53

Чичак

преди 3 години

Реално стойността на нещо виртуално като биткойн, долара,евро е 0, защото съществуват само виртуално.Реално е злато, сребро, диаманти, имоти.Кой разбрал, разбрал.

52

генезис

преди 3 години

Статията е пълна с неточности и откровени глупости. Лош превод и пълно неразбиране на материята, водят до такива резултати.

51

Гошо

преди 3 години

Илюзорни пари, а някой плаща реалната крадена Ел. енергия.Някой става богат с ала бала и кражба. Нищо ново под слънцето, само фокусът е нов.

50

Анонимен

преди 3 години

До 61:тази перверзна простотия е същото,както войните,които "човечеството" води срещу себеподобните си - пълна безсмислица ,каквито са всички съвременни пари,просто записи в компютрите на банките,на които се подчинява "венецът на Природата,така самонареклия се "човек"!Да изразходваш ресурси за да придобиваш електроенергия,която да ползваш,за да "копаеш" едно нищо,наречено биткойн,който след това да се превърне в запис в банките и който може да бъде унищожен с едно прекъсване на ел.ток..ПФУ....

49

Анонимен

преди 3 години

Ганьооооууууу!

48

Е

преди 3 години

Е нали си го плащат ,хората какъв е проблемът.Те и безмислените войни убиват милиони ,ама не виждам да сте се разтревожили !!!!

47

Анонимен

преди 3 години

И кво?

46

Богат

преди 3 години

И ето поредната поръчкова статия с единствена цел да убеждава телетата колко лошо нещо е този Биткойн. Ами ако сметнете колко енергия се използва за печатане на кеш? Банкомати? Системи за сигурност на банките? Транспорт? Биткойнът бил най-големият враг на природата... Смях. А вие продължавайте да вярвате в пирамиди, балони, лалета. Това е целта докато други богатеят. Лесно се манипулират невежите...

45

Анонимен

преди 3 години

Това не е ли вид пирамида или Нещо от този сорт. Колко време още ще просъществува, щом става все по-трудно да се създава този биткойн?

44

Анонимен

преди 3 години

Купувайте имоти в Италия .Там са по едно евро къщата :) Копането на биткойни е неизгодно особено в държава като България с безумно скъп ток. Сега се копа ETH ама няма видеокарти .Скоро и там ще го ударят китайците и тайландците .Тез дето вземат сега на тия двойни цени карти ще копат с тях най много една година.

43

Анонимен

преди 3 години

Абе зарежете копаенето,вече е прекалено скъпо,късно и трудно начинание,ама виж това да рискувате за спекулата някой друг лев и да си купите няколко милиона Satoshi може всеки!

42

неЗапозната

преди 3 години

Толкова ли са надълбоко тези биткойни?!

41

Анонимен

преди 3 години

Кой я измисли тази т ъп отия?

40

Анонимен

преди 3 години

Не съм голям фен на биткойн заради 2 основни недостатъка: първо много е бавен, абсурт да бъде глобална световна валута в този си вид и второ много ток харчи. Предимствата са му, че е лимитиран (добър начин за съхранение на стойност) и че разходите му за съхранение и пренасяне са ниски.

39

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Е те това не го...разбирам;какво се копае,как се копае,с какво се копае,това което се...изкопава къде се...складира и кой го плаща.Има до нас тука една...компютърна заличка,ще кажа на шефа да я...наема за един месец и да почна да...копам.Ако потръгне с копането,ще наема още една...заличка и така ще се...разрастна.Почвам от 1-ви април,до тогава ще се...подготвям за копането...физически.

38

FF

преди 3 години

Ако си в час...няма да дрънкаш тъпотиj,.. ми да почнем да се самоубиваме ли... да не се харчи нищо, . Я стига с тия шизофрении... коапчите харчат ,а Теслите не.. бухаххаха... кретения до шия.

37

123

преди 3 години

Биткойна е пирамида. Всеки си лежи вкъщи и печели пари. Цирк за аxмаци.

36

До 44

преди 3 години

Много съм в час аз и затова ти казвам че трябва да ги забранят тия глупости щото само объркват младите.

35

До41

преди 3 години

Не си в час,във момента копаенето става най вече в страни с ниска себестойност(цена)на Ел-енергията,а това в никакъв случай не е Западът!

34

Аман

преди 3 години

Само глупости измислят тия западняци. Биткойни ще ми копят. Ще копаят на майка си.....Вместо да се занимавате с глупости и да хабите ток по добре вървете на село да прекопаете лозето и картофите че поне да има някаква полза.