70

Анонимен

преди 3 години

Гледах го по новините. Ама как се били появили дистанционно един час, ама как били изчезнали друг, ама как им били написали отсъствия ... Абе, децата са по домовете си вече почти година, към родителите няма ли да се обърне някой журналист, родител няма ли да се изкаже? Още ли си въобразяват журналисти и родители, че за децата отговарят учителите, че възпитанието им и надзорът върху поведението са на училището и на никой друг?

69

Бай Иван

преди 3 години

Сегашните запартъци на демокрацията не могат и да пият ;) !!!

68

Коко

преди 3 години

До Анонимен 69Ей ти го животът през соца - опашка пред затворен магазин. Умирайте по-бързо и ни отървете от измишльотините си.https://bulmedia.net/balgarija/po-vreme-na-soca-svarshvash-visshe-i-zapoch/5667/

67

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе спори с мен,има видеа, там се вижда какъв народ сме,каква армия,образование, медицина,курорти,международен транспорт и икономика имаме, каква радост струи в очите на хората и никакъв стрес , за разлика от днес, когато хората са смачкани,бедни и тъжни!

66

Анонимен

преди 3 години

И тия ли са се развалили от онлайн обучението или май всички проблеми идват от семейството и от липсата на възпитание в него!

65

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИзгледай десетте серии на филма "България,която съградихме" в Тубата,няма какво да споря за неща,които ги знам и бях свидетел на това развитие.България изнасяше за целия свят и имаше транпорт по целия свят:https://youtube/watch?v=04xuSetUx88

64

Анонимен

преди 3 години

това е заради не редовно пиене.нужен е тренинг.

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Брежнев умря 1982 г. Имахме три дни ваканция, готино беше. Комунистите направиха преврат 1989 г. Режим имаше всяка зима. Дечко, бегай се друсай не ни обяснявай ние как сме живяли.

62

Анонимен

преди 3 години

До FallschirmspringerНие през соца играехме най-вече на народна топка,също волейбол ,ластика,баскетбол, по рядко футбол, понякога правехме и много лудории,които не са за казване, но никога не сме се занимавали с алкохол,наркотици,секс до около 17 години,даже не знаехме какво е това наркотици. Децата освен,че четяха много книги,тренираха спорове или участваха в кръжоци ,ръководени от специалисти и така си развиваха таланта напъно безплатно.

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Изобщо нищо не можеше да изнесе НРБ. Само консерви за Съюза. И до едно време реекспорт на съветски петрол. Затова имаше огромен дефицит на западни стоки, лекарства, оборудване. Нямаше откъде да се вземе твърда валута. Чехия, Унгария, ГДР, Югославия имаха много по-развита и конкурентна индустрия и изнасяха на Запад. Затова който се уредеше да отиде до там се връщеше с пълни куфари западна стока. И всяка зима имаше режим. Аман от лъжци!

60

Анонимен

преди 3 години

До КокоИмало трънки, режима на тока започна с падането на социализма и когато падна Брежнев от власт и дойдоха новите западни порядки!

59

Анонимен

преди 3 години

Да бе да и сега пилетата са пълни с вода и антибиотици Не зная какво помниш , но химията навлезе още по здраво в храната на хората! Като,че ли нещо се подобрило кой знае колко "Облякъл се Илия и пак в тия" за съжаление!

58

Анонимен

преди 3 години

До Да бе даНе е вярно,България изнасяше продукция за ЦЕЛИЯ свят, освен СССР и СИВ(това е 2/3 от Европа плюс част от Азия), изнасяха за арабските държави,западна Европа, Африка,Япония и много други държави по света.Просто варварите ни унищожиха икономиката,заводите,селското стопанство и тогава България умря,защото повече нямаше работа и населението избяга.

57

Коко

преди 3 години

До АнонименОткъде я извадихте тази наглост? Всяка зима имаше режим на тока.

56

Анонимен

преди 3 години

До FallschirmspringerБрежнев падна през 1982 година, от тогава започна разрухата на социализма и режима на тока,кражбите и престъпленията,това е истината

55

Да бе да

преди 3 години

До FallschirmspringerЕй измамник. Лъжеш като партиен секретар. Режим имаше всяка зима, 3 часа има, един час няма. 1988 г. режимът през Януари беше 2 часа има, 2 часа няма. Мощната ти индустрия изнасяше трънки за Съветския съюз, а хората си крадяха чистачките един на друг. Продавачите вкарваха вода в замразените пилета и затова всяко беше с буца лед вътре. За всичко освен хляб и мляко трябваше да търсиш връзки. Помним, другарю жалък, помним.

54

Анонимен

преди 3 години

До Да бе даНе само,че не е имало режим на тока през соца,но и продавахме електроенергия на целия Балкански полуостров,също произвеждаха ток и за хиляди големи заводи във всеки град,дори и по села,а социалистите изградиха цялата енергетична мрежа и всичко,което работеше беше тяхна заслуга,когато Жиков падна,първите капитали от крадците-олигарси бяха натрупани също от откраднатото през соца,новобогаташите нищо не построиха със собствени ръце,НИЩО,само унищожаваха всичко работещо и учещо

53

Fallschirmspringer

преди 3 години

До Коко// Всеки въздиша по хубавият,сигурният ,и спойният живот.Нормално е.И Вие тъгувате

52

Fallschirmspringer

преди 3 години

До Да бе да // Я напрегнете и втората си половинка на единствената Ви мозъчна клетка и измислете,някоя лъжа,но да звучи достоверно.Режим на тока имаше само 1985 г в продължение на два месеца защо имахме мощна индустрия,я и изнасяхме много ел.енергия.Второ никога не е имало проблем с дамските превръзки,но вие,ако сте към някаква секта,която третира жените като животни е друг въпрос.Някъде не е имало опашки за хляб,но всичкия хляб беше без ГМО и сега еталон за качество е знака произведено по БДС

51

Да бе да

преди 3 години

До Fallschirmspringer"почти всички следваха" Много учЕни сте били. Защо тогава имаше режим на тока, опашки за хляб, а жените си слагаха вестници увити в парцали като им дойдеше цикъла?