13

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистНовата ти кола не е произведена от биткоин, а от стомана и други физически материали, както и компютрите и електроцентралите които са необходими да "копаеш" биткойни.

12

Ноби

преди 3 години

крипто специалистите се активизираха. вместо да си гледат цената на люцерната, оценяват нещо, което не е за празните им глави. яд ме е единствено , че не вложих повечко преди години, ама и така бива

11

Щепсел

преди 3 години

След като си плащам тока да го бухат всички заедно с чез мез и пез.Арееееееее.........

10

Анонимен

преди 3 години

Биткоините, ако бяха заплаха за силите, които контролират световните финанси щяха да го подтискат, както го правят със златото и среброто.

9

Анонимен

преди 3 години

6,не си никакъв програмист, а най обикновен шизофреник

8

Анонимен

преди 3 години

Някой използва вашите компютри и ток безплатно за да му изчислявате само той си знае какво. И като се срути пирамидата и фараона изчезне няма да имате и една стотинка в джоба.

7

факт

преди 3 години

Екзекуция и няма да има повече проблеми за известно време...

6

Анонимен

преди 3 години

Пълна простотия е до произвеждаш биткойни, които сами по себе си нямат никаква стойност.Никаква, никаква... кажи го на двете ми коли и трите мотора, дето ги изкарах за пет години копане :)Е, можеше и да ида да бера ягоди в Англия, но - съдба, не сполучих...

5

Анонимен

преди 3 години

С това електричество може да се произвежда нещо полезно с биткоин и дирника не можеш да си избършеш, ако да кажем спре тока.

4

Анонимен

преди 3 години

2,то и твойте хартийки нямат стойност освен онази която чичо Еврейн определи отгоре, и за която се съгласиш да си чупиш гръбнака у бизнесо на някой олигарх.

3

Ужас

преди 3 години

Много статии за биткойн последно време... Сега ще наизлязат милионерите и играчите, да кажат как другите са балъци, а те от нищото правят пари за коли и апартаменти. Е, може и да са извадили някой лев, докато не нагънаха рестрикциите банките и други платформи, ама ще кажа едно - човека е адски алчно същество, ама много! А биткойн провокира точно това. Алчността ще взима връх винаги и края ще е много тежък! Внимавайте и мислете.

2

Анонимен

преди 3 години

Ще унищожите планетата с тия виртуални глупости бе! Стига сте копали, че заради затоплянето вече се променят атмосферните течения и гледайте какви катаклизми стават по света.

1

Анонимен

преди 3 години

Пълна простотия е до произвеждаш биткойни, които сами по себе си нямат никаква стойност.