348

Анонимен

преди 2 месеца

Тъпa мутpa

347

ЧАО ШАЙКА

преди 2 месеца

И не забравяйте шайкаджии...
ПРОТЕСТА не е угаснал….
ПРОТЕСТА не ви е забравил... ПРОТЕСТА тлее и ви чака и всеки момент ще избухне с още по голяма сила....
Де да имате нахалството и да направите правителство "TYЛYП-4“, а започва тpичането и ще бъдете публично опозорени(eBaни) ...ей, събудете се и си бегайте по живо по здраво.
Светът ще ви се стъжни, Бг-то ще ви е тясно.....
ЧАО TYЛYП, ЧАО ШАЙКА, бай Ставри ви чака!!!!

346

Щирлиц

преди 2 месеца

Уважаеми пасажери,затегнете коланите.Кацаме след пет минути,а самолетът е без пилот,защото го е страх от приземяването.

345

Анонимен

преди 2 месеца

Магистралката защо не е на шипка да падне на колене пред загиналите Руски освободители.

344

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Може кръчмите отворени по време на ,,пандемия,,,а тържества никой не може да прави прави ? Върхът на Карлуково !

343

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Комунист,комунист и то бир парче още на 18 години . Такива ги наричахме ,партиици , шмугнали се потомствено и наследнически заради келепира .

342

Анонимен

преди 2 месеца

До Койчо За лъжи ,щото и за резил , Курнелия го осъди два пъти .

341

Анонимен

преди 2 месеца

"Отменянето на тържеството е във връзка с постъпило до кмета на Габрово
Таня Христова писмо от главния държавен санитарен инспектор Ангел
Кунчев, в което се съобщава за повишаване на броя на новорегистрираните
случаи на Covid-19 в страната" ... и после този човек на снимката се прави на ударен. Хептен за балами взима хората. Обидно е, наистина! Обидно е такъв човек да стои на кормилото на държавата. Хора, гласувайте! Дори и да не успеем, поне ще знаем, че сме опитали!

340

Анонимен

преди 2 месеца

Кой е най- мразеният човек в България? Къде са парите на европейските данъкоплатци? Като си извън България аз като студент, като се каже името на българският премиер потъвам от срам.

339

анонимен

преди 2 месеца

до 337 " Изтуйан"! Амиии,там е проблема! Че той сам се избираше до сега! И тръбеше с години,Как " ПЕЧЕЛЕЛ" " ИЗБОРИ" след " Избори"! И как " мачкал комунистите" от БСП!Ами "ПЕЧЕЛЕШЕ"Защото българина спря да гласува! -:((( А това си е негово законно право! На изборите през тези 10 години,гласуваха масово.Полиция,пожарна и Администрацията на ГЕРБ! Пазеха си работните места и хляб! И както и да ги погледнеш.С роднините си стигаха едва 18 %.ТА КАК " ПЕЧЕЛЕХА" НАИСТИНА??Сетете се сами как! ГЛАСУВАЙ!

338

БАНко

преди 2 месеца

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ИЗМИСЛИ ,,РЕСТАРТ" И ТИКВЕНА КОНСТРИТУЦИЯ ЗА ДА ДРЪНКА ПРОСТОТИЯ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОТ ФАКУЛТЕТА И СТОЛИПИНОВО !!!

337

Истукан

преди 2 месеца

Кой ви накара да го изберете този 3 поредни пъти. Много ясно, че ще е така, ако продължавате по същия дух.

336

666

преди 2 месеца

Съд и затвор за тоя!

335

Lina

преди 2 месеца

Тая неща, ница бочка, и тя не усеща как и се подиграва цар плъх сарайски. Помъкнал мето обикаля с джипката и се излага.
От портиера на пашата- толкова

334

помнещ

преди 2 месеца

Едно мнение на човек,роден и живял през социализма! На времето др Живков,колкото и да се показваше по телевизията тогава,мутрата ГО ПРЕВЪЗХОЖДА ДНЕС! То почти всяка вечер И МЕДИИТЕ ВСЕКИ ДЕН "ПИШАТ"за него!Та др Живков НИкога Не каза " АЗ СТРОЯ ИЛИ ПОСТРОИХМЕ"!Той казваше тогава така.ТРУДЕЩИТЕ СЕ ПОСТРОИХА! Изказванията му бяха разбираеми за всеки нормален човек! Той НИкога не си позволи! Да нахока някого и чрез "екрана" да помаха показалец за назидание и укор! Това е специалитет на др Борисов!

333

Kit Chelin

преди 2 месеца

До Анонимен Човече кьорав ли си или гербераст. Пътувай само от София до Правец и виж какви тунели и мостове са построени. Един мост се равнява на 10 строени по времето на твоя измислен вожд, да не говорим за Аспаруховия мост. Магистрала "Тракия" беше построена 3/4, др. Борисоооф дострои останалото и се похвали, че той я построил. За зала "Армеец" беше осигурено финансирането, проектирането и строителството на 80%" и нея си присвои. Колко язовири, пътища, АЕЦ и болници са построени преди него.

332

Анонимен

преди 2 месеца

Хората си работят, ама тоя точно какво работи като отиде там и се снима не е ясно. Ще видим за колко време ще се разруши това дето го правят, че нещо всичко направено от тях бързо пропада

331

Анонимен

преди 2 месеца

тоя какво работи освен да гледа страшно от великия си джип и да чака връзкарите да му ръкоплпяскат по команда

330

помнещ

преди 2 месеца

до 328 Амиии сам прецени че БНТ все още е НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ! Макар и там да има Бойкофили които Не го крият! Всички останали са Бойкофилски! Промиват яко мозачетата на младите българи най вече! Ние помнещите борчето бивше,няма как да ни повлияят! -:)

329

Койчо

преди 2 месеца

А кого осъдиха за лъжа бе бойче