343

perry

преди 3 години

Надмина и определението ТПК! Дали знае тъпотата кой е държанет глава на тази направена от тях псевдо държава?

342

НИЩОЖЕСТВО

преди 3 години

Като си отвори устата и науката , литературата и развитието умират!!!

341

Анонимен

преди 3 години

Този позор не трябва да стъпва на Шипка, за да петни паметта на героите, които дадоха живота си за свободата ни!

340

Анонимен

преди 3 години

Българите не заслужават героите на България!Тези нови поколения са срам за България!

339

Росица

преди 3 години

По-рано съжалявах Караянчева заради обидните думи, които Борисов отправи по неин адрес. Но днес тя се изложи предостатъчно натъртвайки, че Президентът ни нямал право на слово на Шипка, тъй като празненствата били под патронажа на Министър - председателя на Република България. Значи ако не е Бойко, няма и Национален празник. Тази жена е пълна трагедия.

338

Професионалист

преди 3 години

Най-арогантния и некомпетентен председател на НС в историята на България!

337

Анонимен

преди 3 години

Кой е Радев от Шипка?

336

Анонимен

преди 3 години

Тай ли не са намери някой истински бъгларин да га гръмне тази?!!?!

335

Гого

преди 3 години

Ало, г-жо! Ти като редови гражданин ли отиде до горе? Слезе от черен държавен автомобил (не от собствения си), и колко гавази се надпреварваха да ти отворят вратата?? Що за наглост? Ей, тази наистина била ***. Скрийте я малко, бе! Или - не, по-добре я показвайте по-често! Ако има българи, които се готвят да гласуват за тази и шефа й- то нека после не се оплакват...

334

Анонимен

преди 3 години

Тая кака Цвета наистина е много зле!!!ТКПЗащо да идва като обикновен гражданин, след като е президент на България???

333

681

преди 3 години

Тая *** ли ще ни говори "като обикновен гражданин"?Видяхте ли колко коли и служители на НСО я "довлякоха" точно на върха?"качете се по тротоарите, да минат НСО с другарите!"

332

Дядо Петър

преди 3 години

Тая ще направи по-добре да си гледа кофите.

331

ТОЯ

преди 3 години

чувства само как пахнет Десина.

330

Самата истина

преди 3 години

Всеки трети от ГЕРБ е също толкова ***,колкото предните двама!!!

329

Анонимен

преди 3 години

Само на "достойните български опълченци ли"? Тези герои, отдали живота си за Отечеството, днес разни ПрКър Пу се опитват да употребят за гнусните си цели! Съотношението м/у руските бойци и нашите опълченци е 4:1, от което следва, че е подло и неприлично да не поменем и руските жертви! Трябва да сме им благодарни, за да е чисто нашето достойнство! Не приемаме някаква случайно попаднала във властта семпла провинциалистка без капчица чест и себеуважение да ни учи на морал, още повече Президента.

328

1959

преди 3 години

Господи,защо ни наказваш ежедневно да гледаме *** м,утри и махленски ми,си,рки?Да слушаме лъжи,простотии и глупави безотговорни приказки на кило!

327

Teo

преди 3 години

Герб ще загуби изборите ,но ако гласуват само тези ,които могат да пишат. Понеже гласуват и нашите *** братя,отново ще се радваме на Боко премиер заедно с няколко други подлеци,които "в името на България ще направят компромис "и ще се съгласят да управляват с Тиквата.

326

дядо Славейков

преди 3 години

Боже, опази! За лудото не питай,то само ще се обади!

325

!?

преди 3 години

Караянчева, просто днес, просто един ден трябваше да замълчиш. Един ден. Дъщеря ти ходи с наведена глава, че я сочат с пръст като дъщерята на оная, трибуквената която я споменаха дори от трибуната на народното събрание. Да, ужасяващо гнусно беше, дори най големия магистрален *** не заслужаваше това. Но ти не се спираш.

324

ПроСоТо

преди 3 години

Боже,тая кухоглавка наистина е заслужила определението,което Тиквун й даде!!!Президента да "дойдел като обикновен гражданин"..?!?!..Демек,.."ДА ОДИ ПЕША"!!!Ей,неостър кърджалийски ..фемалеорган,Радев НЕ МОЖЕ да бъде "обикновен гражданин" ДОКАТО Е ПРЕЗИДЕНТ,защото той ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ,не е там като.."един от тълпата"!!!..от къде я изкопаха тая?...