16

HeinrichHimmler

преди 3 години

оставили си къщите на разруха ама като ги дали на хората да живеят в тях и да ги поддържат се разревали..

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15#Оставка, съд, затвор ...

14

Basi

преди 3 години

У форума на днеса сме само скотове на държавни помощи, неплащащи нищо, на подаяния към БКП, Герб и други клонове на ком.партията майка. Кликаме за импресии да може днеса да каже на рекламодателите че много им се харчат новините.

13

Тити

преди 3 години

Жалко, че няма такива закони и тук в България!Как да накараш съседите си да си изчистят и стопанисват имотите! Общини и кметове спят, а и закони никакви!

12

4epa

преди 3 години

МАФИОТИ- МАКАРОНИ И СПАГЕТИ- МЪРЗЕЛИВИ ХОРА С ЕДНА ДУМА ЖАБАРИ !!!!!!!!!

11

Fanni Mazacura

преди 3 години

Вярно, прав си. Има много хора дето изкарват много пари. Ама те не пишат във форума на днеса,пич(ко).

10

до 8

преди 3 години

Смoтльo, вземи се разкарай от тука и разбери, че не всеки у нас бачка като тебе за 2000лв., а има хора, които си влагат парите на много места и печелят по толкова, ама на ден. Не съм човекът, с когото спорите, но доста интелигентно се е изказал, а ти се появяваш тука като пълен изтърсак.

9

до 5

преди 3 години

Благородно завиждам, наистина! И аз имам къща в Южна Италия, но не за 1 евро, ами като инвестиция я купих за около 70000, барабар с лозе, което нямам идея как да гледам и пратих наемници да се грижат за него. Наистина там рай, но специално по къщата има много работа. Прочее, много българи имат къщи там, които ги дават под наем предимно на гастарбайтери. Абе, южна Италия си е селяния, но е на светлинни години от България, разбира се.

8

Fanni Mazacura

преди 3 години

Живея далеч от столицата, на село,в къща и даже нямам кола. Жената има. Ама ходи лягай, че утре в индустриала на гара Искър, дет работиш мотокара може и да не запали и трябва да давате ток.

7

До 8

преди 3 години

Добре, мрънкачо панелен с BMW E60. :)

6

Fanni Mazacura

преди 3 години

Програмисте от София. Гледай филми и мечтай.

5

Анонимен

преди 3 години

Не, губещи няма. Лично аз (от София съм, програмист) взех 2 такива къщи в южна Италия. Вложих в тях суми за ремонт и в момента ги давам през Booking и AirBnb за Remote office. Няма ден да няма по поне 10 запитвания- страхотна инвестиция е, препоръчвам на всекиго! Ще взимам и трета в скоро време. Инвестицията се възвръща за нула време. Да не говорим, че нашите живеят в жилище паметник на културата в София и ще ги пращам към Италия, защото имам планове и за него. Действайте смело!

4

V

преди 3 години

До ,до VКупуват в южна Русия не знам как го правят но явно има вратичка .Иначе знам че в някой бивши републики наистина има забрана за чужденци .Не купуват евтини селски имоти .Само в градове и то черноморски и Крим дори ;) Просто българина е тежко дезинформиран като кон с капаци и си мисли че на света е само ЕС .Въобще не е така .Аз предполага че и тука ще стане така .Това е цената на ф16 ;) Интересното е че купуват скъпи градски имоти .

3

Handel

преди 3 години

Разни мътни адвокати ги подстрекават с надежедата да докопат пкрай тях и те нещо. Иначе всяка държава си има закони и законен ред за работа с подобни имоти.

2

V

преди 3 години

Истината е много банална. На италианците хем не им се плащат данъци и поддръжка хем не им се живее в Италия защото там данъците и живота стават все по скъпи заради дълговете. И тука ще стане така. Знаете ли че има много италиански фирми които купуват имоти в Русия ? После ги продават на италианци щото живота в русия е много по евтин. Данъците символични ,бензина е левче ,тока средно два и половина пъти по евтин от България да не говорим че има области с пет пъти по евтин ток от тука ;)

1

Анонимен

преди 3 години

Тая щом сега се сеща за къщата,толкова.Няма никакви права да оспорва,при положение,че даже и данъците не си е пращала. Нахалница е тая италианка...явно е с *** венци,защото начинът и на действие показва точно това