12

Ще се върна !

преди 2 месеца

Браво, браво, браво ! Аз в Германия отвреме навреме също обличам Българска народна носия от Тракия (родът ми е тракийски). Дъщеря ми, зетът-германец и двете им деца носят с радост мартеници, играят български хора и ръченици. Зетът ни завижда на нас българите, че сме патриоти и ценим традициите си. В Германия отдавна промиват мозъците с мулти-култи, противогерманска идеология, която за жалост е доста разпространена сред по-младите. Ние всички се подготвяме да се местим в България, тук няма бъдеще

11

Анонимен

преди 2 месеца

А ще пуснат ли бебешки памперси с надпис БКП на тях?

10

Аман

преди 2 месеца

Аман от плюещи мрънкала - визирам коментарите.

Честит празник на всички! Особено на семейството на малката Бояна! Какво красиво име!

9

Камен Загоров

преди 2 месеца

Да, вярно е такава "народна носия" всеки може да си ушие. Лошото е че няма нищо общо с носията, особено със северняшката.. :( Лошото е че хората си мислят че като пришият на ризата някакви готови ширити по шаренки и носят вече носия..

8

SS

преди 2 месеца

Жена ми също си уши народна носия.Намерила тази на баба ми и по нея си уши за нея.Даже и носи на баба наниза с златни пендари Тя (жена ми е от Югоизточна Азия) я водя на един селски събор там имам вила та играе хоро . Нали е българка.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Е, не всеки може да направи народна носия и който не може и си е злобар по душа, сега злобее.

6

фигурант

преди 2 месеца

Друго си е да гледаш прецедента по потник.

5

У

преди 2 месеца

Става ми едно патриотично така. Какви баба и дядо герои направо.какъв е тоя зор да се покажете по телевизията- горди ли ставате, нещо смислено ли ни давате. Пълна позьорщина.

4

Роки

преди 2 месеца

Да много важно. Единствените са в България пфффффф

3

Анонимен

преди 2 месеца

Даа, и то като ще ми израсте едно патриотично таковааа. Абе що занимавате хората с вашите щуротевини?

2

Анонимен

преди 2 месеца

Оставете го детето, най-удобно е с памперса и гащеризон. Какви църв-ули, какви канапи? Нали може да изгризе тези канапи и да се задави. Има родолюбци и без цър-вули

1

Джо

преди 2 месеца

А стига глупости...