75

Батальона се строява

преди 3 години

Да се чете да ни използват като пушечно месо при евентуален кинфликт щото живота на черните в американската армия има значение.На балъците от БА честито записвайте се още и слушайте толупа министър който не е померисвял казарма.

74

Пушенето убива!

преди 3 години

Според статистиката в САЩ броят на душевно болните и самоубийствата сред хомосексуалистите и LGTB обществата е неколкократно по-висок. Защо нищо не се говори как хомосексуализмът и новите ценности убиват млади хора не само духовно, но и физически? Дори в САЩ само 5-6% от населението се идентифицира с тези извращенци, но това се представя като масова култура и масово движение. Защо няма анти-реклами срещу хомосексуализма както срещу пушенето!

73

Анонимен

преди 3 години

"партньорството"ЕДИН "АКТИВ" един "ПАССИВ"

72

Анонимен

преди 3 години

Слъпи българи, американското партньорство е най-доброто партньорство, но вие сте прости и не знаете да го прилагате правилно.

71

Анонимен

преди 3 години

А, това го знаем вече, за 30 годишната мизерия през американското парнтьорство не са виновни САЩ, винони са Русия и 45 години социализъм.

70

Анонимен

преди 3 години

тук много комунистически предатели бре

69

СЛАВА НА АМЕРИКА!

преди 3 години

Ако някой си въобразява, че чрез избори може да получи свобода, много са заблуждава. Свободата ще получим даром от Космическа Америка, която ще срази враговете на Свободния свят.Времето ще докаже това.

68

Анонимен

преди 3 години

Че то останали ни вече нещо за крадене?

67

Анонимен

преди 3 години

Абе големи сте баламурници, сащ уважават повече Сърбия и дори с. македония, защото се държат мъжки а не като нас - предаваме веднага всички и всичко!

66

Анонимен

преди 3 години

Байдън каза - всеки, който прояви агресия към страна от НАТО проявява агресия към САЩ.Дай боже, защото от агресията на Русия ме е страх. Както и всичките съседи на Русия.

65

Анонимен

преди 3 години

Какво ще ни карат пак да им плащаме?

64

ДО 65

преди 3 години

Тая комунистическа лъжа, че сме били сред 30те най-развити икономики в света си я прибери някъде, че ставаш смешен.Държава с рзвита икономика, в коят магазините празни, , дори за автоматични перални някога се чакаше ред.За Москвич и жилище се чакаше по 20 години.Помня какви данни пращаха предприятията за "изпълнението на плана" - фалшиви данни. Всеки шеф на завод се натискаше да лъже нагоре та да му дадат по-голяма премия на края на годината.По същия начин и Живков лъжеше ООНто.Жив зян беше

63

най-добри приятели

преди 3 години

България и САЩ трябва да станат най-добри приятели.Трябва да се построят поне още 5 бази на САЩ в България.Не на НАТО а на САЩ.Трябва да има поне 10 американски кораба във Варна и Бургас.Бъдещето на България е само в дружбата и сътрудничеството със САЩ.

62

Сталинка

преди 3 години

Безвизов режим за Сибир

61

Анонимен

преди 3 години

До до 59Когато бяхме със СССР България беше сред 30те най-развити световни икономики и българите живееха на средно европейски стандарт на живот.

60

Анонимен

преди 3 години

При партньорството със САЩ в България измряха 2 милиона от глад и болести, други два милиона мият улиците в на запад, 80% от българите в страната живеят в бедност и България е първа по смъртност в света.

59

до 62

преди 3 години

не бърза с това че няма политически затворници, САЩ яко са тръгнали в тая посока и току виж с партьорството и ние сме го дакарали до там

58

до 59

преди 3 години

Ти помниш ли "партньорството със СССР?Тогава имаше един виц от серията "златната решетка""Когато в Москва пръднат у нас се поси-ат"Такива ни бяха "братските" отношения.А по-различното днес е това, че в момента в България няма ни ЕДИН политически затворник.Докато бяхме братушки със СССР за един виц влизаш за 5 години в Белене.

57

Анонимен

преди 3 години

Не благодарим, партньорството със сащ не води до нищо добро!

56

Анонимен

преди 3 години

Кой те кара да се биеш с "братска" Русия?Туй нещо само в русофилски мозъци се среща.45 години ни набиваха в главите, колко са гадни янките, докато ни влачеха тук по концлагери и манифестации, и сега сте си пъхнали главите някъде и не смеете да погледнете истината за света.