50

Fallschirmspringer

преди 3 години

Някога когато бяхме на 12-13 години,основите ни игри бяха каране на летни и зимни кънки,игра на топчета и фунийки,зимно време ,пързаляне с шейни,а някои караха и ски.Почти всички нещо тренираха.Тогава има едно възрастово разделение в спорта ,юноши младша и старша възраст.Наблягаше се сериозно на ученето,а след казармата ,почти всички следваха от право,художествената,медицина ,но най-вече инженери и някой икономист или архитект.Много се четяха книги и се решаваха задачи,ей така за тренировка

49

Коко

преди 3 години

На утрепките въздишащи за Бай Тошо може да припомним от лични спомени че децата пиеха от 11-12 годишни, а пушеха от по-рано. За да си купиш бира най-трудното беше да намериш празни бутилки. Вярно, дрога имаше само за копелдаците на партийните величия. За секса беше по-трудно, защото имаше страхотен жилищен проблем и терен трудно се намираше. Затова децата се натискаха по парковете. Цомбенето в училище почваше в 6 клас. По селата откакто прохождаха.

48

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХубаво правеше другарят Живков, като не съобщаваха за такива неща.--------Живяхме и по време на двете системи - източната и западната, източната система беше милион пъти по-съвършена и по-добра от западната, това са голите факти, останалото е пропаганда.

47

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХубаво правеше другарят Живков, като не съобщаваха за такива неща.------При бай Тошо,не знаехме какво е дрога и нямаше наркомани,камо ли деца да взимат наркотициТогава децата и хората четяха книги,ходеха на курорти,алкохола беше забранен до 18 години,а децата имаха вечерен час и не се скитаха по нощите по заведения,партита и улици.Който не работи,се хваща и ако до 4-5 месеца не е започнал работа,се санкционира и го вкарват да работи,неучащи и неработещи нямаше из България

46

Анонимен

преди 3 години

Новите поколения на демократичните и евроатлантически ценности са вече факт. И то от доста време. Честито на всички.

45

АНОНИМЕН

преди 3 години

Освен, че не съобщаваше др. Живков не е имало такова разхайтено безхаберие от страна на децата на 12, 13 години и на техните родители Да пази господ ! Да не би сега да съобщават за тези неща само когато е доста зле положението иначе е масово явление

44

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има най-строги наказания за ония ,които пробутват алкохол и дрога на децата!Най-строги!Тези ,които управляват да нямат право да разпространяват дрога по никакъв начин и да стимулират разпространяването,веднага да следва изклюване от всякаква власт и тежки наказания!

43

Анонимен

преди 3 години

На либералите алкохола, хазарта и проституцията не са им проблем, цигарите и кучетата им пречат.

42

Анонимен

преди 3 години

Ужас!В каква държава имат нещастието да живеят децата на България?Не е ли забранено до 18 години употребата на алкохол,цигари и напълно забранена упротребата на дрога?

41

Док

преди 3 години

Аматьорска работа. Аз на 11 се напих за пръв път. На 16 пиех по бутилка водка номер 5 и ставах безсмъртен. Все пак кръвта вода не става, баба ми(дива рускиня) до към 70 годишна възраст пиеше и пушеше като комин и пак докара до 80 години.

40

Аман-заман,"мол

преди 3 години

не посягайте на "правата на децата"-алкохол,тютюн,дрога,секс,купони,после по-двойки,по-тройки XXL?!?!?!Задълженията,трудът и учението между другото,ако остане време или имат желание!?!?!?По-важни са модата,прическите,гримът,гаджетата,колите,парите и другите удоволствия,които текат от рогът на изобилието?!?!?!Мама меси,тати носи /въпреки,че едва връзват двата края/,но как нашето дете ще е по-назад от другите или какво ще кажат хората!?!?!?

39

Анонимен

преди 3 години

Супер, аз въпреки че пропуших и пропих на 17 се оказах свестен :)) Обаче ако хвана детето си да пие до безсъзнание, ще има определено шамари :) Все пак има лапета които се друсат на тази възраст, нормално е вече да пият, даже 12 години е много....:)))))

38

Читател

преди 3 години

Пропиват се на 12,на 13-ет години следва перфорация,на 15 г. интензивен полов живот.На 20 г.се "омъжва",на 25,вече е успяла два пъти да се разведе.Ако е решила да се образова,на 25-т години е с вече две висши образования.Как стават тези работи,на всички читатели им е ясно.

37

Анонимен

преди 3 години

Родителите що си мислят, че тези се държат по по-различен начин, когато ходят на училище?

36

Анонимен

преди 3 години

Абе и ние не бяхме цвете за мирисане, всички правим щуротии

35

Анонимен

преди 3 години

Нищо особено. Пили са концентрат, заспали са. На девствен организъм лошо влиза. Моето първо напиване на 16г беше с 200гр водка, залитах, накрая повърнах.

34

До 26

преди 3 години

Много лесно става да си онлайн и да пиеш или да се въргаляш пред блока бос. Учениците са онлайн с мобилно устройство: таблет или телефон и може да са навсякъде. Учителят не може да види на екран 20-30 души наведнъж, нито пък да разгледа в каква обстановка са. Множество устройства имат разни недостатъци, които пречат на добрата връзка: неработещи камери, слаб нет и пр. Често на екрана има учебни материали, по които се работи, без да се виждат лица и пр.Изобщо, урокът е купон!Мижи да те лажем.

33

онлайн обучение

преди 3 години

пиене в реалано време:)))

32

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗакъснели са пак. Има едни, дето на 14 са с по 2 деца а на 28 са вече баби.

31

Анонимен

преди 3 години

Да, това е опит да подражават на синчето на Радев- забранени купони, алкохолизъм...