12

Жена

преди 2 месеца

До 11/Men/
Айде по-кротко с генерализирането. Аз съм веган (от няколко години) и вегетарианец (цял живот) и имам доста мускулеста, релефна и атлетична фигура. Нито съм skinny, нито съм fat. 166/56 кг., към 20-22% мазнини и тичам маратони. А да.... и НЕ тормозя останалите, че не са вегани - личен избор е.

11

Мен

преди 2 месеца

Повечето вегани, които съм виждал са така - никаква мускулна маса, отпуснати без енергия. Освен когато разбира се не трябва да кажат колко лоши са нормалните хора - тогава адреналина явно им скача до небето и цялата злоба изригва. После пак започват да вегетират.

10

дебелебед

преди 2 месеца

Това състояние се нарича дебелокожие и се среща най-вече в парламента и МС.
Сигурно се дължи на някоя съставка в депутатските кюфтета.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Хаха, форумните мъдреци пак са изцвъкали компетентното си мнение отдолу. Кой ви знае и вас какви сте, ама иначе много придирчиви. Важното е да сме здрави.

8

Вмимавайте мъже

преди 2 месеца

Опасни подвеждащи трикове използват мазните жени. Слагат си оформящи еластични дрехи, които притискат и оформят силуета и разпределят тлъстините.

Когато отидете в стаята и почнат да се събличат тогава лъсна голата истина дори и на тъмно не могат да го скрият. Сваляйки еластичните оформящи дрехи искачат тлъстините и всичко им увисва, гърди, корем и цеулита също стряскаща и ужасяваща гледка за всеки себеуважаващ се мъж.

7

Ръководство за мъже

преди 2 месеца

Като избирате жена вижте майка, сестрата как са ако са дебели и мазни няма никакъв шанс това е заложено генетично и се предава по наследство.

Бягайте надалеч от такива дори и секса не си заслужава. А да не говорим и за потомство от такива само болести и грозота.

6

За жените

преди 2 месеца

Те трябва да са студоустойчиви. Физиологически имат много повече натрупвания на всякъде под кожата. То и от там идва и проблема с цеулита.

Почне ли се с това няма оправия жената е за смяна с по-млада.

5

MaйMyнaтa

преди 2 месеца

Я виж кви раэбирачи отдолу имаме, биологията на човекот е раэкрита. А моя ковид19 е в шок и ужаст, не энае къде да се скрие.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Белия западен тлъстак е останал и без мускули със 10 см тлъстини по тялото, но разбира от демокрация много. Източните медици се чудят каква диагноза да поставят на белия западен траш. Засега са се спрели на описанието: слабо-дебели и със три полови признака, на всеки 2 месеца ходят да се ваксинарат и ходят с 3 маски наведнъж на устата.

3

Анонимен

преди 2 месеца

До 2. Според мен става въпрос за това, какво кльопаш и плюскаш. Може да си слаб, ама люпаш ли банички, сладко, хляб, макарони, картофи, ориз, демек яко въглехидрати, може да има висок холестерол и проблеми като дебел човек. Мускулите не са важни за здравето, колкото храната която ядеш.

2

do 1

преди 2 месеца

Не е същото. Можеш да нямаш коремче и да си мазен без да си личи. Става дума за пропорциите мускули - мазнини.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Имаме си много хубав български термин за това skinny-fat и той е... дръжте се... "бирено шкембе". Или както тук му казвате политически коректно: "наедряло коремче". Хахахах.