6

Анонимен

преди 2 месеца

Хитлер е трябвало да бомбандира Лондон и да отмъсти за бомбандировките над София. Ако бяха бомандирали Лондон сега Асандж нямаше да гние в английските затвори.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Знае се, че и кралското семейство е имало симпатии спрямо нацистите.
После се е наложило да воюват с тях. Винаги трябва да се търси отговор на въпроса чии интереси обслужва една война?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Хитлер се появил от някъде един лош чичко чужденец с мустачки и повел след себе си стотици милиони - това са приказки за наивници - Хитлер беше изразител на вътрешната потребност на западна Европа. А западно европейците са фашисти по природа, еесовския съюз е продължение на политиката на Хитлер с по меки средства, но сега при паднемият лъсна фашистката същност на ЕС.

3

Анонимен

преди 2 месеца

За всичко са виновни Хитлер, Гьобелс и Гьоринг. Немците не са знаели, Хитлер, Гьобелс и Гьоринг нахлуха в чужда държава, избиваха до крак цели населени месте и жените преди да ги обесят ги изнасилваха а после запалваха всичко, мориха с глад цели градове и избиха 20 милиона славяни, но германския народ не е знаел за това, за всичко са виновни Хитлер и неговата малобройна хитлеристка шайка.

2

Stalinista

преди 2 месеца

На немците мозъците са им толкова промити, че се срамуват от миналото си, но дават мило и драго, араби, чеченци, афганистанци да ги трепи, изнасилва, да им продава наркотици, само и само за да покажат колко са толерантни. Половината им мъже са с разни чужденки я от Африка, я от Филипините, я от Тайланд и при жените е същото. Искат сами да се претопят!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Историята се пише от победителите.
Изборът е на, дали да й вярвате !
Апропо, ние сме все от губещите и цяло чудо е, че ни е останала история.....