12

Жена

преди 3 години

До 11/Men/Айде по-кротко с генерализирането. Аз съм веган (от няколко години) и вегетарианец (цял живот) и имам доста мускулеста, релефна и атлетична фигура. Нито съм skinny, нито съм fat. 166/56 кг., към 20-22% мазнини и тичам маратони. А да.... и НЕ тормозя останалите, че не са вегани - личен избор е.

11

Мен

преди 3 години

Повечето вегани, които съм виждал са така - никаква мускулна маса, отпуснати без енергия. Освен когато разбира се не трябва да кажат колко лоши са нормалните хора - тогава адреналина явно им скача до небето и цялата злоба изригва. После пак започват да вегетират.

10

дебелебед

преди 3 години

Това състояние се нарича дебелокожие и се среща най-вече в парламента и МС.Сигурно се дължи на някоя съставка в депутатските кюфтета.

9

Анонимен

преди 3 години

Хаха, форумните мъдреци пак са изцвъкали компетентното си мнение отдолу. Кой ви знае и вас какви сте, ама иначе много придирчиви. Важното е да сме здрави.

8

Вмимавайте мъже

преди 3 години

Опасни подвеждащи трикове използват мазните жени. Слагат си оформящи еластични дрехи, които притискат и оформят силуета и разпределят тлъстините. Когато отидете в стаята и почнат да се събличат тогава лъсна голата истина дори и на тъмно не могат да го скрият. Сваляйки еластичните оформящи дрехи искачат тлъстините и всичко им увисва, гърди, корем и цеулита също стряскаща и ужасяваща гледка за всеки себеуважаващ се мъж.

7

Ръководство за мъже

преди 3 години

Като избирате жена вижте майка, сестрата как са ако са дебели и мазни няма никакъв шанс това е заложено генетично и се предава по наследство. Бягайте надалеч от такива дори и секса не си заслужава. А да не говорим и за потомство от такива само болести и грозота.

6

За жените

преди 3 години

Те трябва да са студоустойчиви. Физиологически имат много повече натрупвания на всякъде под кожата. То и от там идва и проблема с цеулита. Почне ли се с това няма оправия жената е за смяна с по-млада.

5

MaйMyнaтa

преди 3 години

Я виж кви раэбирачи отдолу имаме, биологията на човекот е раэкрита. А моя ковид19 е в шок и ужаст, не энае къде да се скрие.

4

Анонимен

преди 3 години

Белия западен тлъстак е останал и без мускули със 10 см тлъстини по тялото, но разбира от демокрация много. Източните медици се чудят каква диагноза да поставят на белия западен ***. Засега са се спрели на описанието: слабо-дебели и със три полови признака, на всеки 2 месеца ходят да се ваксинарат и ходят с 3 маски наведнъж на устата.

3

Анонимен

преди 3 години

До 2. Според мен става въпрос за това, какво кльопаш и плюскаш. Може да си слаб, ама люпаш ли банички, сладко, хляб, макарони, картофи, ориз, демек яко въглехидрати, може да има висок холестерол и проблеми като дебел човек. Мускулите не са важни за здравето, колкото храната която ядеш.

2

do 1

преди 3 години

Не е същото. Можеш да нямаш коремче и да си мазен без да си личи. Става дума за пропорциите мускули - мазнини.

1

Анонимен

преди 3 години

Имаме си много хубав български термин за това skinny-fat и той е... дръжте се... "бирено шкембе". Или както тук му казвате политически коректно: "наедряло коремче". Хахахах.