33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Червените муджахидини се прехласвате по лицемера, който громи обратнните, но в партията му бъка от такива ,при който Унгария слезе от 35то на 89то място по свобода на словото и който излъга Унгарците, че Русия ще им помогне с ваксини.Нищо изненадващо за вас.

32

Анонимен

преди 3 години

Един от малкото хора, които могат да се нарекат политици, с визия за бъдещето, с гижа за националните интереси на страната си - не послушна по*лога без собствено мнение (то за това е и неудобен)

31

Анонимен

преди 3 години

Депутатите на Орбан не са за ЕНП, те са за европейския националсоциалистически интернационал. За там са и многобройните ляво-десни партии и партийки от цяла Европа захлебвани щезро от Путин.

30

Анонимен

преди 3 години

Тия сами се спуснаха по водосточната тръба 😆

29

Анонимен

преди 3 години

Тоя е руски пратеник...

28

Да

преди 3 години

Браво, браво...

27

Анонимен

преди 3 години

Орбан дължи извинение на унгарския народ че е участвал в тази организирана престъпна група и гей дружинка ЕНП

26

Българин

преди 3 години

Поздравления за Орбан от нългарския народ . Правилно решение да напусне тази престъпна крадлива банда подкрепяща престъпнис режим в България на нейното БКП изч-адие Борисов и прикриваща всички финансови престъпления в Европа . Браво на Орбан

25

Анонимен

преди 3 години

Орбан отдавна реве за тричене и май ще си го намери.....

24

Според мен

преди 3 години

ФИДЕС не са дясна, не са и лява, а по скоро националистическа партия. Какво стана с онази идея националистическите партии в ЕП да се отделят в своя група?

23

1

преди 3 години

Те така или иначе не са никакви десни. Виж в червените редици с лекота могат да се влеят. Никой няма да забалежи разлики.

22

dmx

преди 3 години

Юнкер на съд за Люксембургската афера. Той тепърва трябва да отговаря на въпроси

21

Анонимен

преди 3 години

Може да изпрати евродепутатите си в Единна Русия да подсилят Путин.

20

Анонимен

преди 3 години

за всеобщо сведение по УКР телевезии разпространиха че укър президентът Грюнефонлистенски как се съблечн гол до кръста и показващ перфектно избръснат гръден кош вкл млечните му жлези му се вкарваанти Ковидна ваксина пруи което работниците от ДщнерКебапчиниците ис Виенските Щрасета се изпотепаха да тичат към тоалетните крещейки Машшълъ бе айдук *** Грщелензки машшълъ, след което уморени от бойния порив за мъжка лебоф отново се завърнаха по работните си места и зачакаха второто му ваксиниране

19

Правилно

преди 3 години

Е щом депутати не са съгласни с политиките на ЕНП да се оттеглят. Радан също трябва де се махне от ЕНП и да се присъедини към Йончева.

18

Анонимен

преди 3 години

Браво Орбан! Това е най престъпната партия в Европа. Дори най мразения в историята министър председатвл на Бг е там.

17

Saki

преди 3 години

Мъжкарските свободолюбиви народи ,като англичаните и унгарците, не желаят да бъдат командвани от едно немско бабе и едно франсе с несъразмерна глава.

16

СССР

преди 3 години

Браво на Виктор. Истински ръководител на държава и приятел на Русия!!

15

Black Sea

преди 3 години

Ами прав му път. Беше въпрос на време да го изхвърлят щото явно не му е там мястото. Както и на тиквВинету. Ако иска да изкарва и Унгария от ЕС. Не е загуба. Ама го е шубе щото маджарите тогава ще му клъцнат зелката.

14

Анонимен

преди 3 години

Да бе, и аз не мога да ги разбера тия гербаджии защо плюят по Русия и по комунистите. Лидерът им не само, че е бил член на БКП, но и доверено лице /охрана/ на Тодор Живков. А в школатка на МВР не приемаха случайни хора, само проверени и лоялни към властта. В редиците им има и други бивши комунисти. И сега ще ми се правят на по-големи католици от папата. А през 1956 г. първи унгарците въстанаха срещу режима, дали пък историята не се повтаря?