21

Анонимен

преди 2 месеца

А бе случайно да не е вкязъл нямкой плъх тип,, Магарешки, Симеоновски, Бойковски, "

20

Левтер

преди 2 месеца

Защо ни занимавате с тия бандити?

19

Активист на БСП

преди 2 месеца

Заразили са го нарочно!

18

Тъпанар

преди 2 месеца

А тоя що не го питат, колко от бившите му работници нямат достъп до медицински грижи, затова че са му работили без осигуровки, на супер минимално заплащане, което даже не са получавали с месеци наред?

17

В Древен Египет

преди 2 месеца

Феодалните Фараони виж как звучи малко като СС - ФФ - са имали практика да имат много наложнички, тоест харемче и е било въпрос на чест, колкото се може повече мъжки копилетия да има, че трябва да има стотници, хилядници, офицери в армията - да може да управлява по-силно и по-централизирано. Селяните са имали подобна практика - повече деца да има кой да работи реколтата. Е тоя новосформиран новобългарски елит се държи и като фараони и като с*.у.р.и, а не като селяни. И пак ще повторя...

16

Това което знаем:

преди 2 месеца

Че на единия фараон има се предвид Божков се осветлиха нещата, обаче той с цялата си наглост се кандидатира за депутат, барем вземе заветния имунитет. То много от тия дето са към трите бели петна много искат заветния имунитет на законодателната власт, обаче има една поговорка за зелника и кой е лудия. Аз бих казал, че дори и Васил Божков да бъде допуснат в листите за Дупетати, тоест за ***, който гласува за него трябва да не е добре с главата!

15

Нямаме точни данни:

преди 2 месеца

Ще ми се да ви кажа, че той мърда ама копилетията му не, обаче не сме точно сигурни, защото едно конкретно десетилетие от новата българска история за него не се говори, не се пише, а когато се пише се пише за някакви нацепени батки бивши възпитаници на спортните школи, но конкретно за десетилетието от 2000 до 2010 година има много бели петна в мозъка и съзнанието на българския народ. И те са три големи бели петна сякаш всичко е изтрито с гумичка - Арабаджиев, Банев, Сакскобурготски. Харконите...

14

пенсионер

преди 2 месеца

Като няма подходящи условия да му монтират неговата златна тоалетна чиния ,може по бързо да му мине за да не съсипат човека..

13

Българският Рамзес

преди 2 месеца

Колко точно копилетия е навъдил тоя ??? Аз ви казвам, че в тая държава някой например Симо е решил да ни върне във феодализма. То реално погледнато виж колко умно - имал бол пари (кой му ги е дал) оплодил половин България. То реално погледнато т'ва неговото не е точно престъпление, защото НПК му е бедна фантазията за какъв *** става на въпрос. Обаче виж сега - в нецивилизованите страни по света линчували ***, тук е всичко наопаки, люлка на цивилизацията - една от всичките - да линчуваме Банев

12

Тоя още ли мърда бе?

преди 2 месеца

Абе ей - тоя колко български моми в 600 села и специалната му донорна банка със свещеното му ДНК.

Една балистична тухла в глупавицата и ще разбере колко е свещен. Имал права. Има да си избере цвета на тухлата. С кевлар напръскана или с изместен център на тежеста.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Поне един от тия гадове няма ли ***,ами си отиват все свестни хора.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Мога ли да напсувам премира тук ? Това са хора не са кучета бе психично болен

9

Анонимен

преди 2 месеца

Колко народ унищожи тиквата.....Само той има право на пачки и кюлчета.Ще ги носи на оня свят.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно кога тиквите разбрах, че е вършил данъчни престъпления. На практика тоя трябва до живот да е в пандиза, но с влязла в сила присъда. Така както го държат в кауша без такава току виж утре осъдил държавата и пак ще си живее живота.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Всички знаем как ще приключи сагата- ще го размотават в ареста известно време, след това ще го пуснат, ще осъди държавата в Страсбург и ние ще платим сметката.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Милия той...

5

Анонимен

преди 2 месеца

И как се е заразил в ареста нямам идея...

4

Saki

преди 2 месеца

Осъждайте ги с жена му минимум на 20 години и пълна конфискация.

3

Анонимен

преди 2 месеца

А сега като осъди затвора за заразяването и ще си покрие щетите.

2

Анонимен

преди 2 месеца

А какво ги интересува всичко това нормалните хора?