20

Анонимен

преди 3 години

Ние ще летим до България да се ваксинираме . Щото в Германия няма да ни огрее до есента.

19

северозапад

преди 3 години

БСП като спечели изборите в Крушовене започват производство на ваксини ,,Ку-рлеони,,

18

Анонимен

преди 3 години

Йотова, говориш все едно ти не си част от управлението. Ако така смяташ, какво направи - ами нищо, занчи си част от проблема. А и освен да помилваш затворници друго правиш ли изобщо?

17

!!!

преди 3 години

*** БСП гад! Така и така са безсмислени, да вземат да замълчат веднъж от това фекално президентство.

16

емигрант от 22 г

преди 3 години

Да. Твърдя , че се справяме. Може би причината не е само в правителството, а и географското ни място.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Тя и Факмаков и тази година призовават за сборище на Шипка, а тя обвинява българите, че "няма да проявим благодарност и уважение на 03.03. на Шипка, било срам". Но тя и Фигурантов не се срамуват, че ще разболеят и убият хиляди хора - за да се тупат в гърдите - колко сме велики, и не спазваме мерки.... Уважение и почит може да се отдадат и без тълпи от ядящи безплатни кебапчета.....под юмрука на Фатмаков и полата на Дебелияна

14

Анонимен

преди 3 години

Леле, сега се загрижили...

13

до Чебурашка

преди 3 години

Важното е да се *** управлението до дупка, независимо от това каква е истината!--------------Не подкрепям вечното словоблудието на болшевиките, но в случая има основание да ***!-)))

12

Анонимен

преди 3 години

Тази е като мечките след зимен сън ,събужда се и реве .Цял свят се бори и търси ваксини срещу пандемията ,а тя иска организация като на девето септемврийска манифестация.

11

Анонимен

преди 3 години

Лъжлива комунистка. Моите приятели в България вече се ваксинираха а на нас в Германия ни казаха че не се знае кога ще ни ваксинират защото сме били в 3-та група. Въпреки че сме над 60 годишни и с високо кръвно. Меркел ни прати купон за 6 уж безплатни маски ама можем да ги вземем 9от аптеката ако платим 2 евро за тях. В Германия хаоса е пълен ама много подреден хаос. :)

10

слава на БСП и КПСС

преди 3 години

Другаря Радев още миналата година каза на Шипка , че България няма никакви проблеми с този мижав вирус. Другаря Мангъров и той колко пъти каза по телевизията , че такова животно няма ! Хвала на такива отговорни политици и доктори като тях, както и като Другарките Нинова ,Йотова и Йончева , които единствено и само, денонощно мислят за народа си !

9

до емигрантъ

преди 3 години

Джипита чакат ваксини: Списъците пълни, дози няма------------Това е днешното заглавие на статия на Днес.Бг.Та твърдиш, че съ справяме, а?

8

Анонимен

преди 3 години

Хаус има в президентствотопоследен миг на заместника

7

Бибитко от Банкя

преди 3 години

Комунистите да отиват на дунава да чакат руснаците със спутниците.

6

емигрант от 22 г

преди 3 години

Лъже, лъже и отново лъже др. Йотова. И пак лъже. Примери ще и дам, но нека тя да ми се обади. Напротив България се справя много по-добре от Чехия, Литва, Латвия, Естония, Испания, Италия, Португалия, Гърция, Франция и др. държави. Да не споменавам Лат. Америка, Африка, Индия, Тайван и прочее. Истински лъже или е паднала от Луната, като Радев.Безсрамие над 100%.

5

Червените

преди 3 години

Яко ги тресе шизофренията. Алоуу! Нали вирОс нЕмаще. Какво сте се загрижили за ваксините! Хаоса ви е в главите и всички баби пощурихте - сега не знаят има ли няма ли вирус - ваксини трябват ли или не - в къщи ли да се крият или да се редят на опашки - побъркахте се електората

4

Койчо

преди 3 години

Когато погледнеш снимките на министрите на чекмеджан виждаш много прости хора.Е това е управлението толкова могат

3

Ghost

преди 3 години

Странно, подстрекават хората на революция, подстрекават ги да честват празници по-време на пандемия, ОБАЧЕ когато ги хване COVID, първи са във ВМА. А простите като нас седим и се молим. И тази дружинка напира да вземе властта. Това са хора без капка морал, преследващи лични болни амбиции.

2

Анонимен

преди 3 години

Йотова, твоя началник фигуранта миналата година събра баламурниците на Шипка и каза че вирус няма. Какво се притесняваш за ваксини?

1

Анонимен

преди 3 години

Хаоса е най вече в главите на червените ***.