39

Тенъц

преди 3 години

Всяка жаба да си знае гьола.Всичи певачки и артисти се наредили за заплата.Нека длъжността на народния представител да е почетна, без заплата, на ползу роду, да видя тези ще се кандидатират ли.Какво са правили до сега в политически план.Каква позиция и по какви въпроси са отстоявали Та се подиграват на хората с неуместните си кандидатури?

38

Анонимен

преди 3 години

И на такива раздават пожизнени пенсии, все едно другите хора не са упражнявали професия!!!

37

Анонимен

преди 3 години

А най-яко ще стане когато инж.Димитров(Пайнера) реши да вкара момичетата си в Парламента.Няма герп,няма бцп,дпс,всички ще ги изкара от строя .Калканджиева може само да се чуди за пропуснитият шанс,за момичетата си де.Цялата сегашна кампания е последен напън на СИК партията да остане на власт,идея възприемана от другите класици.....

36

vlady

преди 3 години

До АнонименСричащият депутата беше един от най-ярките и самобитни рефери творци в българския футбол - въведе революционните правила за наказателен удар за игра с глава и червен картон за неправилно дишане, за съжаление прекрати кариерата си.

35

гост

преди 3 години

Грозно,пошло и тъжно.

34

Илия

преди 3 години

До АнонименКак какво направи.....Получава по 20 000 евро всеки месец...е те това прави....аааа той спомена и нещо за екологията...

33

Анонимен

преди 3 години

Българският парламент е на път, да стане социална организация, която да приюти застарели шоумени, сценаристи, певци, актьори, че и лекари, с лоша слава, на които вече не им се работи. "Културните ни дейци, искат да получават в парламента, добри пари, за никаква работа.

32

Както някога

преди 3 години

Кой е най добре у нас:спортист,артист и си га нин кому нист?Нищо ново!

31

Менд

преди 3 години

А под снимките им на предизборните плакати трябва да пише : Издирва се жив или мъртъв ! Нали ще трябва да плащат дълговете на правителствата на Борисов. Трябва да се знаят хората, които ще ги плащат !

30

Petar

преди 3 години

До КиреМежду другото бях голям фен на Дилов, и наистина ме шокира. Толкова да паднеш долу не е нормално. Реших дори да не гледам талантите, заради неговото участие.

29

Кире

преди 3 години

Аз не знам, като са решили да ни правят на маймуни, защо не сложат стриптизьорки. Не се издърж, ей. Този път ще гласувам, не може повече да я караме така. Ще го преева тъпата мутра.

28

анонимен

преди 3 години

ЯВНО ВЕЧЕ ПАРЛАМЕНТА ЩЕ БЪДЕ КОМЕДИЙНО ШОУ. ГОЛЯМ СМЯХ И МНОГО ГНЯВ.

27

Егати

преди 3 години

И цирковете и постановките. Да му се невиди и интелигенцията нагаждаческа.

26

и още едно мнение

преди 3 години

"Използват се като плакат, като афиш, като лице, нищо повече. От тях нищо не се очаква. Трябва да се говори за политика и дали тези хора имат някакви идеи. Нормалният човек трябва да знае, че политиците са наши подчинени. Изпращаме ги там с идеята да урегулират нашия живот, за да може да живеем по-добре"Ако някой шоумен иска да си казва мнение, да си го казва навсякъде и всеки ден. Но да гласува в парламента за един или друг закон, наистина е голяма обида"

25

мнение

преди 3 години

"Политиката трябва наистина да е професия, която да се владее от хора, които имат какво да кажат и да направят. Ако един лекар си зареже професията да създава закони за селското стопанство, това е голяма обида към нацията, към болницата, към неговите пациенти. Политическата система навсякъде по света очевидно не работи"

24

Абе нека да бъдат

преди 3 години

певци,актьори,музиканти,артисти и спортисти,че като депутати ще бъдат редовно осигурявани,за да не почнат и те,след някоя и друга година да ревът за пенсии,че нямали осигуровки или,че документите им изгоряли в цирка?!?

23

Анонимен

преди 3 години

Панаирджии,наредили сасе само да лапат....

22

Анонимен

преди 3 години

ЦИРКАДЖИЙСКИ ИЗБОРИ , КАТО ВСИЧКО КОЕТО ПРАВИМ - ПЪЛЕН ЦИРК , ПЪЛЕН АБСУРД !!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 3 години

От кол и въже събрани.

20

Анонимен

преди 3 години

За мен този тези листи са много ценен документ. Да се запазят в този вид и хората, чиито имена присъстват в тях доживот да не се допускат да участват в никакви държавни длъжности!