88

Анонимен

преди 3 години

понеже мисирките тук обвиняват че хората са глупави - четем брошурата на астра зенека, официалния пдф файл на български....На аспирина официалната листовка на български чел ли сте я скоро? А изобщо някога?

87

Анонимен

преди 3 години

И да се разкъсате на две от злоба и напъване пак нищо няма да постигнете.______Аз, например, се отморявам със злобни напъни.Истини и фантасмагории, напъни за безпочвени твърдения, а като питаш за основания, за източници на твърденията, мълчат или почват още по-общи приказки...Забавно четиво...е, до време, де!Къде виждате "злоба и напъване"?

86

Анонимен

преди 3 години

Ти пък с какви толкова интелигентни хора общуваш, че и разбра че са против ваксините.? Чак пък и с лекари, доценти и професори? Сигурно всеки ден си пиеш ракията с тях. Или на местните пияници Колю професора и Васко доцента така им викаш за по-достоверно.

85

Анонимен

преди 3 години

"Тези категории попадат в различните фази и не чакат на опашка!"По никакъв начин не съм коментирал тяхното попадане на опашка, нито е свързано с изказаното от мен мнение.

84

Анонимен

преди 3 години

"За коя ваксина става въпрос при всеки от цитираните от вас случаи?"Става думаза експерименталните ваксинисрещу ковид19.Подробности - VAERS, CDC UK - откриването на информацията е съзнателно затруднено, но не е невъзможно.

83

Анонимен

преди 3 години

Нито един интелигентен човек с който контактувам не е изказал положително мение за псевдоваксините, нито е изразил желание да се набоде. Тук включвам професори, доценти, лекари._____Тези категории попадат в различните фази и не чакат на опашка!!!

82

Анонимен

преди 3 години

"...Правено ли е "СТРОГО ИЗСЛЕДВАНЕ"? Всъщност, не. Сега предстои. Междувременно, в САЩ,лекарка бременна в 14та седмица, загуби бебето си три дена след ваксиниране. В Авглия има регистрирани осем случая на спонтанн аборти непосредствено след ваксиниране. И това, при положение че не се препоръчва ваксиниране на бременни, и е рядко събитие."_________За коя ваксина става въпрос при всеки от цитираните от вас случаи?

81

Анонимен

преди 3 години

До 95Ами не, не се е появил, освен в тиквата на Бил Спринцовката.

80

Анонимен

преди 3 години

90 Ще се запознаеш и с такива, спокойно. Март, Април има време. После пак ще дойде есента, нова зима и така. Ако си мислиш, че ковид ще изчезне някога, не си познал. Щом веднъж се е появил, ще го има докато има хора на Земята. Така че по-добре почвай да се боцкаш, защото ще ти се наложи и то не веднъж.

79

Анонимен

преди 3 години

"...Истина е, че също така не са изпробвани върху бременни, хора с автоимунни заболявания като подагра, диабет, високо кръвно и т.н. Истина е, че още никой от създателите на ваксината не знае, за колко време ще трае защитната функция. ..."За някои от истините съм чел изследвания. За другите, не съм. Къде ги четохте?

78

Анонимен

преди 3 години

До 91Наистина живеем в объркан свят в който турците се мислят за хора. Тъжен си.

77

Анонимен

преди 3 години

До 89И за какво трябва да се бодем? Аз не познавам болен от това нещо.Издишаш.

76

Анонимен

преди 3 години

Така и не можахте да разберете, че се плаща на *** да плюят по ваксините особено в по-бедните държави. И по-глупавите естествено се връзват. Няма как да се произведат ваксини за всички хора на земята дори за една година. Да не говорим, че най-вероятно след 9-10 месеца ще е нужна реваксинация. Я сега си представете какви масови бунтове и безредици ще настанат ако всички решат, че искат ваксина. Няма от къде да дойдат. Дори до България, която е част от ЕС идват нищожни количества.

75

11

преди 3 години

Аве тия ваксини, ако не съдържат готов суджук - не ги признавам.

74

Анонимен

преди 3 години

По света им толкова много опасни болести, за които нищо не се пише. Хванаха се някакви масончета начело с г-н Гейтс да пишат статийки и направиха от грипа най страшната проказа на 21 век. И хората вярват.. Мале мале.. интелект нулев, критическо мислене тотално отсъства..

73

Анонимен

преди 3 години

"Учените са категорични, че няма никакви клетки от фетус във ваксините.Да, една от стъпките при разработването на ваксини включва клетки, отгледани в лаборатория. Тази техника е измислена през 1960-те години и използва клонирани клетки от легално абортирани фетуси...Ми... ?"___Прочетете пак и пак, обмисляйте думите - всяка от тях. И ще разберете как става това и защо са прави!

72

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТурция - 8 Милиона------------Ако не е лъжа, ще те черпя една сланина.Какво по- добро от това да им вкарат свинско в гените.

71

Въпроси:

преди 3 години

-Някой може ли да ми каже дали наистина това са първите ваксини основани на РНК?-Някой зне ли дали наистина искат да се подпише декларация, че си информиран за възможни вторични ефекти?-Колко от вас биха ваксинирали детето си?

70

Анонимен

преди 3 години

И производителите на тези ваксини, не знаят за дългосрочния им ефект. Те защо не се ваксинираха първи ? Не разбирам защо така неистово ги пропагандирате ? Очаквам и дискриминиране на неваксинираните. Ами грозно е.

69

A.D.E.

преди 3 години

Казвам се Antibody dependent enhancement, плоскоглавите проваксъри не се интересуват, не четат и не мислят, но след срещата с мен, ще освободят света от своята върховна простота.Да си невинен и доверчив е добро качество в детството, но може да е опасно, когато пораснеш.