23

Анонимен

преди 2 месеца

До До 8

Не знам какво има и какво няма, знам какво видях.

22

не на иглата

преди 2 месеца

спасен.е в копривата ей българи,шляпкайте се с коприва,и след това ще ми,благодарите

21

ЯловКунчеФЛрипок лъФ

преди 2 месеца

Свободата да кажа ми е право: Комунякското Бкп е изградено и следва ТЕРОРИСТИЧНИЯ МОДЕЛ На Апостола на ТЕРОРИЗМА ялов КунчеФ ПРИПОК лъФ: Грабене на Богатите българи, заплахи и убиване на несъгласните да се подчинят на Диктатурата на Комитета. Кво ме интересува яловеца, клошар, беден, без жена, без детен, нехранимайко, нехранитатко. Кво ме интересуват идеалите на Терористите у нас и по света?!? Иван Гризли, Наполеон, Волски, Робеспиер, Сталин, Хитлер, Пиночет, Килъри, Бокьо Чекмежето, Бидон?!?

20

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен

Всеки е вечен. За невжите и неосъзнати които не знаят откъде идват и отиват. Душата и съзнанието са вечни - и телата които си избира душата да си служи с тях на земята не са вечни.

19

До 8

преди 2 месеца

Само дето жената няма момиченце, но ти си пиши глупости те се трупат на твоята глава.

18

моч

преди 2 месеца

Загубата е е за близките и ......За България е един болшевик , един криминал и един родоотстъпник по-малко !

17

Тоя па смешник

преди 2 месеца

До Анонимен 10

Абе толУп, какви мутри бълнуваш бе? Мутри имаше до към 2000 създадени точно от партиите, за които призоваваш да се гласува. Тогава съм бил дете , но помня простотията и страха, който всяваха в обикновенните хора и каква мизерия беше при управлението на една от тези партии в коалиция с една небългарска партия и един мадридски разбойник. Помня и глада по времето на пловдивския корифей Жан, дългия инкасатор и т.н.т. Така, че да ми говориш за мутри сега е меко казано тьпо.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Откакто герберите взеха властта през 2006 и 2009 година,много бесепари и техни роднини започнаха да умират,някои се разболяваха от страшни болести,аз не съм от БСП,но имах познати и приятели бесепари,които бяха уволнени от работа,техните роднини разболяни и убити,съсипани психически и физически,големи трагедии!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не е вечен. Бог да я прости.

14

Ядене и Акане

преди 2 месеца

На входа на живота е Яденето, хубаво или вредно. На изхода на живота е Торенето което произвежда е след като сме яли полезно или вредно. Останалото е метод на постижението

13

Анонимен

преди 2 месеца

Живота е миг на фона на фселената.Какво са 80-100 години?НИЩО!Милиони години еволючция но живота е стигнал продължителност до век.Няма никакви личности това са глупости!Изобщо не се знае каква е целта на всичко това и до къде е замислено да стигне.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Оперирана е преди 2 години от коксартроза.Тези операции са най-неуспешните у нас.Доста хора си отиват от това.По-добре да не се оперираш и да ходиш с патерици.Тромбовете след операцията те довършват.

11

ЦРУ

преди 2 месеца

До Гошо...В грешка си....сигурно не знаеш !!! СПЕШНО САТАНАТА направи 10-ти кръг на АДА !!! За *** - русофили - българомразци !!!

10

Анонимен

преди 2 месеца

БСП,АБВ трябва да управляват България,страната ни потъна съвсем откакто ББ,ЦЦ и мутрите влязоха в парламента и в ръководни места на държавата!
Населението е игнорирано,дори мачкано,на преден план са порциите за разделяне между олигарсите,а държавата пропада,населението бяга или не иска да ражда,видя се и с кризата с коронавируса,няма достатъчно медицински кадри,някои болници са закрити и цели райони са без здравеопазване,няма детска болница,няма ремонт на болниците,а се хвърлят пари в частните б

9

Анонимен

преди 2 месеца

Няма значение кой какъв е!Ама такъв бил ама онакъв.Накрая всички сме за там!!!!!Неизбежно е!!!!!И живял ли си или не си живял?Какво значение има?!!!!!Живота е каквото видиш и каквото хапнеш.Другото е нищо!Ама бил такъв или друг или какъвто и да е.И какво от това?

8

До Анонимен 1

преди 2 месеца

До голяма степен може да се съди за един човек по децата, които е възпитал.
Нейното беше изключително нагло и брутално момиченце. Беше блъснало силно друго дете, чиито родители бяха дошли да се жалват. Бабата на пострадалото дете се беше опитала кротко да направи забележка на Клариното, но като си спомня как нагло и дразнещо се изсмя онова мъниче - с подигравка, съзнавайки, че се издевава и че нищо не могат да му направят онези, чието дете едва не осакати. А беше още в началното училище!

7

123

преди 2 месеца

Клара-капачката, преди избори раздаваше капачки за бурани тип "омния"

6

Жалко

преди 2 месеца

да си Комунист и да си отидеш малко преди К0мундетата от Пекит да допревземат Света чрез Био-Оръжието си от Ухан!

5

Вин

преди 2 месеца

"Клара Маринова бе начело на пресцентъра на БСП по време на най-тежките времена в държавата - през бунтовната 1997-а." - Само, дето не уточняват коя партия, с кои устати депутати и депутатки докараха бунтовете в държавата!? Бог да я прости и прибере при себе си, ако прощава на атеисти и ***!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Не обичам комунистите. Те не вярват в Бог, но нека Бог да я прости! И тя беше български гражданин.