8

Анонимен

преди 2 месеца

Честит 3 март на поробителите на Беломорието и Егейска Македония!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Айде поне с природата не си правете шеги, че тя от шеги не разбира! Молете се да живеете в блокове дето съседа не е решил да направи от 20 квадрата 5 стаен апартамент, че тогава сте го закъсали! Бог да пази България!
Бъдете здрави!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Балканско парти "Друс друс дибидюс" се е заформило - Хърватия, Румъния, Гърция.

5

Анонимен

преди 2 месеца

За нас опасно земетресение е от вранча. В далечната 1977 година Вранча разстресе цяла БГ. Паднаха блокове в Свищов и убиха стотици семейства под развалините. Молете се да не се повтори Вранчанското земетресение че ще я втасаме.

4

До 1

преди 2 месеца

Д.р.и.с.льо малолетен ,явно не си преживявал земетресение за да пишеш тези глупотевини.Усещането за безпомощност и страхът,особенно по високите етажи са ужасяващи.Това не е шоу млади хлапако , както си го представя вашето милениум поколение,а страашно преживяване.А ние възрастните помним кошмара на Вранча и тогава храбреци , герои и интернет нямаше .Имаше само супер уплашени ,пострадали и затрупани хора !!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Без майтап. По това време 12:16 с приятелката ми правехме секс и нищо не усетихме, от новините разбрахме. 11 етаж, София.

2

До долния

преди 2 месеца

За всяка паднала панелка ще има по 20 паднали блока ново строителство. Нямаш си на представа колко е зле качеството и как се претупват строежите, само и само инвеститора да изкара максимална печалба. Наблюденията ми са от строителство в уж елитни квартали. В крайните може и да е по-зле.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Айде, Ганьо! Време е да разтресе и тук и да слизате с шембаците пред панелката да се надлъгвате колко е здрава и кой какво земетресение е преживял. Ама не той, ами на леля му на стринка й, на сестра й един прЕател бил във външния *** по време на земетресението във Вранча!
Прочее, панелките ви падат при 6.1-6.3 максимум, защото сте бутали да усвоявате 1м2 тераса в кухня.