44

Дядо Петър

преди 2 месеца

Защото никоя друга държава не се "управлява" от шофьор-инспектор на строителни обекти и всичко друго що падне.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Когато от групите не искат да се ваксинират най нормално е да се отворят зелени коридори и да се изразходват ваксините.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Сега Йотова е вице президент.
Такава продажна държава няма другаде.
За такива като Йотова трябва съд. Те я правят вице.
ТАЗИ Е ПРОДУКТ НА СИСТЕМАТА. ТЯ НЕ МОЖЕ ДА Е АЛТЕРНАТИВА.
ЕДНА КОМУНИСТКА НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА.
СРАМ И ПОЗОР! ОСТАВКА И ЗАТВОР!

41

Анонимен

преди 2 месеца

Льотчика пратил стюардесата.Само дето сега той е фигурант а не льотчик

40

Анонимен

преди 2 месеца

За да искаш да те чуят хората, първо трябва да си доказал, че в думите ти има смисъл и не са конюктурни.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Как е сътворен гафът с „кървавото хора” на бившия премиер, разкрива след 18 г. журналистката Невена Гюрова, която по това време работи в пресцентъра на Министерски съвет. В края на август 1995 г. в новините на БНТ беше излъчена като първа новина хорото на Жан Виденов, а чак в края на новините бе "сбутана" смъртта на изгорелите 14 войничета. Гафът е изцяло дело на сегашната евродепутатка Илияна Йотова, която тогава беше шефка на новините в БНТ. Тя беше решила да се "натегне" на управляващите.

38

Анонимен

преди 2 месеца

До Българин
Ти лъжеш. Никой не принуждава хората да се ваксинират. Всеки желаеш да се ваксинира трябва да се обади на личния си лекар за да го запишат в списък за ваксиниране. Първо ще имунизират възрастните хора, хората с диабет, сърдечно съдови проблеми, после по реда на записването.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Тази я помня от телевизията когато бачкаше в БНТ. Едно време между впрочем тази направи огромен гаф като показа хорото на Жан Виденов.
Илияна Йотова сътворила гафа с „кървавото хоро” на Жан Виденов
Проверете и вижте каква е продажница. Аз помня. За младите да търсят и да видят какво направи в телевизията. 11 август 1995 г. остава една от най-черните и трагични дати в новата ни история.
Тогава около 22,30 часа 14 войничета изгарят като факли във военен камион ГАЗ-53/А пътуващ по Околовръстното на

36

Анонимен

преди 2 месеца

До Бебо
Братовчетка ми се ваксинира в Ахтопол, а аз в София още чакам. За сведение: Ахтопол не е квартал на София.

35

така е

преди 2 месеца

До Барселона

Така е,зависими сме не само ние,а и други държави,но кой да гледа истината?Важното е да се плюе по някой за спорта дето се казва.
Те все знаят и са наясно с всичко...и лекари, и производители и какви ли не станаха, все разбирачи по всяка тема. И защо веднъж не казаха истината поне, защото тя се вижда от хората и знаем причините за много неща. Да не говорим как хората масово напускат БСП, защото не са доволни.Всичко ще си дойде на мястото, но без тях.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Няма ваксини, няма хаос.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Нито една истинска държава не допуска БКПта и техни дъщерички и синчета да наследят властта на фараона заедно с придворните!

32

Чебурашка

преди 2 месеца

Умножи го по минимум 5 човека и ще разбереш за колко дози става въпрос.

31

А защо

преди 2 месеца

не плюеше,когато беше болна и я лекуваха.Тогава нямаше претенции за нищо,много беше кротичка и тихичка. Нито критикува някого,нито се появи, а сега вече може да хвърля камъни по същите тия хора,които я лекуваха,и не само нея. Но така са те, вечните неблагодарници и използвачи,които винаги търсят вина в някой друг. Толкова са смешни с напъните си да спечелят и от страх да не загубят,че си намират всякакви причини за лъжи и обиди,които не отговарят на истината.Но,на лъжата краката са къси,госпожо.

30

Чебурашка

преди 2 месеца

До Българин... Защото приятелю след месец предстоят избори и трябва да се ваксинират членовете на СИК. А СИК в България са около 13 000. Умножи го по минимум 5 човека

29

Барселона

преди 2 месеца

Нали е опозиция...трябва да се изходи по въпроса.Няма хаос,няма и ваксини,в положение сме да чакаме,зависими сме от други.Това е.Ако имаме парите на Израел например,нещата ще са други.

28

Българин

преди 2 месеца

Борисов, Радев, Нинова, Йотова...Какво тук значи някаква си личност. Българите сме царе на провалите. Ваксинацията е пълен провал. Никой не можа да обясни защо не ваксинираха първо хората над 80 години. Познавам поне 5 такива стари хора. Не са отказвали и никой не ги е търсил. Имало ред. Глупости. Всичко е пара под налягане.

27

блaтoто на Дондуков2

преди 2 месеца

Тая и Фигуранта тотално се провалиха и окончателно обезсмислиха цялата тази съвсем ненужна , но прескъпо струваща ни държавна институция - Президенството.За какво хрантутим и дондуркаме един доказал се некадърен и злобен безделник както и антуража му от безполезни, но oгромен брой чиновници, баджанаци и доносници на ДС ? Толкова ли сме богати ? Гешев и ОЛАФ закономерно са на ход ....

26

Сама си вярва

преди 2 месеца

Хаосът е само в нейната глава.Не престана с тия манипулации и лъжи.Нито се наядоха,нито им стигна кокала.Ама нещо много бързо забрави от къде тръгна и да не забравя,че от високо се пада на много ниско.Все ламтят,не им стигна ей. И все някой друг обвиняват.Да си вземат личната омраза и да си я носят...не да я насаждат насила в хората.То като че ли ние не виждаме и не чуваме какво става,че да им се хващаме на вредните лъжи и измишльотини,които край нямат.Много е лошо,когато човек сам се надцени.

25

Тая лелка

преди 2 месеца

косата си не може да оправи, а е тръгнала акъл да дава за ваксините