39

:(

преди 3 години

Въпрос на личен избор е за сега.По-късно ще влезе в имунизационния календар.Никой не може да каже на друг за момента какво да прави или да не прави.Но ако съм с ваксина искам да имам предимство пред лекаря, който ще ме лекува!И не само за това, тези без ваксина да се оправят както намерят, толкова им е акъла. Ей не съм вярвал, че има толкова неграмотни хора...В крайна сметка, дали си страстен пушач, дали си алкохолик, дали си ваксиниран, все е личен избор, ама после всеки търси лекарска помощ.

38

Анонимен

преди 3 години

Ами,ще седите инще чакате като всички. Или си мислите,че като сте се изтарикатили да дойдете пред Софиямед и ще сте нещо специално? Навсякъде в чужбина,за всичко се чака на опашки и никой не мрънка,нито предрежда. Обаче качественият материал в родината живее като в дивия запад и ако може да мине през главата на някой,ще го направи. Ей такива тиквеници останаха да живеят тук.

37

Анонимен

преди 3 години

Израел 9млн страна, ваксинирани с една ваксина 50% с две 35% от населението. България 7млн страна ваксинирани под 1% -България 253,183 заразени до сега с 10,413 смъртни случая -Израел 789,485 заразени до сега с 5,803 смъртни случаяАнтиваксарите са за освидетелстване.

36

Анонимен

преди 3 години

До реалист : Само да ти кажа, преди 3 дни се ваксинирах с 1-вата на Астра-Зенека. До вечерта нямаше ядове освен главоболие.... Дойде полунощ и едва оцелях до 6 сутринта да заспя. Тресях се все едно има земетресение, болят ме зъбите още от тракането и тресенето, всяка става болеше ужасно, костите ме боляха.. мускулите - все едно крампи. Температурата под 39 не падна, на моменти беше 40 градуса. Откровено се притеснявах за живота си. На другия ден пак същото но в по-малък магнитут.

35

Пълни глупости...

преди 3 години

...в това инфо - хората се бяха записали по телефона за съответен час и нещата бяха спокойни и добре организирани. Аз бях за 13:30, групата за този час бе обслужена около 13:50. Нямаше никакво напрежение или проблеми.Поредно помпане на напрежение....

34

Анонимен

преди 3 години

Тия изнервените са същите, дето разграбиха тоалетната хартия и олиото...

33

ВРАЧАНИН

преди 3 години

А в село Бутан няма опашки защото няма и не е имало ваксини ! Е това не е ли ГЕНОЦИД!

32

Анонимен

преди 3 години

Антиваксърите да умират.

31

Анонимен

преди 3 години

Абе много капризни станахте!Всеки с големи претенции?!По скромно!

30

ген. Кольо

преди 3 години

Тия по опашките имат ли си на идея какъв троянски кон е това дето си инжектват !? Винаги съм се чудил на "хора" дето на сляпо правят всичко в живота си ! На сляпо да станеш опитно свинче на нещо което още е в фаза изпитания и чак до 2-3 години е крайният срок за край на тестовете с хора говори достатъчно . Отделно от това подписвате ,че производителят не носи отговорност ако нещо стане след инжектването. Да си вкарвате Аденовирус от шимпанзе и ГМО организми в тялото съзнателно говори достатъчно.

29

Анонимен

преди 3 години

Така ми е зажадняла душицата да види един грипен вирус.....няма и няма.Затова пък само днес видях поне 4 щама на новата чума.

28

Анонимен

преди 3 години

На 3-ти март ни освободи Русия. Още щяхме да чакаме Запада да ни освободи, както чакаме сега за ваксини.

27

Анонимен

преди 3 години

Коридориима, ваксини няма - що е то? На Ботокса имунизационния план, хахахаха.

26

Анонимен

преди 3 години

Давайте балъци, блъскайте се по опашките, най много там да се заразите. все пакт и така може да добиете умунитет...

25

Дедо Пенс

преди 3 години

Поживьом ,видим ... Кой ще остане..

24

.

преди 3 години

Фирми произвеждащи ваксини, който след доставка са освободени от всякакви отговорности за бъдещи последствия какво ви подсказва това ?

23

Бау

преди 3 години

До реалистантиваксърите се надяват/очакват всички ваксинирани да се разболеят/умрат след няколко години. Толкова им е акъла.

22

реалист

преди 3 години

До къщата МД. Твоите глу.пости не ме интересуват, защото знам, че ваксинираните в България вече са 250 000 и не съм чул НИТО ЕДИН (повтарям НИТО ЕДИН) да е починал и дори нито един да е получил сериозни странични ефекти. на тези факти вярвам, а не на бръщолевенията на олигоффрени като теб.

21

байфидан

преди 3 години

До 19. Айде бе, май послъгваш. Ти беше ли там или просто омразата те е заслепила напълно?

20

Бау

преди 3 години

най ми е мъчно за старите и болни хора. Фаза 4 си е тяхна. Ама нееее Бойко и неговите деби коридори. Конкуренция да има.