59

Джони Тест

преди 3 години

и защо се споменава карантина? Никой не ви кара да спазвате карантина,а ако усетите че не сте добре, не се издавайте и не ходете в болница. Никой копче не може да ви каже.

58

Анонимен

преди 3 години

В Русия, Белорус и Швеция защо няма вълни и животът си тече нормално?

57

и ?

преди 3 години

Бизнеса на завършилите медицина трябва да върви. Никой не го е грижа за обикновенния човек. Това е прекрасния нов свят.

56

Анонимен

преди 3 години

Спрете да тествате и лекувайте наистина болните, тези със симттоми. А не да приемете на кмета стринка му, щото му е стринка, и още 100 по тази линия. Да не говорим, че всяка изолация, липса на движение, чист вуздух и слъчева светлина водят до понижаване на имунитета и когато излезеш първият вирус е твой.

55

Анонимен

преди 3 години

Перфектно управление на кризата от управляващите в полза на управляващите. Отпускане на мерките, доволни и свободни хора, работещи заведения, целият електорат на ГЕРБ е доволен, а вождът е спокоен, че отново ще гласуват за него. На този фон се увеличават болните, хората в инвтзивните отделения и страхът в очите на подръжниците на левицата, които няма да отидат да гласуват. И нека да познаем, кого ще се налага да търпим отново ?!?!? Нагли, безобразни, безцеремонни, алчни... като всички други!

54

Анонимен

преди 3 години

Във ВМА Никога няма места.Само за новите партийни величия и,,наши хора".Тоя мазен,надут Мутафчийски е отвратителен.

53

До 51

преди 3 години

Тъпет, не знам защо подценяваш скарлатината, но те е мнооого по-опасна за децата от Ковид! И въобще писаното от теб не е вярно!

52

АНОНИМЕН

преди 3 години

Всеки човек го кара различно този вирус!!!!!!

51

медици бизнесмени

преди 3 години

Още един бизесмен в бяла престелка.По цял вят е плъпнала ***, която разрушава обществото, а от скоро и задължава хората по света да се боцкат с отрови и гм съставки.

50

Анонимен

преди 3 години

До ПИТАМЗа малък процент е смъртоносна и този факт е всеизвестен. С прилагането на мерките този процент се държи сравнително малък. Без мерки процента със сигурност ще се разрастне , но доколко е трудно да се каже. Още нещо да не ти е ясно?

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39При комунизма, че са били препълнение болниците със скарлатина и хепатит без да са си давали зор... Ами това доказва, не че демократите са "изнежени", ами че се цени живота СЕГА. И че комунистите никога не са го ценели. Точно като мерките на Боко - понеже изненада - и той е ***...

48

Анонимен

преди 3 години

До До 43Явно за теб нещата или са бели или са черни, но на практика не е така, а винаги са със сиви нюанси.

47

Анонимен

преди 3 години

Общо взето с възобновяването на присъствените учебни занятия за големите ученици, отварянето на моловете и заведенията постлахче червения килим за скоростното навлизане отново на вируса. Резултатите се виждат вече. Двойно покачване за месец, както и огромен скок на смъртните случаи.

46

Смешно е

преди 3 години

Смешно е, че разни народни представители, включително, хора, които нито веднъж не са вземали думата по време на заседание на Народното събрание, са задължени всяка година да декларират доходите си пред Сметната палата, а от същото са освободени превърнали се в милионери Бели престилки, натрупали цели състояния за медийното осигуряване на операцията "Ковид-19".

45

До 43

преди 3 години

Ти не познаваш хора дали "фира", така ли? Явно ти и обкръжението ти сте "безсмъртни" и само Ковид може да ви "гътне"... Други болести и причини за смърт "не съществуват" според теб! И съвсем сериозно ти казвам, че на моето семейство "героичните" лекари въобще не обърнаха внимание да ни прегледат колко сме болни от Ковид, а ни "лекуваха"с есемес по телефона! И не сме само ние така!

44

Анонимен

преди 3 години

В направлението сме 79 човека и досега пет човека изкараха вируса през ноември и още си чувстват последиците. На двама от тях почина и един от родителите им.

43

Вир0с

преди 3 години

Намираме се под неособено правата круша, както и миналата година по това време.

42

Чекотинов

преди 3 години

В отдела сме 50 човека, и доста хора го изкараха вече вируса, повечето от които леко. Само един беше в критично положение, но успя да прескочи трапа.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Ако не дай си боже някой даде фира от твоето обкръжение ще запееш друга песен.

40

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да има 3 вълна щом хотелите по зимните курорти се понапълниха, а част от децата са в училище.Като прибавим и почти никаквите "мерки" и всичко си идва на мястото. Отделно част от хората са с интелект, който е под всякаква критика...