15

Анонимен

преди 3 години

Г-н Стаматов, кога малките частни училища в големите градове/червени зони/, кога ще преминат на онлайн обучение, тъй като в тези училища хибридно обучение не е възможно да бъде осъществено??!

14

Диана

преди 3 години

Според мен, не е виновно онлайн обучението за получаване на лоши резултати от него. Виновни са тези които го прилагат, защото без съмнение тук има редица особености, различни от присъственото в клас образование, които изискват различни подходи при образованието, но които биха донесли редица предимства в определени сфери на образованието.Например, при самостоятелната работа на ученика - умението му сам да търси и намира нужната информация, да задава въпроси, анализира и решава възникнали проблеми

13

Един

преди 3 години

Тия герберски *** съсипаха образованието. Сетила се мара да се побара няколко дни преди ваканцията.Ваканции, матури и неучебни дни трябва да са фиксирани със закон, а не следващите ( може министър да е някой кадър на учиндолския ) да се упражняват на гърба на стотици хиляди деца и родителите им. Пример, коледна ваканция-да започва последният понеделник преди Рождество и завършва с първият петък след Нова година. Пример за матура - последната сряда на месец май и т.н. Да има предвидимост

12

T

преди 3 години

Двудневната ваканция, която предлагате на децата, не е достатъчна да отпочинат и без това натоварените им главици. А другото, което предлагате, е след два месеца, а умората за малките ученици има значение. То за какво е тази ваканция малко преди края на годината. А къде ритмичността при ваканциите? Ритмичността при оценяването? Аман от простотии. Вече има насрочени срещи по проекти и т.н. Учителите са организирани, но Вие ги принуждавате да работят на парче, от което се дразнят родителите.

11

S

преди 3 години

Накрая всичко се стоварва върху учителите и родителите са си изградили негативно мнение за професията без да знаят, че те всъщност изпълняват наредби на МОН, където съмнявам се някой да има стаж като учител. Ясно беше, че смяната не може да започва от четвъртък, но кой да види календара. Хората работя с дати.

10

S

преди 3 години

Добра или лоша идея!? Зависи кого питате. Но е много лоша идея да го съобщавате толкова късно, тъй като първата е след две седмици. Занете графика от повече от месец. Редно е да бъдете по- организирани на високо ниво. Учителите едва смогват с крайните срокове, които спускате от типа " от днеска за вчера". Насрочени са писмени изпитвания в и без това динамичната обстановка. Това не е селската бакалия, драги, давайте го малко по- организирано! Доброто управление изисква добро планиране.

9

Джо

преди 3 години

Да не започнаха съкращения , та започнахте да се правите , че работите ?Къде дремахте цялата минала година ?

8

Анонимен

преди 3 години

Не е, понеже втората съвпада с доста почивни дни и всъщност не е ваканция.И преди е имало не един случай, когато априлската ваканция е съвпадала с Великден.В тези случаи преди никой не се е оплаквал.

7

Анонимен

преди 3 години

"...Едната ще е 3 другата 5, това ли..."____Не, не това.Едната да е 4 дни с уикенда. От 18 до 21 март. (учебни дни 2)Другата да е 10 дни общо. Великден от петък до следващия уикенд включително. (учебни дни 2)

6

Колчо Слепеца

преди 3 години

Понеже не съм си сложил очилата, това Денди ли е на снимката?

5

le vacancion

преди 3 години

Не е, понеже втората съвпада с доста почивни дни и всъщност не е ваканция.

4

Милен Илиев Минков

преди 3 години

Във- качеството, на- ордена, 1913 година,..Желая, да- има, много- любов,..И, чипс,..Между- България, и- Гърция....

3

Бай Пешо

преди 3 години

Абе стамате, и ти си една Гербава Калинка. Вместо да даваш идеи за ваканциите, *** да даваш идеи на Бай Ставри от ЦСЗ кога да ти дава ваканция на тебе. Пролетната ваканция е една от 1 до 10 Април. Какви две ваканции те гонят? Едната ще е 3 другата 5, това ли...Аре бегай, че ако ми паднеш ще те пратя във ваканция 2 метра под земята.

2

Милен Илиев Минков

преди 3 години

Моля, да- остане, у- дома,.Всяко- дете,...И, студентско- лице,...Нека- се- яви, на- изпит, само...

1

Милен Илиев Минков

преди 3 години

Днес- видях, купчина- камъни,.До- джамията, на- гр София България...И, докладвах- на, Столична- община....