129

Анонимен

преди 3 години

Браво за статията. България е в НАТО и ЕС. Това е добре.

128

Анонимен

преди 3 години

Ох

127

Абвгдежз123

преди 3 години

Този що не млъкне вече с този мазен глас направо не го слушам.

126

Анонимен

преди 3 години

Щом го е харесала красива жена !мисля че е 15г.по млада ,но има над 10 милиона пачки )

125

Анонимен

преди 3 години

Тоя се подиграва откровено! :)

124

Като видя тази

преди 3 години

му цуна, все едно виждам медуза, толкова е л игав!

123

Анонимен

преди 3 години

и все пак Пациентев да бъде така гутен и да върне роGaта които са му подарени докът бе президент

122

Alex

преди 3 години

До П. МистикИменно! Той е строител, а не президент. Радев е пилот. Коня е адвокат. Камъните ди тежат на мястото.нИначе става смях в залата.

121

пияница мистик

преди 3 години

Моята любовница е била дясна ръка на Плевнелиев. За мен най-успешния ни Президент. Тя ми е разказвала, колко е добър като бизнесмен. МОЛ-а на Стамболийски от него и немската "Линднер" е строен. А беше едно блато там. За Бизнес парка е същото. А какво направи Фигуранта на мафиота Череп? Едно голямо нищо. А и само Плевнелиев плюеше по кремълското джудже и не го бръснеше за сливa. Евала !!!

120

Анонимен

преди 3 години

Фурериньо Розалиньо пак се Изплеви в свободното от *** оти бустанско пространство

119

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Имаме един клоун, но пък е голям клоун!

118

Цола Драгойчева

преди 3 години

До Христо ХристовНе товарищ. Първо една партия предложи Плевнелиев за президент, но човека отказа!П. С. Само за информация - Плевнелиев е кавалер на ордена на почетния легион - най-висшето отличие на Франция!Румен Шведски на кой орден е кавалер???

117

ПроСоТо

преди 3 години

До Христо ХристовВярно е, че Решетников каза, че и магаре да беше посочил за президент, БСП щяха да го номинират!

116

Анонимен

преди 3 години

Предизборно баце вади от задния си джоб ядящия чимбери и човечето от Галъп, барем забравим за неизброимите провали на партия СИК и всички некадърни крадци в нея. Обаче Бай Ставри чака и точи сабята.

115

Бунтата

преди 3 години

Този не умря ли бе?????Защо го пускате да дрънка простотий?????Бърже да се маха от България и да си върви при гърците(при най-хубавите)А най-хубавите гръг е умрелия гръг!!!

114

БЪЛГАРИН

преди 3 години

След ерата на комунистическите кръволоци България не е имало по-достоен и образован президент от Росен Плевнелиев, който освен това е и истински европеец. Затова Бог да го благослови и дай Боже отново до ни стане президент при Новия световен ред, когато националните предатели ще изчезнат от политическата сцена.

113

1

преди 3 години

Нормално е *** да не разбира защо един европейски политик е добър политик. *** цял живот е вървял в обратната посока: колкото повече години трупа, толкова по-убеден и възхитен от своята гениалност е той, но, разбира се, има силно разминаване между това, той какво мисли за себе си и какви са резултатите.Накратко: българите не са дорасли за такъв прецизен стил на водене на политика като този на Плевнелиев. *** напълно заслужава премиер да му е Боце, нищо че го мрази, както мрази и себе си.

112

До ПроСоТо

преди 3 години

Простото, в момента Гешев си има много гайлета, първото от които е как да не стане първия в света главен прокурор-пандизчия! За извършените лично от него престъпления! Да, от сега ги определям като престъпления!Та значи Радев е предател, а Борисов, който си призна публично пред Путин при това, че е предал под натиск националните интереси с Южен поток? Борисов - не? Егати мислата, дето твори главицата ти!Още нещо - навремето седесарския шпалир ни крещеше:"Ще ви дадем на Татарчев?"Къде е той?

111

Анонимен

преди 3 години

Браво Плевнелиев! Как американския президент мина процедура по импйчмънт, без да е вдигал юмруче и да е призовавал за сваляне на правитителството и без да е атакувал съдебната власт, а нашия никой с пръст не смее да го бутне? Малодушието на ГЕРБ да мине през процедурата за нарученеие на конституцията от президента ще им изяде главата!

110

Анонимен

преди 3 години

Тази жалка личност много бърка, като напомня за себе си! Отврат!