28

Анонимен

преди 3 години

До Москвич/ 48/Алекото е с купе "Талбот" и двигател на БМВ 1500 . Понял?

27

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....Ами москвича?....Москвича е старо БМВ 1500

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Кой от москвичите?

25

Анонимен

преди 3 години

хахахахахаааа,американофенските тролчета са влезли в действие,може да изкарате някой лев допълнително днес

24

Анонимен

преди 3 години

Айде бе ***, чакам!! Кажете една 100% руска кола!

23

Зозо

преди 3 години

В СССР всичко под гаечен ключ 10 е нанотехнология :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

22

Трол-ботчета

преди 3 години

Забелязвам, че руските тролчета си пердашат по дадените им опорки, пляскат за кой ли път с Copy-Paste едни и същи изтъркани текстчета срещу "еврогейския съюз" и смятат, че са си свършили работата. Дрогаре, в путинска Рашка наемниците на Пригожин, които драскат неуморно в нета, поне получават заплатка около средната, а тук хонорарчето стига ли даже за порция кебапчета и една бира?

21

Анонимен

преди 3 години

Нека руския *** да напише ЕДИН модел руски автомобил и веднага ще напиша от къде е краден!!:))))

20

Анонимен

преди 3 години

Да, качеството при соца беше "как случиш".

19

Анонимен

преди 3 години

'' Кои са автомобилите, които можеха да спасят имиджа на СССР? ''......................атомна бомба над Кремъл ... кога Путин се е над**ил над тоалетната ... това единствено ще спаси имиджа на СССР

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36прочети за бенгалския глад и виж как са грабили англосаксонците обикнованите хора в техните колонии

17

Какъв имидж?

преди 3 години

Какво можеше да спаси икономиката на вечен дефицит на потребителски стоки, и то със съвсем оскъден асортимент и задължително с незадоволително качество? Що за икономика е тази, в която за раздрънкана още от завода трошка на четири колела трябваше да се чака по списък 10-15 години?Съюзът от напъни за имидж, да надмине американската ракета "Сатурн 5", направи своята Н-1 толкова грамадна и ненадеждна, че вместо да изпрати с нея космонавти на Луната само я гръмна 4 пъти на полигона. Чуден имидж.

16

Анонимен

преди 3 години

Народите под британски и американски ботуш са си много добре днес.Ямония - една от първите страни с най висок БВП.Индия - вече ивма собствен спатник. Германия - най-висок жизнен стандарт в Европа от много години, Южна Корея - най висок жизнен стандарт в източна АзияИзточно европейските страни - които бяха смазани заради отказа да се навеждат на СССР - Унгария, Чехия, Полша сега се развиват много бързо.

15

Анонимен

преди 3 години

Първо съм "вехтичък", второ цял живот съм се занимавал с автомобили. Та казвам ви кратичко: Руснаците никога, ама НИКОГА не са имали свой автомобил в серийно производство. НИКОГА! Или е бил краден, или са крадени възли и агрегати , или е лицензов /Фиат 124/ -Жигули.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен26и народите под британския отуш нищо хубаво не видяха,ама за тях нищо не казвате

13

Анонимен

преди 3 години

НИЩО не може да спаси имиджа на комунизма.Нищо свястно не направиха, нищо добро не започнаха, нищо хубаво не видяха народите под руски отуш. Само концлагери, окупации, трагедии, глад, празни магазини, чакане по 20 години за Москвич и Лада и толкова за апартамент. И докато изчакаш си отиваш. На границата стрелби дан би някой да види как живеят по света хората.За един виц - Белене 5 години.Мнение казано на глас, когато не се превъзнася Живков и системата - тотален гормоз.Нещастно поколение.

12

Анонимен

преди 3 години

аааа

11

Анонимен

преди 3 години

До само поглефни новата лада и вази ще останеш с отворена уста!

10

Ха-ха

преди 3 години

Повечето пишещи май са родени след като спира вноса на съветски автомобили...Обаче най ме кефи коментара на свидетеля на пускането на Москвич 408.Тоя трябва да е на близо 80 години...

9

Анонимен

преди 3 години

нали знаете че СССР вече няма и много ми дреме кои коли са можели да спасяват имиджа на СССР. Айде да си оправим фашизма първо и да спрем с фашистката пропаганда , но нали за 50 ст. пишете всичко тука..