46

Shark

преди 3 години

Не "има забележки", няма забележки, те са направо отхвърлени! И правилно! Обвинителите за България не трябва да са българи. Да сложат германци най-добре, да видим как ще ги корумпират!!!!

45

Анонимен

преди 3 години

Какво не харесват на наш'те калинки и баджанаци?

44

Анонимен

преди 3 години

Бойко -Мата Хари е в политическа и икономическа изолация ,дори няма политик, който иска да застане до него !?А пък Гешев фикира той не знае дори къде се намира ,но на него му е простено той е завършил в Благоевград и пелтечи ,като се притесни ?

43

Анонимен

преди 3 години

Кьовеши всъщност е етническа унгарка, както личи и от името й. Просто живее в Румъния и има румънско гражданство.Румъния няма никаква заслуга за нея.

42

Анонимен

преди 3 години

В съдебната система няма кадри, които да не са на директно подчинение на мафията, освен на съвсем низши и незначителни длъжности.

41

Анонимен

преди 3 години

В писмото на Европейския прокурор се казва ясно, че българската страна трябва да номинира хора със съответния опит и отговарящи на всички изисквания за независимост и морален интегритет, обясни източникът.Запитан дали това означава, че Европейската прокуратура очаква седем нови кандидати от българската страна, той отговори: Абсолютно!

40

Анонимен

преди 3 години

Това са хора, които са били съдии по граждански и търговски дела, без опит в криминално право. Хайде де! Които никога на са водили криминално разследване. И никога не са разследвали престъплeния с фондове на ЕС и нямат прокурорски опит. Хайде де! Сериозно ли?, възкликна той

39

Анонимен

преди 3 години

Не смятаме, че българските следователи са подходящи за Европейската прокуратура. Уважаваме тяхната работа, признаваме, че според българския закон те са част от съдебната система, но не смятаме, че такива хора имат необходимата квалификация за Европейската прокуратура. Тъй като българските следователи никога не пледират пред съда, а точно това е част от задачата на европейските прокурори, не смятаме тези кандидатури за подходящи, каза източникът.

38

Анонимен

преди 3 години

А какво пише в Юроактив:Това не е добър знак. Когато искаме допълнителна информация, това не е, защото някой недостатъчно добре си е попълнил автобиографичните данни, или не му е ясно мотивационното писмо. Това е ясен знак, че не сме доволни от предложените кандидатури, каза източникът.

37

Анонимен

преди 3 години

Направо са ги изритали седемте, ама нейсе, весници, още по гадното е, че само бг прокурорите не отговарят на изискванията

36

Анонимен

преди 3 години

Чудя се как юридическата общност в България търпи ВСС, Гешев и Ахладова да ги излагат по този начин? Те представят българите като хора без квалификации и способности да разбират, значението на европейските изисквания за стаж, опит и интегритет.

35

НикогаВечеСДС-Чума

преди 3 години

Каскетът има готовност.Ще получи всякаква информация,която иска .Каскетът може да прави всякакви свободни съчинения.

34

Анонимен

преди 3 години

10 връзкари от републиката на наглите некадърни корумпирани чалгаджии наредени на масата на европейците ще се борят с корупцията в Европа ХАХАХАХАХА

33

zeus

преди 3 години

7 от 10 най-избрани прокурори директно не стават, останалите трима са неясни. Въпрос за 50 стотинки: има ли поне един читав и независим прокурор в България?

32

Mona

преди 3 години

И ко прайм ся?!? От къде да намерим читави?!?

31

Анонимен

преди 3 години

На Кьовеши калинки не й трябват

30

Анонимен

преди 3 години

Какво е това заглавие, драскачи?Пишете истината, направо са отхвърлени.Поредният позор за каскета.

29

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще ни изолират напълно и ще се откажат да ни цивилизоват.Дотам ще ни докара гербавата шайка.

28

Анонимен

преди 3 години

И тая и Олаф се правят на слепи ,всичко знаят им са наясно кой кое)

27

чакам опорки

преди 3 години

от троловете на боко как Кьовеши е от бсп ...или от партията на слави...а може и от *** да е платена и иска да спъне боко и герб да довършат започнатото и България да стане на първите места в ес по благосъстояние . много съм любопитен тези гласуващите за корумпираните герб и бсп как биха обяснили вота си отчитайки положението в прокуратурата и съда