14

хм

преди 3 години

Както всички сме забелязали, сеизмологията е наука която предрича, че НЯМА да има земетресение...явно това им е работата...А пък когато има такова, винаги се появяват дузина пророци, които са го предрекли.

13

Анонимен

преди 3 години

Най-застрашаващи са *** премахващи носещи стени или пробиващи отвори в тях с обяснението, че имало цяла стена и какво ще стане от една дупка, колко много стени имали панелките и тази не била важна, защото тази на комшията ще понесе допълнителното натоварване. Няма нищо по страшно то простотията.

12

японец

преди 3 години

България е защитена. Плюс това е тествана през 1977 от Вранча - 7,7 по Рихтер. Панелките устояха. Другите д г д.

11

фен

преди 3 години

Сеизмолог е хубава професия,никой не може да ти каже нещо на въпреки или да ти противоречи. МОже да друсне,ама мое и да не друсне. Както и метеоролог също е сладка работа!

10

Поради корупция

преди 3 години

Кьовеши отхвърли 7 от 10-те делегирани прокурори от България

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7ся за тая глупотевина ще ни дадат ли колкото за боза2

8

Брокер

преди 3 години

Как са цените на недвижимите имоти, падат ли?

7

Анонимен

преди 3 години

ся една типична българска овцца веднага би казала - Бойко е виновен!!:)

6

Анонимен

преди 3 години

болни мозъци сега с какво ще го свържете това земетресение?

5

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Поема за Ирина Бокова : Ирина - богинята една за всички времена. Ирина " звездите " си ги нареди други пък ги разреди. Тя уредите взе да ползва , за да подреди всичките звезди и планетите ги натовари , други пък ги разтовари , за да уреди всичките беди на планетата Земя . Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран. София (2014).

4

Анонимен

преди 3 години

Аз също не разбирам ползата от това някой да каже, че нещо не ни застрашава, когато всеки знае, че земетресенията не могат да се предсказват. Такива приказки на мен лично са ми безмислени. И дразнещи.

3

Анонимен

преди 3 години

Еднакво вярно е да кажем, че ни застрашава, както и че не ни застрашава, защото земетресенията не могат да се предсказват и няма доказана връзка помежду им. Това, което можем да направим, е да си застраховаме имотите като нормални европейци и да спрем да си чешем езиците, а да действаме. Всеки бута стени да остъклява тераси и да си прави кухни по панелките- утре застрахователите няма да ви платят щетите, само да си знаете, защото сте засегнали носещи конструкции.

2

Анонимен

преди 3 години

На Земята няма нищо изолирано...

1

Анонимен

преди 3 години

няма да е лошо и софианци малко да се пораздрусат