15

Tonita-7

преди 3 години

Не сте осигурили материала,а давате зор за ваксиниране!:)

14

Нашето

преди 3 години

ДжиПи дори ваксини на децата не слагаше, а ни пращаше във ДКС то. Никога не сме протестирали против това, защото когато става дума от един флакон да се извадят 6 ваксини- ти трябва да имаш 6 човека сигурни. Ако съхраняваш отворен флакон се компроментира. Така че ваксини е най добре централизирано във ванксинационни центрове, където ходят много хора наведнъж.

13

Анонимен

преди 3 години

Бийте им витамин Ц, като няма ваксини. После ще ги наречете 'плацебо група'. Хахахах.

12

Анонимен

преди 3 години

Как е възможно хора, които не биха изяли нищо, за което знаят, че е ГМО, с готовност да превърнат себе си в ГМО.

11

Анонимен

преди 3 години

Така е аз съм в рискова група от 2-ра фаза, записан още януари но няма и помен от ваксиниране на рисковите групи от 2-ра фаза. Безсмислени списъци стоят някъде, и с тези "зелени" коридори, никой от моите колеги чакащи все още не е ваксиниран. Не възнамерявам да се редя по опашки, най-вероятно ще преболедуваме Ковида без да сме допрели до ваксини! По медиите слушам само безсмислени изявления и хвалби от властимащи.

10

Анонимен

преди 3 години

Джипита чакат ваксини: Списъците пълни, дози няма--------------Смях в Цирка!

9

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Будалите пак ги прецакаха D !

8

Анонимен

преди 3 години

Всичко това го правят заради 10лв на ваксина, реват за парите

7

мхм

преди 3 години

Джипитата ви лъжат. Тяхна работа е да отидат до РЗИ и да вземат ваксините. Те не го правят. Правете си сметка колко ги е грижа за Вас.

6

С дрънкането

преди 3 години

се изчерпва европейското на ГЕП, а същността им е като на нацистите. Ония са изтребвали евреите, тия тихомълком изтребват болни и възрастни. Браво, герои.

5

Анонимен

преди 3 години

Всеки се оправя както може- ваксините се харчат като топъл хляб и изчезват моментално- опашките са огромни. В работа чакаме Пфайзер ваксини от Германия или Швейцария. Ще ни ваксинират в офиса без струпване на народ (40 души сме). И без това никой не ходи в офиса, та е безопасно. Някак съм скептичен към Астра Зенека- колегите от Германия разбуниха духовете, че имали роднини лекари и микробиолози и не я харесвали нещо, та и ние като овце се отказахме от нея и се спряхме на Пфайзер.

4

Анонимен

преди 3 години

Как ще има ваксини като д-р Борисов ги насочи към зелени коридори. Противно на европейските практики хронично болни и стари бяха умишлено оставени последни за ваксиниране.

3

Анонимен

преди 3 години

***, това на снимката не е "докторЗахаринка Вълканова"а моето джипид-р Р...ва и е от София!Как избирате илюстративнитеснимки за статиите си!??Вие сте за съд бре!

2

Никол

преди 3 години

ИСКАМ СИ ЗЕЛЕНИЯ КОРИДОР! ЕДНО ВРЕМЕ НЯМАШЕ БАНАНИ И ЗЕЛЕНИ КОРИДОРИ А СЕГС КАТО ИМА ЗАЩО ГИ НЯМА А

1

Беноfска РИТА

преди 3 години

Боце е по дозите и ''зелените коридори''.................питайте го!