347

Mopcku_

преди 3 години

Мутро, що не отиде ти да ги речеш тия неща на Шипка, а прати трибуквената цензурирана абревиарута?

346

ОНЗИ

преди 3 години

АБЕ ГОТИН БАЙ СТАВРИ ТЕ ЧАКА *** МУТРА

345

Minuva42

преди 3 години

Единия се катери веднъж годишно на Шипка да покаже, че е голем патриот, другия му отвръща от тунели и мостове, че трябвало да се работи...Това им е политическата програма - между това трябва да избираме...хващайте си парцалките и двамата и да ви няма!

344

Не го дразнете

преди 3 години

Ядосан бил.Винету вечно си е ядосан.Ако не си съгласен с него много нервен става.

343

Анонимен

преди 3 години

Застроят къща и сложат трибагреника високо,тука едно знаме няма по тия калпави строежи,поне напразника бе ....!И тоя пишман инжинер като Доган,какво инспектира,какво експертно мнение дава, това ли му е работата или гледа да върви,че да пълни долапите, да се задави дано!

342

Анонимен

преди 3 години

Господи,прибери си тая банкянска вересия,че ни втръсна!

341

Анонимен

преди 3 години

ТОЛУП-ВЪН.Да се махаш.

340

Анонимен

преди 3 години

При БСП е така; Едно се говори, Друго се мисли , Трето се върши.

339

Анонимен

преди 3 години

Премахнели си корупцията. То всеки ще се захване за работа.Рекетьорите; /Централното Отопление, Монополисти/ на ужким дружестава с оод с Безодговорно статуктво, оператори, Асоциации, Политически Номенклатури, . ../ Ще ОТПАДНАТБез да се изпълнява Върховенството на Закона

338

дидо

преди 3 години

"Лесно е да коментираш свободата, ама трябва и работа, заяви премиерът" - тя и работата ти е толкова , видяхме те 10+ години , трагедия е

337

Анонимен

преди 3 години

Лойко - като си толкова работлив, колко пъти ходи до Народното Събрание в последните 2 години? Или вече си забравил, че сме парламентарна република?!?

336

az

преди 3 години

То си личи колко си българин, на връх Шипка единствено не са се качвали Сюлайман Паша и ти Бойко , да знаеш

335

Бай Коко

преди 3 години

Работните на празник се познават.

334

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 348Абе разбирача? "Освободителите"ни защо ни отнеха Южна Добруджа и я дадоха на Румъния? За Македония няма да те питам. След изцепката от Сан Стефано, ако не бе Бисмарк, нямаше да има България. На Берлинския конгрес защо не е имало само български представители, след като ни се е решавала съдбата? Какво са ни освободили, като до 1908-*** сме васали на Османската империя! Защо празнуваме 3март. Представената на руското управление в България петиция защо не е видяла бял свят?

333

Анонимен

преди 3 години

Не са препоръчителни! Никой не е казвал, че са забранени! "Като не сте мал нрете"! Никой не може да ви спре! Фигуранта не случайно го изхвърлиха от Естония като мръсно коте. Защо там не се прави на мъж?

332

Анонимен

преди 3 години

Тъпa мутpa

331

ЧАО ШАЙКА

преди 3 години

И не забравяйте шайкаджии... ПРОТЕСТА не е угаснал.ПРОТЕСТА не ви е забравил... ПРОТЕСТА тлее и ви чака и всеки момент ще избухне с още по голяма сила.... Де да имате нахалството и да направите правителство "TYЛYП-4, а започва тpичането и ще бъдете публично опозорени(eBaни) ...ей, събудете се и си бегайте по живо по здраво.Светът ще ви се стъжни, Бг-то ще ви е тясно.....ЧАО TYЛYП, ЧАО ШАЙКА, бай Ставри ви чака!!!!

330

Щирлиц

преди 3 години

Уважаеми пасажери,затегнете коланите.Кацаме след пет минути,а самолетът е без пилот,защото го е страх от приземяването.

329

Анонимен

преди 3 години

Магистралката защо не е на шипка да падне на колене пред загиналите Руски освободители.

328

Анонимен

преди 3 години

"Отменянето на тържеството е във връзка с постъпило до кмета на Габрово Таня Христова писмо от главния държавен санитарен инспектор Ангел Кунчев, в което се съобщава за повишаване на броя на новорегистрираните случаи на Covid-19 в страната" ... и после този човек на снимката се прави на ударен. Хептен за балами взима хората. Обидно е, наистина! Обидно е такъв човек да стои на кормилото на държавата. Хора, гласувайте! Дори и да не успеем, поне ще знаем, че сме опитали!