37

Анонимен

преди 3 години

До 3 март 1878-1 частТова се казва,"храни куче,да те лае", Русия всъщност помага на Австрия и Франция, но те се оказват неблагодарни,след това обаче, пак Русия им помага,а не някой друг.

36

Анонимен

преди 3 години

Вижте Мюнхенския сговор, след нападението на немците над Чехословакия.Там, в Мюнхен , вместо вкупом западноевропейците да осъдят Хитлер, му дават стимул да продължи войната! И този зговор се извършва без участието на самата Чехословакия,която е жертвата и нападнатата и заради това се провежда срещата!

35

Анонимен

преди 3 години

Самото нападение на нацистите над Чехословакия е обявяване на война на Франция и Русия, защото Франция,Русия и Чехословакия са били съюзници. Русия предлага да спре Хитлер,след нападението над чехите, но Полша и Румъния не им дават път до Чехословакия и така агонията,жертвите и войната и продължава из цяла Европа.След това немците нападат и Полша,но предварителнои вкарват тайни диверсионни групи,които действат вътре в Полша,още преди нападението.Хитлер е из-род!

34

Анонимен

преди 3 години

До някойТи добре ли си,ве?Я виж какви са ги вършели в колониите англичаните и останалите западноевропейци,не всички,но една част от тях. Сталин е просто кротко агънце в сравнение с това и даже никога не е нападал никой,неговата страна е била нападната през ПСВ и ВСВ и руснаците са си бранили домовете,родната земя и семействата.

33

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

32

някой

преди 3 години

Малко известен факт за Магда Гьобелс, жената на Йозеф Гьобелс е, че на млади години се е залюбила с евреин.Даже е щяла да ходи в кибуц в Палестина. После се омъжва за фабриканта Квандт, и накрая за Йозеф Гьобелс.

31

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Като младеж се интересувах бая от хитлер и сталин....Ама трябва бая четене, за да разбере човек, че псв и всв са продукт на една и съща каста.след псв Русия пада под контрол (октомврийската), а след всв и Германия, а Палестина пада разкъсана.адолф е служил на същия тоя народ, а със Йосиф джугашвили даже са играли шах по телефона.. швили на грузински значи син, а джуга е евреиииин.Изводите са за вас.

30

До Анонимен 31

преди 3 години

БГ-прокурори са *** и некадърни.............и корумпирани до мозъка на костите си.............затова няма осъден дори един мафиот!!!

29

Анонимен

преди 3 години

"Старият Уинстън Чърчил сега е най-опасният човек в Европа."И това го казва друг англичанин, съвременник на Чърчил!!!

28

до 31

преди 3 години

От Твоите Уста в Божиите Уши!А дано!АЛЕЛУЯ!

27

MaйMyнaтa

преди 3 години

Тия па почнаха да се кoлят и трепат тука, и ка адреси, и срещи. От години ги гледам, и нищо.

26

някой

преди 3 години

До: номер 20Абе Чърчил не е успял да избие толкова народ като Хитлер, хеле пък Сталин.Но иначе има нещо вярно в това което казваш.Гледам много исторически филми напоследък.И за Чърчил казват много неприятни неща. Така че не, няма цензура. Може да е имало, но сега истината изплува постепенно.Отначало Чърчил е бил фен на Бенито Мусолини.Освен това е гледал на България като на потенциална колония на Британската Империя.СССР е гледал на нас по същия начин обаче...

25

Анонимен

преди 3 години

Истинска плесница! Кьовеши отхвърли седем от десетте български кандидати за европейски прокурори.Европейската прокуратура, шеф на която е Лаура Кьовеши, е отхвърлила седем от десетте кандидати за делегирани прокурори от България, научи EURACTIV България в сряда (3 март).Краят на Хунтата е близо.

24

До Православен славя

преди 3 години

Англия е най-големия враг на България, не САЩ.............в определени моменти САЩ са ни помагали.........прочети за президента на САЩ Удроу Уилсън....................но от Англия сме виждали само лошо ........особено от гадината *** Чърчил!!!

23

До Анонимен 7

преди 3 години

Хитлер нямаше как да нападне Англия, защото той си беше финансиран от английските банки...........по-специално Bank of England на Ротшилд, които и досега управляват Англия и Франция!!Така че Хитлер си беше продукт на масоните и илюминатите!

22

Православен славянин

преди 3 години

До Викингски берсеркер ДАЙ СИ АДРЕСА !

21

някой

преди 3 години

До: номер 10 (дедо Ташунко)Абре, дедо, трай си като не си наясно!Иначе да, вярно, донякъде верно казваш, Хитлер е разбил гейовете.Или поне некои от тех!Например, Ернст Рьом, фюрер на Щурм Абтсйлунг (SA, кафяворизците, конкуренти на SS), в Нощта на Дългите Ножове!Отявлен гей, и както се говори, любовник на Адолфчо (не доказано).Ами Ото Ран? Оберщурмфюрер от SS, гей и евреин!Айде да свършвам че няма място...

20

До Православен славя

преди 3 години

Хитлер не нападна Англия, защото беше финансиран от английските банки............Хитлер си беше проект за една масонска мафия.............която искаше война, Европа да бъде унищожена, за да може после страните от Европа да вземат заеми и да задлъжняват към банките...................това е едрия финансов капитал, който в голямата си част се управлява все още от евреите!

19

Православен славянин

преди 3 години

Някакъв *** ,евреин ми е дал минус на единия коментар ! Ако е пред мен ще го заколя в адски мъки и ще убия цялото му семейство като почна първо с децата ! *** чифуте с минусите *** сега и гроб за цялото ти семейство !

18

Анонимен

преди 3 години

България не е видяла нищо лошо нито от Сталин, нито от Рузвелт..................но гадния Чърчил е искал да ни унищожи!!!Следователно най-големият враг на България е Великобритания..................докато Русия и САЩ са ни помагали!!!