21

Анонимен

преди 2 месеца

За мен този тези листи са много ценен документ. Да се запазят в този вид и хората, чиито имена присъстват в тях доживот да не се допускат да участват в никакви държавни длъжности!

20

R

преди 2 месеца

Клоуни

19

Анонимен

преди 2 месеца

Избирателите на ГЕРБ са повече роми. Българите се отказаха да гласуват. Даже Борисов отиде при Ердоган за да гласуват и турците за ГЕРБ. България остава без българско бъдеще, но те се интересуват само за чекмеджетата и банките.

18

барабан

преди 2 месеца

Бойко ще Ви пее Волен ще лепи 50левки.

17

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 3Дори ако влезеш случайно и си там за да направиш нещо, тълпата у парламенто ще му покажат правия път, някои даже изперкват :))

16

Анонимен

преди 2 месеца

какво направи като евродепутат от вмро слабаков че и жена му сега да избираме

15

Анонимен

преди 2 месеца

Артистите останаха без работа и се втурнаха към политиката, докторите станаха популярни покрай тъпия ковид и хоп и те в политиката, та да може да ни облъчват и от трибуната на парламента с мерки и ваксини. Пак няма да помогнат на политиката въпреки това, че са начително по-изучени и интелигентни от сегашната пап*ач в парламента.

14

Някой

преди 2 месеца

Ударихме дъното! Тази или онази партия, пълни глупости и цирк. Всички са едно цяло, овъртяли са се яко и се подиграват с този народец. Сигурно е вярно, че всеки народ си заслужава управляващите.

13

Не гласувам...

преди 2 месеца

след 2001 г. след като повярвах на един, че ще ни "оправи за 800 дни"!Оттогава Деградацията набира все по-висока скорост!И неминуемо ще настъпи момента, когато "Влакът с пътниците" ще дерайлира!

12

дефиниция

преди 2 месеца

По Конституцишя Народното Събрание е законодателен орган...по българска практика законите ще се правят от певци, актьори,шофьори,футболисти----

11

Анонимен

преди 2 месеца

"Хляб и зрелище".Тази държава без гражданска война трудно ще се опрсви.

10

мери

преди 2 месеца

Защо ли ни е парламент е различни неграмотни хора така или иначе законите ги предлага правителството и каквото нареди шефа се гласува нещо да е имало промяна винаги е прегласувано макар и върнато с крещащи нарушения.затова няма смисъл от депутати единствено разходи за тях. да си правят законите правителсвото и да свършва този цирк с 240 депутати

9

Вуйчо Ваньо

преди 2 месеца

Хубава статия на Попов...Че го трепат скоро....Изкара целия фалш на 30годишната комустическа сганнн.Овъртяни са като свински чИрва....

8

Анонимен

преди 2 месеца

те пецов и крисито са дует напоследък и най добре на предизоб митинги на вмро да пеят мъни мъни мъни на лайза минели от филма кабаре много приляга партията песента

7

Анонимен

преди 2 месеца

Бай Гaню прави избори - от Алеко Константинов...... С нетърпение очаквам да видя и Митю Пищова и певачката Луна кандидати за парламента!

6

Много добър

преди 2 месеца

Анализ - при липса на силен мажоритарен елемент в избора напред вървят само калинките. Това не добре нито за избирателите нито за партиите, а само за задкулисието.

5

Анонимен

преди 2 месеца

дето се вика - догаждачи.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Щом и музикален инвалид направи партия и щял да влезе в парламента, значи всеки може.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не става депутат заради народа. Винаги е заради личните облаги и интереси.

2

Гошо...Тъпото

преди 2 месеца

Няма значение...професията,особено,ако си...професионалист и експерт в областа.Апропо,след Боку,всеки може да е в Парламента и...правителството,за това народа да се...пробва.Стига са се...пъчили някакви набедени нашенски...професионални политици.Такива в България няма.