197

ганьо

преди 3 години

До тонката. Това с разходките сред народа го правеше и бай Тошо, той харесваше ли ти? И е безумно глу.пав парвенюшки подход. Ама тоя горе е точно копие на бай Тошо, така че му копира и глу.постите.

196

До211

преди 3 години

Ти със своите днешни сто коментара за някой ли се имаш бре ***?

195

Анонимен

преди 3 години

Радев е болен неннормалнилНяма ли си жена и ца ?!

194

изнервен

преди 3 години

До 202. Уф, докога с тези глу.пави коментари. Сигурно си ги писал поне хиляда пъти. Гарантирано му е фигуранта жалко бъдеще до полата на деса. По-слаб, некадърен и противен президент не сме имали в историята. А какво казват невзрачни *** като теб няма никакво значение, защото ти си никой.

193

Анонимен

преди 3 години

'' Доблестта на предците не може да изсели пороците ''..................Всеки охотно говори за чуждите пороци, но никога за собствените си ...Харесва ми физиономията на Караянчева за Радев ... добра илюстрация за тоталната неспособност на българския политик да загърби собствения си интерес в името на общото благо ... Радев с нищо не е по-хубав разбира се

192

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да качите клип с речта на президента.

191

До207-пРезидента

преди 3 години

Ти май направи вече-Сто глупотевини днес?

190

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 205Ние имаме друг подход: пак ще си мразим руснаците заради това, че са ни заробили, но вместо да бутаме български храм просто ще му сменим името с това на някой български светия.

189

Анонимен

преди 3 години

Полша разруши православния храм Александър Невски в центъра Варшава, който беше почти два пъти по голям от едноименния в София, а ние още не сме разрушили Александър Невски в София. Българите требе да разберат, че докато не почнат да мразат Русия като поляците и не срутат Александър Невски в София, визите никога няма да паднат и българите никога няма да бъдат приети като равни в голямото цивилизовано демократично западно англосаксонско семейство.

188

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГЕРБ отново ще спечелят най-много на изборите, и то със значителна преднина. А това дали Радев или Плевнелиев е президент няма никакво значение, президентът е фигърант, има само представителни функции и никакви правомощия.

187

Анонимен

преди 3 години

3 март не може да бъде национален празник на България. Той се превърнал само в повод пропадналите и умственоизостанали русофили да изливат яда си.

186

Анонимен

преди 3 години

Докато на президента втория мандат му е гарантиран за вас гербавите само затвора е гарантиран

185

Тонката

преди 3 години

А Бойко кога ще има доблестта да излезе пред народа на някой празник , или просто да се разходи за -5-10 мин без охрана по някоя улица.

184

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБългария е много по зле от Пуерто Рико. Пуерто Рико е със статут на щат на САЩ, стандарта е като на западно европейска държава, докато България е васал, българите дори нямат право да пътуват в САЩ а стандарта е като на африканска държава.

183

Анонимен

преди 3 години

До 190 еми тогава да отменят всякакви избори Ще чакаме и каквото ни назначат от Вашингтон и Брюксел, това ще е България = новото Пуерто Рико

182

Гост

преди 3 години

Общо взето борбата е за мезето !Аидуците подкрепят герберите, а бедните подкрепят радевците!Едните имат какво да губят а другите не! Кои са повече и по-опасни ?

181

Гост

преди 3 години

Общо взето борбата е за мезето !Аидуците подкрепят герберите, а брдните подкрепят радевците!Едните имат какво да губят а другите не! Кои са повече и по-опасни ?

180

Доблестен

преди 3 години

Фигурантът е доблестен предател

179

Лика-прилика

преди 3 години

Думата "единение" от усрата на Рундю звучи като молитвата на Мая между два свиpчoka.

178

Умник

преди 3 години

То такава простотия настана в милата ни татковина !Да вземем да си спретнем едно самоизтребване и да се свършва: Левскари срещу Цесекарите, Гербери срещу Радевци, бедни срещу новобогаташчетата..белким се самоунищожи това племе ...и без война или бедствие ние ще ср самоизядем ..