323

Анонимен

преди 3 години

Караянчева да даде ИВАН ИЛЧЕВ ПОД СЪД!Комунистическият отрок я нерече нищожество а водещата по БНТ направи многозначителна мутра понеже явно е съгласна.30 години след 1989 години комунистическите отроци са навсякъде и на важни постове.

322

"НЕ Е ВАЖНО ДА

преди 3 години

ПРОЧЕТЕШ СЛОВО, А КАКВО ЧУВСТВАШ" - Госпожо ***, Президентът не чете словата си. Думите му отразяват това, което чувства сърцето му. Не се напъвай да се сравняваш с него, четейки слова, написани от слугите ти.

321

Анонимен

преди 3 години

Тая стрина, скоро разбра, че поста и е над този на Бойко, но явно се е главозамаяла и не е разбрала, че не е над Президента. Няма такова невежество, пълен срам.

320

Хари

преди 3 години

И ДНЕС ОЩ БАЛКАНЪТ, ЩОМ БУРЯ ЗАХВАЩА,СПОМНЯ ТОЗ ДЕН БУРЕН, ШУМИ И ПРЕПРАЩАСЛАВАТА МУ ДИВНА КАТО НЯКОЙ ЕКОТ *** НА *** И ОТ ВЕК НА ВЕК!ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК,БЪЛГАРИ!Благодаря Ви господин Президент!

319

Fallschirmspringer

преди 3 години

До Боже, вересията...//// Професор Илчев ,каза в ефир това ,което всеки непредубеден и не купен гражданин го знае.Много от народните "избраници" ,много трудно и с големи компромиси могат да бъдат причислени към човешкият род

318

Наблюдател

преди 3 години

Надайте се другари ! Мечтите ви са безплатни хо хо хо

317

Чао ШАЙКА

преди 3 години

И не забравяйте шайкаджии... ПРОТЕСТА не е угаснал.ПРОТЕСТА не ви е забравил... ПРОТЕСТА тлее и ви чака и всеки момент ще избухне с още по голяма сила.... Де да имате нахалството и да направите правителство "TYЛYП-4, а започва тpичането и ще бъдете публично опозорени(eBaни) ...ей, събудете се и си бегайте по живо по здраво.Светът ще ви се стъжни, Бг-то ще ви е тясно.....ЧАО TYЛYП, ЧАО ШАЙКА, бай Ставри ви чака!!!!

316

Sk

преди 3 години

Паднаха= ПаДиШАХА

315

Мяу

преди 3 години

Все пак паднаха го прочита

314

Мяу

преди 3 години

Много положителен рейтинг получавам и демократите веднага ме трият.

313

до нафарфорий

преди 3 години

наздраве за Свободата,а президента не го мисли,такива като тебе не са от значение...

312

ПОП КИРЕ НЕГОДЯЕВ

преди 3 години

Цветето се вози на Мерцедес последен модел, а вие маате пеши. Що Одите Пеши,бе!?

311

Мяу

преди 3 години

Работата на един президент е да води народа напред.

310

Анонимен

преди 3 години

Коя си пък ти, че да казваш на Радев какво да прави??? Някаква слугиня на Мутрата тръгнала на политик да се прави.

309

Fallschirmspringer

преди 3 години

Горката женица.Навлязла е в игра,която нито я разбира,нито е за нейните когнитивни възможности.Толкова елементарна,толкова посредствена,толкова простовата,толкова провинциална,последното личи във всяко мускулче на лицето и,грубата структура.Самото и присъствие излъчва народна простота.Липса на визия,държане,комуникативни способности.Щом и Борисов с неговата всеядност е дал едно колкото обидно,толкова и точно определение.Човек може само да възкликне."Боже ,колко мъка има по тоя свят ,боже"

308

Анонимен

преди 3 години

До ЕлектраЗащо днес не празнуваш със семейството си ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО от РУСИЯ , а цял ден пускаш едни и същи глупости под всички т.н. статии . Нещо май хич не ти е до празнуване днес госпожо Мусайбе Хасан.И тая година Българите не забравихме кой ни е освободил.

307

предишно то заглавие

преди 3 години

КАТО НЕ Е ВАЖНО СЛОВОТО

306

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен" Сега е сезонът на Радев, празници, събития....Каква работа е свършил тоя?.."Точно това му е работата , след като сме го избрали 2.5 милиона Българи .Да бие и плюе по лъжливите и крадливи еврогерберастки ***.Мисля ,че добре се справя за което му благодаря.Той е моя и ще бъде моя Президент.

305

като не е важно слов

преди 3 години

тя защо сипе безсмислици постоянно?Президентът не може да е обикновен гражданин,той е Президент и е част от символите на свободата ни-не като личност,а като институция.Румен Радев е достоен Президент,а такива като Караянчева не изглеждат никак добре в подножието на величествения паметник.По-малка е от мравка.

304

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Поне безсмъртен полк с портретите на участниците......" Абе човече,то господарите на нашите евродухачи искат да забравим кой ни е освободил ,ти за портрети пишеш.Преди 5-6 години евродухача Пастирката от Шипка даже думата руснак и Русия не каза...*** днеска пък каза от някакъв строеж ( поне не е на гости в Турция пак),че не е забранявал РАЗХОДКИТЕ до Шипка .Днес ден за разходки ли е или ден на освобождението на България