363

Анонимен

преди 3 години

Трябваше жандармите да дойдат на шипка и да разгонят всички фигуранти . И в полицията бой до синьо.

362

аз

преди 3 години

Гнусна селяндурка, " не им харесва метрото, нека ходят пеша" - изказ на истинска ***. Гнусна повлекана - нещо умно да е направила за българия, освен да е ""захапала" президента . ами щом е бясно куче , ще хапе

361

сюлейман

преди 3 години

***

360

Анонимен

преди 3 години

Кво ни занимавате с тая гнусна ***.

359

Goro

преди 3 години

До ФалшА президента ни заслужава ли да отиде там след юмруците пред президенцвото -обидинителя

358

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Сюлейман паша и Асфалт паша никога не са стъпвали на Шипка !

357

Каляване

преди 3 години

"Боже Господи, какви *** просто стоят начело на българската държава!", възкликна спонтанно бившият ректор на Софийския университет проф. Иван Илчев в ефира на държавната телевизия БНТ, смятайки, че микрофонът му е изключен, очаквайки да стартира Караянчева със словото си на Шипка.Караянчева, как сме? След *** - желязна, а сега? Диамантена?

356

¯\_(&#1

преди 3 години

И това е един от най-важните хроа в страната!!!!

355

.

преди 3 години

Тези от Кърджали да не изразяват мнение точно на националния празник.

354

Анонимен

преди 3 години

Липса на самоуважение . патологична омраза към Президента и към себе сиСлед изборите щели да се захванат с Радев. сякаш е магистрала

353

Хари

преди 3 години

И ДНЕС ОЩ БАЛКАНЪТ, ЩОМ БУРЯ ЗАХВАЩА,СПОМНЯ ТОЗ ДЕН БУРЕН, ШУМИ И ПРЕПРАЩАСЛАВАТА МУ ДИВНА КАТО НЯКОЙ ЕКОТ *** НА *** И ОТ ВЕК НА ВЕК!ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК,БЪЛГАРИ!Благодаря Ви господин Президент!

352

Койчо

преди 3 години

Шапка му свалям на бойчето че нарече от душа тази жена ***

351

Хари

преди 3 години

продължение от 370Като гражданин ме интересува колко сруват на всички нас охранителните мероприятия на "гражданинът Караянчева" и нейните колеги и приятели?

350

Хари

преди 3 години

продължение от 367Както се казва в една дебела книга "По плодовете им ще ги познаете". В случаят ме интересуваше има ли противоречие между делата и това изявление на г-жа Караянчева. От коментара Ви става напълно ясно, пълното разминаване между думите и делата по-точно делата и лъжите, на г-жа Караянчева. Какво да се прави такъв е моралът на председателят на НС.

349

Фалш

преди 3 години

Пълно безочие! Тази "дама" не е достойна за председател на парламента. Бойко я сложи там, значи толкова струва и той. Не разбирам, как си позволява да казва на президента дали и как да посети Шипка? ГЕРБ отдавна не стоят на земята, те са самозабравили се ***, които седят на гърба на българите.

348

Анонимен

преди 3 години

Злоба и простотия.

347

Хари

преди 3 години

Благодаря Гого. Близо два часа търсих информация, в качеството на редови гражданин или като Пръв сред равни в Парламента г-жа Караянчева е посетила паметника на връх Шипка. От коментара Ви става ясно, че сте били очевидец и опровергава твърдението: " Аз днес тук съм като гражданин, заедно с колеги и приятели." на г-жа Караянчева, разпространено с любезното съдействие на сайта VESTI.BG.

346

КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

преди 3 години

ЛЬОТЧИКА - НИЩОПРАВЕЦ , ДНЕС УДАРИ НА КАМЪК ! ИЗЛЪГА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ , ТО ВЕЧЕ МУ Е И НАВИК ГОРКИЯ !!! НЕ ВИЖДА ЛИ , КОЛКО Е ЖАЛЪК ????

345

БРАВО

преди 3 години

НА КАРАЯНЧЕВА , СМЕШНИКА - ФИГУРАНТ ,ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО , ВСЕ ТЪРСИ ТРИБУНА ДА ПОСРИЧА РЕЧТТА СИ И ДА МУ СЕ ПОСМЕЕМ ОТ СЪРЦЕ !

344

Отвратена

преди 3 години

До АнонименДнес по всички медии услужливо пропускат да споменат от какво сме се освободили.