71

помнещ

преди 2 месеца

Един Тарикат и *** искаше " Рестарт" на държавата,печелейки време да си изкара 1 во жалко пълно мандатче! Други *** и искат да ни затрият съзнанието като нация и станем лесно Манипулируеми за политиците и запада?! Ами време е да тръгваме с калашниците ако питате мен!Българи ли са улу какви "политиците" ни? Тия се самозабравиха вече мисля!!!

70

Анонимен

преди 2 месеца

като държава сме признати на берлинският конгрес.от трети март няма правни последствия а военни действия се водят и след тази дата

69

обикновен

преди 2 месеца

Хората са объркани от много ТВ и блогове и не разбират, че ЗАРАДИ КРИВИТЕ СМЕТКИ на Русия и с помощта на този, макар и нереализиран Сан Стефански договор, е върнат политическият живот на България и й е дадена възможност за развитие поне 60-100 год по-рано отколкото е позволявала реалността!
Няма никакво русофилство да празнуваме този празник, защото той не е благодарност към Русия и нейните имперски мераци, а към Благосклонната към нас Съдба, възнаградила усилията на нашите революционери!

68

Анонимен

преди 2 месеца

Луди хора с луди идеи. Какво съединение и каква независимост щеше да празнуваш, ако нямаше трети март. Пуснали пяна от злоба срещу Русия се застъпват за *** идеи.

67

Христо Христов

преди 2 месеца

Евроатлантическите тролита са същите като господарите им Плевнелиев, Митов, Паси, Ненков: слуги на лукановото бкп, готови да продадат интересите на България на всеки и в случая-на Турция.
Да припомня как гореизброените канеха турците да летят в небето ни.
Факт.

66

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 71

Така е, русофилите трябва да празнуват Банго Василий, този празник има същпп толкова общо с повод за Национален празник колкото 3 март (даже може би повече).

22 септември е истинския Национален празник и по-скоро рано отколкото късно ще стане такъв официално.

Надявам се, че ти, като истински българин, ще си доволен, че най-накрая имаме инстински празник, около който българите да се обединим.

65

Чебурашка

преди 2 месеца

До Анонимен..............Национален празник трябва да имат НАЦИИТЕ, българите не сме нация....

Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

64

Анонимен

преди 2 месеца

Като чета форума разбирам, че е крайна време национален празник да ни е Банго Василий, в краен случай Осми март. Всъщност ненапразно в по-голямата част от историята си сме били под робство, та ние не можем да живеем заедно, бихме се съюзили с всеки, само и само да направим мръсно на съседа си примерно. Бъдете здрави! Национален празник трябва да имат НАЦИИТЕ, българите не сме нация.

63

Чебурашка

преди 2 месеца

До 5678....... доценти, професори и сие, решават че тяхната теория е най-вярна и айде промяна - нови учебници, нови дати,..........нова история, не става така! Дали са акуратни или не дадени дати, няма.....


Историята и писана от русофили! Доскоро Шаренкова тбгонопеше за 200 0000 руски жертви! Трябва да се пише истината, че 3 март не е никакво освобождение а само примирие между две империи.

62

Анонимен

преди 2 месеца

До 5678

Ще я научат, не се притеснявай. Вече знаят, че Русия ни е мачкала където свари. Скоро и датите на които България е направила нещо за себе си ще станат повод за обсъждане на коя от тях да е националния празник.

61

Анонимен

преди 2 месеца

До 67 Чебурашка
Аа! Вече си на линия другарю Гендър Сороски ! мислех , че те е хванал ковид та се губиш нещо от сутринта

60

5678

преди 2 месеца

Не знам кой е този д-р Канов, в интерес на истината не искам и да го знам, но ми писна от разни търсачи на слава, да ни убеждават коя дата е вярна и коя не. От толкова промени децата не могат да научат историята, защото всякакви такива доктори, доценти, професори и сие, решават че тяхната теория е най-вярна и айде промяна - нови учебници, нови дати,..........нова история, не става така! Дали са акуратни или не дадени дати, няма значение - хората ги знаят, престанете!

59

Анонимен

преди 2 месеца

До обикновен

Договорът е инструментът, с който са излъгани българите, тъй че той е срамна страница в българската история и причината за десетилетия на българско страдание след това.

Руския агресор и поробител, лъже българите, раздава исконни български територии на някои от най-злобните им врагове (освен самия руски поробител, разбира се), и краде безогледно, включително България си плаща "освобождението".

Скрий се, червен каскет!

58

Чебурашка

преди 2 месеца

До Анонимен..............Нужно е незабавно ликвидиране насороските НПОта и техните антибългарски тролове...

Първо трябва да се ликвидира НПО Русофили , които са национални предатели и техните българофобски тролове. От Съединението до днес Русия и русофилите сте най-големите врагове на България!

57

обикновен

преди 2 месеца

Съгласен съм за скритите цели на Русия и други Велики сили по това време и с това, че българите са излъгани, но договорът е факт, и това го прави макар и това развързва ръцете на българите и им дава вяра, че един ден макар и след много грешки, отново ще бъде факт! А за постигането му има само един път - непрестанна борба, дори и по най-подмолен начин! Освен ако не сте от онези, за които България свърша с табелата на родното им село!

56

Чебурашка

преди 2 месеца

До обикновен..Но най-важна е, защото е подписан договор, според който всички български землища са обединени в едно,.


Крайно време е историята да не се чете от руски фалшификати! Българското землище е на площ около 220 хиляди квадратни километра според границите на Българската екзархия. Русия се разпорежда с това землище и дава на Сърбия Нишко и Пиротско, които са населени с българи като компенсация за участието на Сърбия във войната а със Северна Добруджа, населена с българи компенсира Румъния

55

Анонимен

преди 2 месеца

До обикновен

Чели сме в библиотеките. Манипулираш в полза на руснаците поробители.

54

1

преди 2 месеца

До обикновен

Нищо не е "обединено в едно". Руснаците се договарят тайно с Австро-Унгария с Райхщадското споразумение от 1976, че на Балканите няма да се създава голяма славянска държава.

Сан-Стефанския ПРЕДВАРИТЕЛЕН договор е руска ЛЪЖА, която има за цел да създаде у българите илюзията, че Русия иска силна България, когато в действителност Русия тайно се договаря за точно обратното.

Русия е и СРЕЩУ Съединението и обявяването на фактическата ни Независимост. Тогава им лъсват всички намерения.

53

обикновен

преди 2 месеца

До Минисоидоте - онразовакте се братя и сестри, тук не става въпрос какви цели е имала Русия с войната от 1878, а какво е получила България в резултат и какво е искала да постигне след това! И до днес Санстефанският мирен договор е идеалът за българите, същият, за който са умрели и Ботев и Левски! Четете в библиотеките, не в блоговете!

52

обикновен

преди 2 месеца

До КОД, 3-ти Март е най-светлата дата в българската нова история, без която много други светли дати нямаше да ги има! Но най-важна е, защото е подписан договор, според който всички български землища са обединени в едно, макар и за малко и на хартия само, и е справедливият идеал, в името на който всички последващи грешки са направени!