136

Анонимен

преди 3 години

Защо в България упраляват само пр'ости политици ? Отговорът е категоричен - защото се избират от пр'ост народ ! Умният няма как да гласува за пр'остак, няма такъв случай във вселената ! Сега слагайте минуси, за да преброим колко са пр'остите тук !

135

Анонимен

преди 3 години

До IT 9000лв заплатаНомерът е да взимаш IT заплата в НС,но да не знаеш колко прави 2 и 2 и къде е Пекин,столицата на Виетнам. Другите специалисти не ги мисли.Те се оправят сами,защото работата е международна,а не българска.

134

IT 9000лв заплата

преди 3 години

Няма жив човек (или поне аз не съм чувал и виждал), който да гласува за БСП.Не знам защо им е в устата на ГЕРБ-авите мафиоти от ден до пладне.

133

Анонимен

преди 3 години

До До 145В Русия отдавна са забравили за мерките и всичко е отворено от миналата пролет, и молове и ресторанти и клубове, руснаците се движат свободно във всичките 22 държави на федерацията, докато в ЕС хората са затворени в по домовете си, нямат право да пътуват свободно и на улицата излизат само с намордници.

132

До 150

преди 3 години

Ай да не сме първи по бедност и мръсен въздух в Света !!!!!Много се поизсили ,братчед !!!;)

131

Анонимен

преди 3 години

Не можеда си сред първите в Европа или в света по бедност, корупция, мръсен въздух, убити по пътищата, конспиративни теории, ав една пандемия да не си пръвпо смъртност. Няма как да лъжеш смъртта - тя не е евроинституция, на която да и замажеш очите.

130

Анонимен

преди 3 години

Най-разумното в момента е да се разпуснат всички ученици за онлайн обучение до края на април например и да се види това как ще се отрази на заболеваемостта. Не може да се бездейства и само да се отчитат нарастващите бройки болни и да се твърди, че всичко е по план и е нормално...

129

Анонимен

преди 3 години

Никакви мерки за спиране на разпространението на вируса! Никакъв анализ откъде дойде бумът на Ковид-19 през есента!

128

До 145

преди 3 години

В Русия няма пандемия ??????????От къде черпаш това инфо ???Изумен съм !!! Как е възможно да напишеш това ?!!!Хахахаха....Преди часове се връщам от Петербург.Полет на турските линии през Истанбул.Ай,да ми позволиш да ти кажа,че пандемия по-скоро няма в България ако я сравним с Петербург !!!!Хахахаха....

127

Анонимен

преди 3 години

Направете снимки с висока резолюция на стаята на ББ и ще я изработим 1 към 1, дори и той не може да я познае и ще се правят каквито искате постановки.

126

Анонимен

преди 3 години

България е умираща дуржава в застой, какви спирачки като не се движи. В Швеция, Белорус и в Русия защо няма пандемия и спирачки?

125

Анонимен

преди 3 години

Т'ъп безсрамник !

124

Анонимен

преди 3 години

А машаалааа,всичко се повтаря всеки ден,вчера едно, днес друго,абе ***'от,нали "добре"се справяхте,нали излизаше пред екран и пъчеше бандитските си мускули,че всичко е добре,нали защото е добре отвори заведенията от първи март,днес говориш за спирачки,абе ти наистина си голям т'ъп и опр'остачен бандит от 90-те,простотията е заразно зло,това е пандемия,също като Ковид, заразила е огромна част от народа,затова и те избират вече 11-12 г.,ако пак те избере про'стотията ЕС ще я обяви за пандемия !

123

уточнение

преди 3 години

Извинявам се,сбърках.Имах предвид Буци в спалнята с шкафчето с пачки.

122

Анонимен

преди 3 години

Защо пусна видеа с порно снимки на Радев? Ти наистина си гадина. Пита ли го, преди да му направите този гаден номер и видеозапис и го разпространявате? Отвратителен си. Дано Господ ти го върне в следващата година за всички души,които изгори.

121

Анонимен

преди 3 години

Как ще обясните на изборите колко човешки живота струва властта!По данните който имаме в момента след 2 седмици болните ще са между 30-40 процента от тестваните.Връщаме се в изходна позиция от ноеври-декември месец,питам защо всички който стриктно спазваме мерките през тези месеци ,трябва отново да влизаме в логдаун.Защото той е неизбежен и поради изборите и поради това че в София даже в момента трудно има места за приемане в болница.

120

кой

преди 3 години

До Анонимен 125.А кой ще ни освободи от мутренското робство??

119

Анонимен

преди 3 години

Б ке падне! Б Ванга

118

Анонимен

преди 3 години

Борисов пак ли е в Турция днес като миналата година? Или не?

117

Анонимен

преди 3 години

Измамницата Корнелия го е натопарчила и ви чака с нетърпение, пак ще карате на хляб и сол.