212

Виж колко е тъпо

преди 3 години

Тоя "гаден мръсен комунист" с един молив и малко скици направи САЩоамериканската инжинерна мисъл на пух и прах. Дипломата за Средно образование ще си скъсам! Че нещата, които са нужни да се реши тоя проблем се учат в средното образование, което вие съсипахте и за наказание гледали ли сте шоуто Пълна промяна?

211

Пак ще кажа:

преди 3 години

И аз като Перлман - това е единственото възможно решение. Каквото сте изкарали навън като СО2 трябва да се върне там, а не да е в атмосферата и за съжаление САЩоамерикански т.ъ.п.а.н.а.р.и най-бързо това решение може да се направи при вас и решението ви се дава точно за да поправите голямата каша, която сте забъркали.Айде един експеримент - ако не проработи от първия път си късам дипломата!

210

HMLF

преди 3 години

Много патриот, ама само на 3-ти март! Сега е ред на големите дженълмени, ама само за 8-ми март!

209

Анонимен

преди 3 години

С патриотизма си се хвалят само хора които нямат други качества за да се похвалят с тях. Безплатен е и се котира добре най-вече сред челгарите.Може да си патриот и без да се биеш в косматите гърди "***, ***" с два пищова на пояса на гол корем.

208

Анонимен

преди 3 години

3 март е ден за преброяване на руски *** в България. Истинския национален празник е съединението на България единственото дело извършено от българите без да превиват врат пред чужди сили.Какво празнуваме на 3-ти? Прехвърлянето но от една велика империя в друга?

207

Да се не обиждаме:

преди 3 години

САЩоамериканците не разбират проклятието на историята особено своята, първо забъркват огромна каша като с Хер Хитлер като му доставили 60 процента от стоманата за Вермахта, после търсят местните навахо пред изтребление за да може говора да не им се подслушва и да не се разкодира, после взимат бивш нацист последния от Третия Райх Сакскобурга да работи за тях и да ликвидират България че е враг, после надупчили два щата на швейцарско сирене и консумират нефт колко половината свят и СЗО и Климат

206

!

преди 3 години

Цял ден в феиса разни *** и русофилчета се пленяват че само г-н Борисов и Сюлеман паша не са изкачвали шипка. Другари да ви припомня ли че и двамата са били прозападно настроен, и двамата са имали авторитет в Европа. Да не забравяме че сан стефанският договор е нарушена на цариградската конференция която дава автономия на цели 2 българи и е призната от всички западни партньори в рамките на великата османска империя

205

Принципно:

преди 3 години

Пробивате една дупка за хидравличния удар ... Трябва да пробиете и втора - водата изтича, биомасата се утаява на нейно място. Гравитацията в помощ. От втората дупка като потече биомаса запечатваш с цимент. Идеята е, че в тия пещери от хидравличния удар, чрез утаяване ще се събере много повече СО2 и метан отколкото сте извлекли, обаче ще воните на л.а.й.н.а (каквито сте) поне 25 години.... Обаче направеното за 150 години индустрия щетите ще почнат да се пооправят някъде след 50 години!

204

Ден за убиване

преди 3 години

Тази Нощ в Деня на Освобождението на БЪлгария е ден за Уби.ване на някой арабин или ***- ***.йму.на- РОберта, Али Соу, Неусиано де жезуз Гузмао, който се представя за Сисиньо, или Ахмед Доган !! Както Васил Левски и Христо Ботев са уб.ив.али араби, ту.рци и не.гр.и- ***.йм.уни, за да я има Свободна България.Всички, които, до сега, са лъгани от арабите и тур.ците да крадат от българи и да стават - Анархисти, Анти-христ ( против християните), може да изкупят греховете си към България...

203

Анонимен

преди 3 години

До Ха-хаЯ кажи другарю, теб някой спря ли те да отидеш на Шипка, или се пениш, щото се чудиш с какво да си извиниш мързела и не си имал изобщо намерение да ходиш?

202

Ха-ха

преди 3 години

Алоу,гербавите ковидисти!От Шипка по-открито място има ли?А от Джипката по-***?

201

Добавете към:

преди 3 години

Листната маса и кравешки тор ...трябва да се получи рядка каша, която да напомпате в тия изкуствени пещери дето сте направили с хидравлични удари - като почне да излиза навън биомаса запечатвате с цимент и отивате на следващата дупка дето сте изкопали. Така намалявате и метана .....

200

Как да го спрете?

преди 3 години

И лесно и трудно! Там дето напомпвате вода за да извличате газ и нефт трябва да напомпате друго!!! Нещо плътно и органично! Нещо без много вода в него! И след 30 милиона години ще стане нефт - няма неорганична субстанция дето можете да напомпате след хидравличните удари. Нещо дето не иска друго освен слънчева енергия .... Есенни листа и компост .... Дърветата ще си направят нови и така ще смъкнете и CO2 в атмосферата! Но не и метана!

199

Да бе да!

преди 3 години

Чувал съм го т'ва тоя е ненормален не го слушайте какво приказва,много Версия Пеликан е гледал! То и Григорий Перлман като реши хипотезата на ПоанКартие за потоците на Ричи и геометричната форма на вселената му казаха, че е луд за връзване,обаче в една лекционна зала с тебешир,физика и геометрия им затвори устите.И после като не си взе медала на Филдс и двата милиона долара всички пак казаха, че е луд!Фактите са си факти - най-големите шистови полета се намират точно наопаки на земетресенията..

198

1

преди 3 години

До Анонимен 207"Явно, си бавноразвиващ се, щом цял народ знае какво се е случило на 3 март, а само ти не знаеш. И кой е длъжен специално за твоя търбух глух и клепоух да обяснява. Я, чиба, пессоглавец красстав"Хващам се на бас, че ти не знаеш.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

197

ШибиРиби

преди 3 години

Румбата на Шипка ако се обреже като един правоверен мисюльманин ще го призная за лидер.

196

Анонимен

преди 3 години

До изнервенСлабоумен, защо "властта" отменя официалното празненство, отваря кръчмите ,а София е почерняла от хора?Просто банкянския го е страх българите родолюбци,каквито са несъмненно хората на Шипка да не го нахранят какато подобава!

195

Анонимен

преди 3 години

Днес има много ковидясали заради фигуранта дето ги заведе на шипка. Изпозаразиха един друг. И сега са в болница.Румен Радев е виновен.

194

гледна точка

преди 3 години

До Тонката. Ами той Бойко си обикаля из страната сред народа и върши работа. А не като *** само да изнася опела по празниците, заобиколен от зомбитата на Костя Копейкин.

193

Анонимен

преди 3 години

До 2ОО Явно, си бавноразвиващ се, щом цял народ знае какво се е случило на 3 март, а само ти не знаеш. И кой е длъжен специално за твоя търбух глух и клепоух да обяснява. Я, чиба, пессоглавец красстав