251

Анонимен

преди 3 години

До ужасноЛаенето е от БСП и Фигуранта, който назначи изборите в кофти време за българите в Западните държави, тъй че не ви минава троленето.

250

ужасно

преди 3 години

Ужасно лошо говори за ГЕРБ това лаеене против български граждани в чужбина....Каквото и да ми пишете---това го няма в нито една държава, освен в Русия, КНДР, Венецуела и Куба--дотам ли стигнахте?

249

Професоре

преди 3 години

държавата не нехае за вас. Тя просто не ви ще. Ако може никакво гласуване в чужбина няма да има. Защото сте навън, работите, доказали сте се и ви уважават. Много добре виждате кривините в Родината, имате мненмие и го отстоявате. Тази власт тука не иска и да чуе за вас, не и трябват предложения и забележки. Тези във властта са най - великите. И за съжаление вота ви ще бъде тотално манипулиран пак в полза на власт държащите със зъби и нокти

248

1280

преди 3 години

До Калеко АлекоВисококвалифицираните специалности в чужбина са много, но за да стигнеш до тях трябва да си учил много и не къде да е. Българина масово учи шир потреба, после пищи, че няма какво да прави и само и само за да не работи за 500 лв остава да бачка нискоквалифициран труд за да не се изложи пред родата. Примери милиони. За берачите на ягоди, миячите на чинии и старчески *** и домашните помощници да не говорим. Това ли са умните и красиви емигранти дето са надеждата на България?

247

Анонимен

преди 3 години

"защото такива като теб са чакали толкова години някой да дойде и да ги освободи"А вие пък като избагахте и направо оправихте България. Сега ще ви издигнем паметници на всички избягали и ще ви поднасяме венци на всеки национален празник.

246

Тошо Африкански

преди 3 години

До 1280Гроздето е кисело , нали. Седи си там у клозета , затънал до брадичката и не ни мисли , къде ще си оправяме зъбите

245

Анонимен

преди 3 години

"Като толкова ви е грижа за нас - върнете се тук и ни оправете."И да се върнат, не могат да спечелят гласа на народа, защото са си аутсайдери и тук и там.

244

Анонимен

преди 3 години

До 245 -"Като,толкова ви е грижа за нас-върнете се тук и ни оправете.покажете ни как трябва да се живее,как се прави успешен бизнес и т.н."-знаеш ли готованко защо България е била 500 г под турско,защото такива като теб са чакали толкова години някой да дойде и да ги освободи,затова и комитети войводите са създавали в чужбина,знаели са,че не могат да разчитат на предатели и готованци като теб!Ние сме избягали не от България,а от наведеното и покорно общество и сега сме"изправени",а не наведени!

243

1280

преди 3 години

До АнонименВие нали не живеете в сиромашия? Обградени сте от приятели, работите високоплатена сигурна работа, нямате съмнение, че в случай на проблем няма да сте 5ти избор след местните, *** от колониите и азиатците. Живеете по 12 души в стая, защото ви е кеф не наема е непосилен. Заради това, като дойдете да видите родата в България първо търчите да си оправите зъбите, после да минете на всякакви лекари, но ревете че ви искат пари защото не плащате осигуровки. Иначе ние сме *** сиромаси

242

Реалист

преди 3 години

Да се забрани гласуването извън България. Всички патриоти нека поне веднъж на 4 години си спомнят за своята родина и живи роднини. Не приемам да гласуват хора, които са решили да работят и да си плащат данъците в някоя друга държава. Всички разходи по тяхното гласуване се плаща единствено и само от работещите в България.

241

Анонимен

преди 3 години

"от световните статистики които се разпространяват от медиите за беднотия, мизерия, цензура"Защо си мислите че ние тук не ги знаем тези неща? Или си мислите, че живеем в утопия и всеки ден коленичим пред портрета на Бойко Магистралния? Но тази информация изобщо не е достатъчна за да направите информиран избор от всички кандидати в момента.

240

Калеко Алеко

преди 3 години

До 1280Точно обратното , в чужбина заминават тези , но който им се работи , защото там никой нищо не дава даром.В България остават тези , който са свикнали само на готово-уредят го по партийна линия на някоя държавна службица и си кюти там симулирайки дейност цял живот.Накрая се пенсионира с 500 лева пенсия и вика " Комунистите са виновни ".Всичко що е е читаво , къдърно и образовано , отдавна не е в България.

239

Анонимен

преди 3 години

243 - "...Как разбират емиграните кое е най-добре за нас, като не живеят тук? Как се информират?..." - от световните статистики които се разпространяват от медиите за беднотия, мизерия, цензура, най-ниски заплати в ЕС, най-ниски пенсии, платено здравеопазване, маниулативно изнасяне на факти от действителността и т.н., всичко това се изнася в СВЕТА чрез свободните медии ! Много сте назад в България с мисленето затова живеете в сиромашия !

238

1280

преди 3 години

А най-забавни ми бяха онези сладури, събрали се по 7-8 души с едно знаме на сянка и викащи оставка в... Чикаго примерно. Защото у нас 1 000 безделника решиха че трябва да изкарат по някой лев от черепа и емигрантите решиха, че ще са съпричастни. Изгониха ги заради пандемията и дойдоха да пият евтина бира и да лежат на сянка пред МС докато пак отворят строежите с чужбина. И сега те били най-голямата надежда на българите и най-голямата заплаха за политиците у нас... Хахахахахахахахаха смешници

237

Е. Е.

преди 3 години

И как разбра , че сме нискоквалифицирани бе др, комунист или там някъкъв си? Просто си си нямаш идея колко курсове платени или ,,гратис" се предлагата от САЩ? Май познаваш нещата от разстояние , но без да си посещавал САЩ. Различните щати предлагат, дугаррю комунист различни условия. Нещо , като ЕС, но с по напредничави идеи. МНООООООГО си далеч от истината, господине.МНООООГО. Май само си гледаал ,,филмчета" на Холивуд...., та си си правиш

236

Анонимен

преди 3 години

Като толкова ви е грижа за нас - върнете се тук и ни оправете. покажете ни как трябва да се живее, как се прави успешен бизнес и т. н.

235

Анонимен

преди 3 години

242 "1280" - е като не си емигрант как разбра, че емигрантите са ниско квалифицирани, кога беше рамо до рамо с тях ? Аз пък разбирам, че в България са останали само "***", ***'зни хле'барки, нископълзящи индивиди и най-вече оп'ростачени "патриоти" които помагат активно със страхът и покорството си България да бъде ограбвана от мафиоти и измамници и да държи първенството по мизерия и беднотия в ЕС от приемането си в него та до днес, това ако не е про.стотия неразбрана какво е ?!

234

Анонимен

преди 3 години

Как разбират емиграните кое е най-добре за нас, като не живеят тук? Как се информират? От медии, от познати? Все от трети лица. Не са свидетели от първо лице как се живее тук и затова не виждам защо точно те трябва да определят бъдещето ни.

233

1280

преди 3 години

До АнонименИнтересно съждение наистина. Значи по думите ви, емигрантите са избягали защото в България има култ към личността и те са репресирани, не са свободни и тъй като са против падишаха са се спасили в чужбина.Странно, аз пък забелязвам как болшинството емигранти са нискоквалифицирани, нежелаещи да работят за тези пари и вечно недоволни от всички и всичко защото са свикнали само да им се дава. И тези сега ще ми казват, че те били единствената ни надежда. Боже, опази.

232

Анонимен

преди 3 години

Видахме ги ние емигрантите колко милеят за България. Нали по времето на НДСВ са върнаха образованите и успелите на запад да ни оправят. Точно тогва работих за едни такива мошенници и видях какво правят. Усвояваха пари от държавни поръчки чрез политическите си протекции и после фалираха фирмите и пренасочиха милионите в совствени фирми. В чужбина никой нямаше да им позволи да се издигнат толкова много в държавата чрез измами. Но тук им вървеше номера, докто ГЕРБ не ги изместиха постепенно.