29

dmt

преди 3 години

Нереално е СЗО да нарича тази плюнка "пандемия"

28

Муахаха

преди 3 години

Ама имаше ли Глу паци, които си мислеха, че Пандемията Някога ще Свърши и че Правата и Свободити им Гарантирани от Хартата за Правата на Човека, ще бъдат някога върнати?!

27

АнонимеН

преди 3 години

НА СЗО ВЕЧЕ НЕ ИМ ВЯРВАМ И 1%САМО МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ЗАМЕСТНИК ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ ИМ ДИРЕКТОР КАЗА, ЧЕ ПАНДЕМИЯТА ЩЕ Е ОВЛАДЯНА ДО СРЕДАТА НА ГОДИНАТА КОЕТО СИ Е ГЛУПОСТ ЩОТО НЯМА КАК ТОВА ДА СТАНЕ!СЕГА ПЪК НЯМА ДА Е ОВЛАДЯНА ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА!!!ЕДИНЯ ДЕН СА ДАДРУГИЯ ДЕН СА НЕ :DЦЕЛТА ИМ Е НАПЪЛНО ДА НИ ДОКАРАТ ДО ЛУДОСТ!ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ОБРЪЩАМЕ НИКАКВО ВНИМАНИЕ НА СЗО КАКВОТО ЩЕ ДА КАЗВА ПОЛОЖИТЕЛНО ИЛИ ОТРИЦАТЕЛНО!

26

Руслан Христов

преди 3 години

Всичко е нереалистично около тази пандемия. Като се започне от началото и до момента. Затова гледам само спортни канали.

25

ами, така

преди 3 години

До 555Когато ти го налагат насила това ваксиниране, без да има дългосрочни изпитания, когато те лъжат, че ваксинираните не заразяват и не боледуват, когато подписваш информирано съгласие...Баба Росица, дето вчера се е ваксинирала, е разбрала всички медицински термини в това съгласие...

24

Анонимен

преди 3 години

ама то вируса сам знае ли колко е страшен и опасен?

23

Анонимен

преди 3 години

Тя тази пандемия стана цял сапунен сериал от тези който ги излъчват всеки делник без почивка.

22

Анонимен

преди 3 години

рептилите вещаят

21

Анонимен

преди 3 години

Няма логично обяснение, защо след като имат Спутник от 6 месеца, само 3% от руснаците са ваксинирани. Но пък се рекламират и имат желание да си шиткат ваксината навън. Да не би да искат да й изпитат страничните действия на чужд гръб!? Не кандидатстват и за одобрение в Европа, защото там се искат доказателства!

20

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 1: cлeд кaтo нaрoдoнaceлeниeтo нe дaвa пaри зa грипни вaкcини - щe плaщaт държaвитe oт дaнъцитe нa нaрoдoнaceлeниeтo! Фaкт e и, чe кoрoнaвируcитe ca мнoгo нa брoй! Нe e caмo КOВИД!На 2 поста, щото пинтиите от ДНЕС дават пост до 500 знака!

19

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 1Кaквoтo и дa cи пишeм зa вaкcинитe - и "кoрoннитe" вaкcини ca зa пaри, тъй кaктo ca прoтивoгрипнитe! C прoтивoгрипнитe нe ни зaрибихa дa ce вaкcинирaмe вcякa eceн-зимa мacoвo! Ceгa щe иcкaт дa имa ceгрeгaция нa бaзa "вaкcинирaн-нeвaкcинирaн" зa кoрoнaвируc, aмa мaй и кoрoнaвируca бил мутирaл кaтo грипнитe и мутaнтa oт рeгиoн ....... нa....... вaкcинaтa мaй нe гo "хвaщaлa"- нямa прoблeм нoвa вaкcинa щe ви нaпрaвим! И ни нaмeрихa цaкaтa :

18

555

преди 3 години

На някои хора като че ли злото е закодирано още с раждането им и за това търсят постоянно в другите хора лошотията и човеконенавистта , но интересно е все пак по какви пътища стига до тях извода , че ваксинирането е умишлено унищожаване на милиони , че лекарите служат на тъмни сили , че правителствата не се грижат за населението , че масонски организации правят пъклени планове за бъдещето и ред др. изказвания , за които няма и грам доказателства,но са любими за поддръжниците на конспирации .

17

оф

преди 3 години

Кое тва СЗО, де. Покажете го. Някаква частна организация ли е, що....И защо никой от докторите не разяснява на ваксинираните или желаещите, че имунитета не идва изведнъж, а трябва човек да се пази максимално от 2 седмици до 1 месец, след ваксината. И ей го на, още няколко месеца имунитет и дошъл другия сезон с грип, и хайде пак - боцкане...

16

2134

преди 3 години

Е как да свърши пандемията ,като се прави всичко възможно да продължава ,нали така е много удобно на власт имащите :)

15

Чоко

преди 3 години

Определени кръгове нямат сметка пандемията да приключи, защото тогава ще им бъде потърсена сметка за терора върху целокупното население на Земята. Ето защо всяка зима ще имаме локдаун и слабо разхлабване през лятото.

14

Щирлиц

преди 3 години

Стъкмистика на юдейско ниво.

13

ТОНИ

преди 3 години

Който си мисли, че ''пандемията'' ще приключи преди 2030г е жал.ък наивника, да се поинтересува от книгата на Клаус Швааб, ще излизат ''нови щамове'' , за тях ще трябват и нови ''ефективни'' ваксини, дотогава непрестанен локдаун, докато 90% от хората са овце, няма как да има промяна....

12

Анонимен

преди 3 години

Естествено че не е реалистично, мерки вече йок, ваксини йок, лекарства йок, а вируса са си тропа казачок и го боли фара за мнението на който и да било.

11

Анонимен

преди 3 години

Все още чакам СЗО да даде логично обяснение как е възможно тази година да няма грип.

10

Анонимен

преди 3 години

"СЗО: Нереалистично е пандемията да свърши до края на годината"А за кога сте планирали края? Решили ли сте за даден месец или просто трябва да си делнете печалбата след като достигне до определен размер?