308

Анонимен

преди 2 месеца

В България от работа богати няма само от крадене както писа някой тук но работата ще Ви се отблагодари когато най малко очаквате бъдете себе си съхранете се духом пък този от горе си знае работата нали все него дава за пример Борисов ще настане време и той ще го разбере по другия начин бъдете сигурни ще си плати за цялото зло което е сътворил хвалейки смият себе си Аз го вярвам

307

относно Фигуранта

преди 2 месеца

Единственото в което успя да убеди цялата нация , а и международния правителствен елит е, че Фуражката наистина е доказано предпазно средство срещу проникване на акъл в главата !

306

Кавалера

преди 2 месеца

Напъвам се да видя работници-но сигурно са Шипка.

305

Анонимен

преди 2 месеца

до 305 Нали? Щото Радев го засенчва с интелект! Борчето бивше,поне Английски да беше научило! Ама не! То се искат мозъчни гънки за това! А той завалията,няма И мускули вече.Само мазнини! -:) Пътник е от властта! Само говоренето и държанието Му ни напомнят за мутренските времена! Това само е останало в него от тогава!

304

мисли му РадеФ !

преди 2 месеца

Aко те докопа Борисов, яко ще ти набие канчето и нахлупи мазната фуражка върху клепналите ушаци !!!

303

ъ

преди 2 месеца

Нещо да кажеш за айдуците и бандитите ? Или там е твоя територия и за това си траеш ? Ние простите хора бая помниме кой си !

302

Анонимен

преди 2 месеца

Ядосания,я кажи защо Кьовеши отхвърли ,7 от българските кандидати за европейски прокурори?Май голям шамар ви зашлеви,а?

301

Анонимен

преди 2 месеца

Я кой се появи? " Тонката" бре.Герберското ***! " Странджата" го няма нещо бе Тонка? Да не се е споминал нещо,пък ние да не знаем? Ти си млад още!-:) Но оплюваш Соца без да го помниш!Той Странджата го помнеше! Но пък подържаш едно "величие" живяло и родено през соца като др Борисов! Станал "демократ" в момента в който взе властта?! Странно! Лягаш си комунист.И се "събуждаш" " демократ"? Това само той го може и никой друг! Тръгвате си Тонка в деня на изборите! До тук бяхте!-:)

300

Прост

преди 2 месеца

Бойко Борисов трябва да каже истината. Крадене трябва, а не работа. Лъги трябват, а не политика. Бой и мачкане трябва, а не свобода. Ама нещо се срамува.

299

бетонджия

преди 2 месеца

Ей, баце що не каза,че си толкоз работлив ,че и на празниците работиш бре?То е срамота да са прайш по светец и от Господ!

298

Българин

преди 2 месеца

Абе Бойко десет години строиш няколко пътя и хиляда пъти се снима на тях. Хайде построй ги, де! Ама не искаш, защото са златна крава – да си цоцате всяка година милиарди и да лъжете, че ще завършите магистралите. Е за 20 години може и да ги завършите, само че те започнаха и да се развалят

297

Анонимен

преди 2 месеца

А министър председателят къде е работи ли друго освен да си джитка по магистралите да сте го видели до Зелен коридор

296

Анонимен

преди 2 месеца

до 291 Това мислим да направим вече! След като ГО СВАЛИМ ЗАКОННО ОТ ВЛАСТ! -:) Той законно ни клати с 25% реални гласовен на ГЕРБ! Щото българина го мързи да си довлече онова с което сяда,до урните вече 10 г! Той пак на това се надява! Да гласуват само администрация,пожарникари и полицаи! Е аз не съм гласувал НИКОГА ЗА ТОЯ ИНДИВИД! ЩОТО ГО ПОМНЯ ОТ ЕДНИ ДРУГИ ВРЕМЕНА!НО НА ТЕЗИ ИЗБОРИ.ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ТАЗИ МАФИЯ В ДЪРЖАВАТА НИ! Времето им свършва на изборите! Гласувай българино! Отговорен си!!

295

Тонката

преди 2 месеца

На Шипка същите от провалилия се протест в София:):):)И буса на майките от Системата ни убива беше там:):):)1000 човека:):):)Това бил "Народа":):):)

294

Анонимен

преди 2 месеца

абе мойта памет ли е къса?... Кой беше се изцепил преди не много време "Кажи му Аго да му стане драго"

293

не е от Баце

преди 2 месеца

До Анонимен

От Радев ще да е!

292

разшифровано

преди 2 месеца

Граждани евакуираитесе от Р Б .

291

Анонимен

преди 2 месеца

Всяко негово изречение убива мозъчни клетки.

290

Анонимен

преди 2 месеца

А бе оставете го на мира. Не виждате ли на каво е заприличал на снимката. Дядка...

289

пкп

преди 2 месеца

*** човек ненормален гепи парите от ктб