37

mda

преди 3 години

Ваксините са в пъти по-малко от желаещите да се ваксинират...

36

доктор

преди 3 години

ХОРА, хаоса е тотален. Сътворен от болните мозъци на власт имащите , с единствената идея да запазят властта си и да прикрият далаверите си. Говоря за световния и местния "елит" и това което става в България е само сянка от световното пренареждане на картите - Световна ядрена война е почти невъзможна защото няма да има милост / от радиацията/ и за тях така , че това с болестите ги устройва. Ще умират неудобни, ще се преразпределят бизнеси, ще контролират всичко.ПРОСТО ЗАБРАВЯТ ЧЕ НЕ СА БОГОВЕ!!!

35

dtrumpp

преди 3 години

няма хаос, германия и европа гледат от нас- зелените коридори са гениална стратегия-каза Боко тьпото и изчезна с мрьсна газ- да го изметем това нищожество на 4-тисамо така ще го накажем

34

SS

преди 3 години

България !! Какво да очакваш ? Бягайте от тая държава! Докато още може!

33

много сте прости бе

преди 3 години

нали искате да спре натоварването на болниците ами тогава ваксинирайте първо старите и болни хоракакво ми отваряте коридори за хора на 20-30 г дето и да се заразят няма да разберат дорибаси ийдиотите верно

32

Анонимен

преди 3 години

има ваксини, но под масата 100 за астра 250 е файзера.

31

някой

преди 3 години

До: номер 31А ти искаш ли този хантавирус да те налази?Ако той се появи в България починалите няма да са 10 000.Ще бъдат 400 000!!! Близо половин милион!!!

30

Анонимен

преди 3 години

България е на самотек, премиер няма, има безхаберник правещ циркове в фейсбук

29

Анонимен

преди 3 години

Давате ли си сметка, че народът изкрейзва?ГЕРБ са очевидно в опсайт и няма един нормален политически субект, който да поеме управлението на държавата?

28

Анонимен

преди 3 години

До някой Ти си бил много т.ъп бе, човече! Това че имало И по-смъртоносни вируси, било причина да не се вземат никакви мерки! *** ол.игофрена си!!! От великия ти хантавирус колко човека са починали в България?! Има ли 10 000? Де.е.е.ба бо.клу.ците ви нискоинтелигентни, недоучили!!!!!

27

някой

преди 3 години

До: номер 26Ще приема споразумение, ако се откажеш от думите си и признаеш че не съм "антиваксър", само защото нямам намерение да се ваксинирам с новите ваксини!Ако ги направят задължителни - тогава ще се ваксинирам!

26

Анонимен

преди 3 години

Китайците са яли американски долари, от това е КОВИД 19.Прескачане на животински видове вируси върху хора започна още с птичия грип, едва миналата година го докараха до успешен пандемичен вирус.Всичко е за контрол на съзнанието на масите и явно се получава.

25

някой

преди 3 години

До: номер 26Кажи си личните данни за да мога да те осъдя за клевета!Дай си адреса на електронната поща!Плащал съм за всички задължителни ваксини от имунизационния календар на детето ми, защото смятам че е правилно да го ваксинирам!Платих ги въпреки че са безплатни, защото използвах най-добрите, внос от Франция!А да ми рекламираш експериментални ваксини и да ме наричаш "антиваксър" за мен е престъпление и обида срещу мен!Дай си личния e-mail!

24

Анонимен

преди 3 години

КЪДЕ СА АНТИВАКСЪРИТЕ СЕГА. НЯМА ГИ! НА ОПАШКАТА ЗА ВАКСИНА СА! НО ИЗЛЯХА 1000 ТОНА ПОМИЯ С ГНУСНИТЕ СИ УСТИ СРЕЩУ ВАКСИНИРАНЕТО.

23

Анонимен

преди 3 години

Това, че ще ви тресе 40 градуса температура 3 дни от Астра Зенека не означава, че ще изградите имунитет към SARScoV2, Но нали всички патки са с патешки джуки и всички юнаци мачкат силиконови ци-ци,Всички се натискат за ваксини.Ужасен етнос!

22

някой

преди 3 години

Хора, опомнете се от зомбирането!Вие хора ли сте, или ковидзомбита?Има много по-смъртоносни вируси от коронавируса. Такъв е например Хантавируса, при който 40% от заразените с него умират!!!Лекарство няма. Ваксина няма.Профилактиката - да не ядете плъхове и катерици, като китайците!

21

Анонимен

преди 3 години

1.Всички ще умрем, когато ни дойде времето.2, От КОВИД19 умират под 3%,защото половината болни са хитреци и си правят антигенни тестове у дома без да се регистрират в системата като болни.3.Естествено, че ще можете да пътувате с PCR тест, иначе Гърция ще фалира.

20

ТиквеникЪ

преди 3 години

Да, има желаещи, но не са от рисковите групи. Това нищо не помага и болниците ще са си пълни. С две думи: предизборен активизъм.

19

Анонимен

преди 3 години

Очевидно проблемът не е в липсата на желаещи да се ваксинират, а в липсата на ваксини. Като се замисли човек, това е много просто умозаключение. Защо тогава цял куп експерти се изредиха да обясняват, че нямало разяснителна кампания, конспирациите пречили и хората не желаели да се ваксинират. Май в нечии глави е хаосът.

18

Анонимен

преди 3 години

80% от учителите и ОПЛ не се ваксинирахме.Олиго-умните се натискат за експериментални ваксини, защото така правят останалите:натискат се.Интересното е, че ромите не се натискат за ваксини и не боледуват тежко, което за пореден път ме кара да си мисля, Че има нещо много сбъркано в българския етнос.