15

Мен

преди 3 години

До ss кое те прави патриот може ли да ми дадеш дефиниция. Техните деди може би също са се борили с поробителя.Не всички са били Киряк Стефчовци

14

Мен

преди 3 години

До 8 моите познати незнам да ли са бесепари по скоро са анархисти а че са русофили съм сигурен ползват и руски униформи но Англия официално е на страната на Турция при все че е имало сигурно англичани които са воювали на наша страна

13

Мен

преди 3 години

Имам приятели в ,"Традиция" дори и дъщеря ми като по малка ходеше на сбирките им нормални хора и софри правят но повечето дрехи сами ги шият а почти всички оръжия са реплика и някои си ги правят някои ги купуват други ги разменят но поне при моите приятели това е хоби а не бизнес.но в едно всички са съгласни че историята се изопачава

12

SS

преди 3 години

Засрамете се !! Кой ви даде правото да се окичвате с медалите на нашите деди ? Защо полицията отнема наследственно оръжие от хората а вас ви оставя да правите колекции и да ходите по нац.празници да са правите на патриоти? Кой ви даде правото да правите възтановки и да хвърляте чучела уж като опълченци?Позор !!!

11

SS

преди 3 години

До 10 и 11. Обрали са на тия които нямат връзки и защита. Я кажете колко Крнки преправихте за 20калибър ловни патрони? Преправянето е лесно един райбер и малко с пилата.Айде криво да стоим ,право да си говорим?

10

Анонимен

преди 3 години

До SSДа, ама това беше 90 и някоя. Нещата се попромениха

9

Анонимен

преди 3 години

Помните ли, когато ГЕРБ започна да обира 150 годишни пуки, непсособни да произведат изтрел, а същевременно всеки дилър в софия е с два патлака поне?

8

SS

преди 3 години

В клуб Традиция навремето беше пълно с ченгета ,щатни и нещатни доносници.Много хора изгоряха,с колекции,и с пари за адвокадски хонорари.Други направиха ( и все още правят ) пари от антикварна търговия,има собственици на антикварни магазини,други ходят по пазари в София и Търново.Патриоти ? Ай стига бе !

7

SS

преди 3 години

До клуб Традиция.Момчета и момичета(има такива) смешни ставате бе.На всяка манджа мерудия сте.Заврете си Крнките и берданите някъде не сте никакви патриоти.Мен не можете да излъжете.А колко историческо оръжие ваши членове изнесоха и продадоха по чужбина ? Айде след церемонията по леко с алкохола.

6

Истината

преди 3 години

Уолявам потурчените да не дават пръсти надолу.

5

Анонимен

преди 3 години

Имат поглед на крайно нуждаещи се ватмани на последна спирка!

4

SS

преди 3 години

Нали ви казах бе ,тия от клуб Традиция ,менте патриоти,много от тях се занимават с антикварна търговия,други синчета и внучета на членове на партията няма да пропуснат да се направят на такива каквито не са.Помня сбирките на клуба се превръщаха в юнашко напиване и сделки с антикварно оръжие.Ура-софра патриоти !!!

3

Анонимен

преди 3 години

Народният театър на турне при Шипка! Караулът на разтроените! :))))))))))))

2

Истината

преди 3 години

Караула да отиде в телевизията и парламента да премахне турското присъствие.ама майките и жените им ше им се рзсърдят пък.Ако спрат турските тв сериали.Сложно е.

1

Електра

преди 3 години

Години наред, Аз и моето семейство се изкачвахме на Шипка, за да се преклоним пред героизма и саможертвата на тези, които загинаха за България и да сме свободни и значими сега. Но откакто, Импексовата БСПдирастия приватизира и тоя светъл празник, под патрондаша на Кауна фигурант и безделник спрях да ходя там, защото се страхувам, че заради тъпите изказвания на тоя безморален лиглю ми е страх , че ще намразя всичко свято и родно, което съм обичала преди и сега...