49

Под чехъла

преди 3 години

Пак е успял да излъже Банева, че отива за риба в неделя. Трябва да го държи по изкъсо, да го заключва, ако трябва.

48

Анонимен

преди 3 години

Боце,ако искаш да имаш някакви шансове в изборите,забрани на това същество да се появява в медиите!

47

ПроСоТо

преди 3 години

отначало бая са кавардисах..Появяването на това безгръбначно винаги ме е погнусявало...Обаче сега ми стана смешен:-Що за...карикатурносъщество требе да си,че така да лаеш с/у "партията",която ТИ ДАДЕ КУФАРЧЕТО и ВЪЗМОЖНОСТТА да се правиш на "ИНТЕРЕСЕН",..когато си скучен до болка?!Или тая черепаха е "забравила" ОТ КОЕ КОТИЛО ТРЪГНА?!...впрочем,метаморфозите на безгръбначните са повсеместни..Припомнете си А.Тодоров!Припомнете си как Тиквун се ЗАКАНВАШЕ и на доган и на "тройната ламя"

46

Христо Христов

преди 3 години

До анонимен 46Да, обаче е по-хубава и по-млада от кобилата на полка, която си взе шофьора на самолет, нали!:)))

45

Призрак

преди 3 години

Този индивид е някакъв психопат! Всяко негово появяване из медиите е порой от помия върху Президента! Е няма друг такъв бивш президент! Покаже се, изръси една купчина таковата и бегом пак при жена си да сменя памперсите и да мие чинии...

44

Анонимен

преди 3 години

*** откъде излезе. Искаш пак да те положат зад врата.

43

Анонимен

преди 3 години

Дядо наскоро си купи магарица. Кръсти я Росица

42

пецата

преди 3 години

тоя даже и кучето ми го мрази

41

Бойха ЦаротБолгарски

преди 3 години

Оставете го ся, моят послушанко, ама че сте льоши!:))) Требе и той да залеби услужвайки ми срещу Радев! Вие се *** плюйте, е, нека и аз си имам с.иганката, дет, че *** фале! Те тва е Послушанчо Мой!;)))

40

за РП

преди 3 години

Роската Плевнелиев е бита карта..............той е г-н Никой в БГ - политика вече..........освен това всички знаем зависимостта му от олигархията!!!

39

ПроСоТо

преди 3 години

ХахахаВсеки път, когато президентът Плевнелиев се изкаже, тролетариата надава вой!Сега остава само и Иван Костов да се обади, за да вдигне нивото на смъртност сред рублофилите!:)))

38

Бракониер

преди 3 години

Преди изборите ще се изреди целия Зоопарк, за да ни обяснява колко добре ни управлява ГЕРБ. Но ще минат изборите и ще дойде време за лов....

37

Анонимен

преди 3 години

По време на мандата си,това нещо беше само *** - президент,сега вече е само ***!

36

ха-ха

преди 3 години

тоя е любимец на форума.

35

Наблюдател

преди 3 години

Плевнелиев окончателно се саморазобличи като кукла на задкулисието! Радев ли е проблемът на България? При ГЕРБ в България не остана институция, която да не е подчинена на Мафията и олигархията - Правителство, Парламент, КС, Прокуратура, КФН, Комисия по хазарта, КЗК, ДАНС, МВР, КЕВР, Агенция по храните, БНТ, медии... Всичко е мафия! В България е извършен конституционен съд и явно трябва нов народен съд!

34

Българин

преди 3 години

Муахаха!Плевнелиев пак разлая червените кучета!Той народа го е казал :Кучетата си лаят, керванът си върви!

33

Costa

преди 3 години

Мнозина казват, че елитите са едно, а хората са друго - но в края на краищата съседна Сърбия показва съвсем различен пример.

32

Анонимен

преди 3 години

Росенчо,мамин,я обясни колко е красива България на фона на Rocky Mountain? Смешен си беше завалията а сега вече е и жалък!

31

Costa

преди 3 години

Евродепутатът от България Ангел Джамбазки повдигна въпроса за възможността за разширяване на санкциите срещу Русия заради предполагаемо извършваната от Москва шпионска дейност в републиката. Скоро Русия ще заяви, че сега притежава всички рецепти за приготвяне на българска ракия. Нашпионили! И като цяло, дребната гнусност на бившите братушки все още е изненадваща. По времето на СССР е създаден митът, че българите са най - близки до руснаците от всички славянски народи-никой, разбира се, не споменава за избора им по време на Първата и Втората световна война. Мнозина казват, че елитите са едно, а

30

Професор

преди 3 години

Роско не се предавай народа е зад теб и те подкрепя мачкай комунистите! Само Герб да живее Генерал Борисов комунистите да правят като вятъра!!!