заличи от историята тази дата и да се съборят всички паметници за русия в България.

22

Ужасена

преди 3 години

Правилно. Подкрепям напълно това. Дори децата трябва да знаят истината. Русия води война и ни ОКУПИРА НЕЗАКОННО и на 3 март 1878 година това е с договор. ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ ПРАЗНУВА ПОРОБВВАНЕТО НИ ОТ РУСИЯ. Освободени сме благодарение на намесата на САЩ Турция и Западните държави.