257

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за Зелените Чорапи.Смел българин.

256

ззззз

преди 3 години

колко ви плаща тиквата за тези коментари, за един приятел питам

255

Мъдрец

преди 3 години

Браво, Фигуранте ! Мноооого си "мъдър " ! Забрави да уточниш и че водата е мокра, камъка е дървен , а мозъка ти е сапунена пяна !

254

Радев-фигурант

преди 3 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

253

ниновка

преди 3 години

Защо наш руменчо беше изолиран толкова далеч с мокрофона,да не би да е още в карантина

252

ЕХАА

преди 3 години

ДО 288 СЛАВА НА РАДЕВ ТО СЪС СВЕЩИ И ДА ПАЛИШ , НЯМА ДА СТАНЕ , ДРУГАРКО ЗА ДА ГО ИЗБЕРАТ ОТНОВО !!! ИЗБИРАТЕЛИ МУ ТРЯБВАТ , ИЗБИРАТЕЛИ И МНОГО ГЛАСОВЕ !!! НО ТОВА ЧЕРВЕНИТЕ КРАТУНИ НЕ ГО РАЗБИРАТ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МУ БАЯТ И ДА МУ ПАЛЯТ СВЕЩИ !!!😄😄😄😄

251

Пишман Фигурант

преди 3 години

Народе,знаете ли кое е най смешното,че от този Фигурант,нищо ама нищо не зависи,освен да пълни главите на неорентираните и не можещи да преценят нещата... лош матриал.Това ли трябва да бъде Президента,обединител на хората...Около него има една планина от маши,които да вършат каквото им нареди.Тази Грешка за в бъдеще не трябва да се повтаря.

250

Анонимен

преди 3 години

До Радев -Слава!288..*** се прегледай,може пък да ти няма нищо..

249

Радев -Слава!

преди 3 години

Радев браво ! Да си ни жив и здрав ,най -доблестния и честен политик до сега !Пожелавам на всички българи да ни управлява още 100 години!Всяка седмица паля свещи да спечели на изборите !Да живее България !Да живеят геротие !Да живеее Радев!Долу Герб!Амин!

248

Барселона

преди 3 години

Ей,мрънкач,как един път не каза нещо хубаво за правителството,че нещо е свършено както трябва.Само плюнки.Разедени народа,от гръмката ти фраза се роди една партия...да те е срам да я напишеш...ИЗПРАВИ СЕ.МУТРИ ВЪН.Какво да коментираш повече.На следващите избори за Президент трябва много да внимаваме да не дойде на власт някой ...слезнал късно от балкана, партизанин...

247

ЕХАА

преди 3 години

И НА НАЙ - СВЕТЛИЯ ПРАЗНИК ,РАДЕВ НЕ СЕ ПОСВЕНИ ОТНОВО ДА ИЗЛЪЖЕ . КАЗА , ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ЗАБРАНИЛО ЧЕСТВАНЕТО НА ПРАЗНИКА !!!! ТОВА Е , ТОЗИ ЧОВЕК ДАДЪТ ЛИ МУ МИКРОФОН И ЗАПОЧВА ДА ПЛЮЕ , ЩЕ СЕ ЗАДАВИ ВЪВ СОБСТВЕННАТА СИ ЗЛОБА , ТОЙ Е СРАМОТА ЗА ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ !!!!

246

ОСТАВКА

преди 3 години

НА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ , ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ - МЕТЕЖНИК , ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА , СЪД И ЗАТВОР !!!

245

ЕХАА

преди 3 години

ВЕРНО БЕ РАДЕВ ......"ДОБЛЕСТТА НА ПРЕДЦИТЕ НЕ МОЖЕ ДА ИЗСЕЛИ ПОРОЦИТЕ НА СЪВРЕМИЕТО " КОЙ ТИ ГО НАПИСА ТУЙ НЕЩО , МНОГО Е ПРАВ !!!! ЗАТОВА НИЕ НА ЕСЕН ЩЕ ТЕ ИЗМЕТЕМ ОТ ТАЗИ ИНСТИТУЦИЯ , ТАКА ЩЕ ИЗСЕЛИМ ЕДИН ПОРОК - ПО МАЛКО !!!!

244

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството че президенството е като киностудио Дисни.Мис Пиги и Ал Бънди са обитателите.

243

Анонимен

преди 3 години

На изборите Бойко ще ги отвее пак позитанковците. Интересно е след месец каква песничка ще запее този. Така и не проумяха, че Бойко никога няма да допусне комунистите отново до власт, което е и най-голямата му заслуга.

242

Анонимен

преди 3 години

Както е казал един велик политик-вярно е, че е само един шофьор на самолет. Само с "венсерсемос" и вдигнатото юмруче нищо не се променя.

241

Анонимен

преди 3 години

"Доблестта на предците не може да изСели пороците на съвремието"Камелийоооо, аман от смисловите и правописните ти грешки, "да изЦери" се пише, ама ти знаеш ли какво означава изобщо?

240

Българка

преди 3 години

Какво сборище на ***, разбираемо, нормалните хора бързат за работа.

239

до 271

преди 3 години

Знаменитостите и политиците често отправят свръх неточни твърдения и обръщения към милиони хора. Но работата на ума ни показва, че всички сме склонни към подобно поведение. Разликата е, че ние не сме политици и знаменитости. За това каквото и да кажем - то няма тежестта и силата да повлиява на хората. Докато при политиците и знаменитостите Ефекта Дънинг -Крюгер е опасен за милиони хора. Те повлияват на хората и ги объркват.За Борисов не знам какво да кажа.Може би мимикрията е присъща за него.

238

Анонимен

преди 3 години

До 271Ама аз не мисля, че някой го отрича. Само че този път статията е за жалкия ни президент.