217

Анонимен

преди 3 години

На краварските духачи няма да им бъде простено ,че и тази година ,колкото и да се мъчиха не успяха да накарат българите да забравят кой ги освободи от турското робство - Русия.Докато има поне един жив българин ,ще има и кой да помни.

216

ДА СЕ ЧЕТЕ

преди 3 години

До мочМaмицата ти мръснa третополова.Какво разбираш ти от президенти и свят бе кaпут.Президента и 2/3 от народа ни ще обижда гнидата .

215

моч

преди 3 години

До Георги БосилскиНе смейте да се зовете достойни и още по-малко Българи !На всякъде по белия свят болшевиките сте отвратителен , безроден , коминтерновско-терористичен , антихуманен тумор. След хитлер и национал социализма , цивилизацията трябваше да изрине и вас комунисти и сталинисти от лицето на земята и днес със сигурност щяхме да живеем в един по-хубав свят.Обидно е татковината ни да има има за президент такова червено зловонно л е к е!

214

дърт

преди 3 години

До Анонимен 205Ами бутнете го или преименувайте, но първо върнете на Русия камбаните и стенописите - те са РУСКИ!

213

Анонимен

преди 3 години

До ВинетуЗа пръв път виждам "забранени" тържества, с организирани речи от Председателя на НС и Президента, с микрофони и трибуна, с официално поднасяне на венци, охрана от НСО, пътна оргнаизация от МВР и публика.Уникални първи в света!

212

Винету

преди 3 години

Хиляди на Шипка напук на Боко Тиквата и ***. *** се изказа днес, че тя е патрон на празненства, които Боко и забрани! *** стана за пореден път за смях, а герберчетата дори това не разбират! Само да вметна, че паметника е строен много преди социализъм комунизъм и тн. Добре че е построен тогава защото в сегашната тирания и диктатура щеше да излезне 10 милиарда и да се ремонтира 1 ден след пускането му!

211

Георги Босилски

преди 3 години

Достоен БЪЛГАРИН е президента Радев !

210

Анонимен

преди 3 години

До ДимитърПоредния русофил с поредните пожелания. Поне са от сърце, нали така?

209

Димитър

преди 3 години

Български нищжества, не виждате ли, че сте най-долното и мрсно племе на света.ПРОКЪЛНАТО ПЛЕМЕ от недоклани изверги.Наказани сте с мизерия и меч, заради злобата и долнопробието си.Дано изчезнете като никога да не сте били.

208

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 223За кой говориш?

207

1

преди 3 години

До Анонимен 221"Нямаше да ви има ако не бяха русофилите!"Не само, че щеше да ни има, но щяхме да бъдем 1000 пъти по-добре. Доказателство е съвремието ни, в което русофилите сте най-пропадналата и безполезна част от българското общество. Винаги сте били такива, затова искате комунизъм, за да не личи колко сте безполезни!

206

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да ви изколят турчулята, всичките.Трябваше!Имаха пет века, защо ви пожалиха? Турски глупци.

205

Анонимен

преди 3 години

Не е в ред горкия с психиката.Няма друго обяснение.

204

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНямаше да ви има ако не бяха русофилите!

203

Анонимен

преди 3 години

До Кремка РамелТова ви е истинската същност на русофилите.

202

Кремка Рамел

преди 3 години

Няма нужда да страдате от патриотизъм към тоза пркажен народ и подобието му на държава.Те не го заслужават.СМЪРТ ЗА БЪЛГАРИЯ!

201

Сиромах

преди 3 години

Президент, пък само ни товари с вина! И без това ни е тежко! Само до неговите вдигнати юмруци и заядливи коментари ни е сега!

200

изнервен

преди 3 години

До 213. Първо, нямам сто коментара, а само три. Второ, защо всеки, който не харесва радеф го изкарвате *** бе, църввул? И трето, а бе маммицата ви и червени ***, стига с този комунистически номер "А вие защо биете черните".

199

Анонимен

преди 3 години

Радев е глупав руски предател

198

Анонимен

преди 3 години

Споко, всички сме смъртни - след 60 години повечето от вас дето пишете ще сте мъртви. Дайте да не се напрягаме толкова.