10

ЦРУ

преди 3 години

До Гошо...В грешка си....сигурно не знаеш !!! СПЕШНО САТАНАТА направи 10-ти кръг на АДА !!! За *** - русофили - българомразци !!!

9

Анонимен

преди 3 години

БСП,АБВ трябва да управляват България,страната ни потъна съвсем откакто ББ,ЦЦ и мутрите влязоха в парламента и в ръководни места на държавата!Населението е игнорирано,дори мачкано,на преден план са порциите за разделяне между олигарсите,а държавата пропада,населението бяга или не иска да ражда,видя се и с кризата с коронавируса,няма достатъчно медицински кадри,някои болници са закрити и цели райони са без здравеопазване,няма детска болница,няма ремонт на болниците,а се хвърлят пари в частните б

8

Анонимен

преди 3 години

Няма значение кой какъв е!Ама такъв бил ама онакъв.Накрая всички сме за там!!!!!Неизбежно е!!!!!И живял ли си или не си живял?Какво значение има?!!!!!Живота е каквото видиш и каквото хапнеш.Другото е нищо!Ама бил такъв или друг или какъвто и да е.И какво от това?

7

123

преди 3 години

Клара-капачката, преди избори раздаваше капачки за бурани тип "омния"

6

Жалко

преди 3 години

да си Комунист и да си отидеш малко преди К0мундетата от Пекит да допревземат Света чрез Био-Оръжието си от Ухан!

5

Вин

преди 3 години

"Клара Маринова бе начело на пресцентъра на БСП по време на най-тежките времена в държавата - през бунтовната 1997-а." - Само, дето не уточняват коя партия, с кои устати депутати и депутатки докараха бунтовете в държавата!? Бог да я прости и прибере при себе си, ако прощава на атеисти и ***!

4

Анонимен

преди 3 години

Не обичам комунистите. Те не вярват в Бог, но нека Бог да я прости! И тя беше български гражданин.

3

Гошо

преди 3 години

Вече е в деветия кръг на ада, който е запазен за всички комунисти.

2

Коча

преди 3 години

Да почива в мир. Събраха се с Караманеца

1

Анонимен

преди 3 години

Ужас!Изключителна жена,образована,компетентна,добра като човек,просто потресаващо,че е починала,бог да я прости!