8

Анонимен

преди 3 години

СССР винаги се е интересувал само от имиджа си и затова пропаднаха. Хвърлиха си всичките ресурси само за да се доказват и вследствие сега ние го теглим.

7

Анонимен

преди 3 години

Кои са нещата които могат да спасият имиджв на България?

6

Зозо

преди 3 години

До Анонимен .....СССР нямаше нужда да гради имидж с производство на ширпотреба. Русия е водеща във високите технологии - нанотехнологии.....Уааахаххаааа, то за това ли руския чип не се събира в спринцовката на ваксината :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 3 години

За добро такова нескопосано недоносче като това на снимката не съм виждал по пътищата. Спомням си как ни проглушиха ушите за невероятния дизайн на Москвич 408 (нещо като сегашната пропагандната кампания за Спутник).Говореше се за тази кола по социалистическите медии като за някакво върховно достижение на човечеството. Когато го видяхме на снимка се оказа че е същия б.ок.лук като предшествениците си.

4

Зозо

преди 3 години

А новата Волга кога? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Руското ЩЕ цапа и мирише!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

3

ЦРУ

преди 3 години

РУСНАК и автомобил ...са ВЗАИМОИЗКЛЮЧВАЩИ се понятия !!! РУСНАК и алкохол ( етилов или метилов ) са ВЗАИМОПРИВЛИЧАЩИ се !!!

2

Милен Илиев Минков

преди 3 години

Имам, едно- обаждане, на- 1 Март 2021 година,.Във, 19: 14 часа, ... До, 05 РПУ гр София България,...Моля, да- сй- запише- това, сйгорността- на- САЩ.....

1

Големи шегаджии

преди 3 години

СССР/Русия и кола стига разсмивайте хората.