14

до до 12

преди 3 години

Я, съ запитай кого управляваш от Милиардното Китайск или Индийско население!400 души със "средно образование" по нашему от 2, 5 Милиарда??????Явно понятие си нямаш на какво нива са IT технологиите в Китай, Индия, Япония и Южна Корея!Ха, бегай да играйш в своя микро свят!

13

до 12

преди 3 години

Много ясно, че в Индия и Китай ще ми скрият шапката. Затова аз ги управлявам от малка България 400 души, а там сред 2 милиарда не могат да си намерят никакво качество. Като не разбираш, ама грам, за какво говориш, бре?! Само ще ти кажа нещо- неслучайно у нас в ИТ сектора с лекота се докарват по над 10 000лв. месечно.

12

до до 10

преди 3 години

Ха стига с тоз IT сектор , бе!В Китай, Индия и Япония 15 - 16 годишни хлапета "шъ ви скрият шапките" в програмирането с вашето "више" образование!До 10-на години АI шъ "пише" програмите, пък вий шъ висите на опашки за "професионална преквалификация"!По-добре си задай въпроса - Защо медиците не съ трупат на опашка?

11

До 10

преди 3 години

Антиваксърите са предимно сред общаците. Няма да ги видиш в София и при добре платените професии. Например- половината ИТ сеткор в София вече е ваксиниран и то по желание.

10

Анонимен

преди 3 години

Уж всички били антиваксари, а сега всички припкат за ваксина. Не подкрепям опашките, но това си го заслужихме! Чорбанов, който постоянно плашеше, че ваксините били лоши излиза по телевизията и вика хаос. Що? Нали бяха лоши?

9

не разбрал

преди 3 години

Обсъжда ли се след ''зелените коридори'' да се въведат и ''кафяви коридори'', че определено ще има нужда?

8

АнонимеН

преди 3 години

УЧЕНИЦИТЕ БЯХА НАРОЧНО ПУСНАТИ ОТ БОРИСОВ ЗА ДА СЕ КАЧИ ПАК БРОЯ НА НОВОЗАРАЗЕНИТЕ НАД 4-5 ХИЛЯДИ НА ДЕН ТОЧНО ЗА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!ТАКА БОРИСОВ ЩЕ СТРЕСИРА ВСИЧКИ И ЩЕ СЕ ПРАВИ НА СПАСИТЕЛ А ЗЛОТО Е ТОЙ НЕ КОРОНА ВИРУСА!

7

Анонимен

преди 3 години

52 000 дози и говорим за масова ваксинация, смееех, зелени коридори, жълти коридори.... И на финала както винаги, кафяв коридор, ама яко кафяв. Чак опашки имало от толкова много желаещи за ваксини. Врътнах две кръгчета покрай Пирогов и РЗИ и какво виждам, репортерите повече от чакащите за ваксини. Ама недоразумението продължава да твърди че има масова ваксинация, даже вече имал щит срещу короната. Да се смее ли човек да плаче ли?

6

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Пенсионерска жалба : Рано станах отзарана коридор зелен да хвана. Тез зелени коридори кой ли така ни ги стори ? С коридорите зелени пак настанаха промени. Тез управници игриви ги превьрнаха в сиви . Автор: Георги Илиев Митев. Потьрпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран. София (2021).

5

Анонимен

преди 3 години

Във Варна ще отворим кафевия коридор под кодовото име "Отходна тръба Варненско езеро". Ще ви пуснем всички партийки от сегашния парламент по нея

4

Анонимен

преди 3 години

Хайде, бутайте се в коридорите и гледайте да не се изпотъпчете!

3

Анонимен

преди 3 години

Демек организирания хаос продължава по план.

2

АнонимеН

преди 3 години

ПОРЪЧАНО Е ОТ ГЕРБ И БОРИСОВ НА ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ДА ИЗПИСВАТ НЕБИЛКОВИ АНТИБИОТИЦИ КОИТО СА НАПЪЛНО ПРОТИВОПОКАЗНИ ПРИ КОРОНА ВИРУС И С ТЯХ ДА СЕ ЛИКВИДИРА ДОСТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО !!! ТАКА НАСЕЛЕНИЕТО СЕ ДЪРЖИ В СТРАХ И СЕ ИЗКАРВА БОРИСОВ КАТО СПАСИТЕЛ ЗА ДА БЪДЕ ПРЕИЗБРАН!!!ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЕ СТРУВА НИЩО ЗА ИЗЕДНИКА БОРИСОВ И ЩЕ ИЗБИЕ БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛИ ДОСТА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ САМО И САМО ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТ СЪС СИЛА И ИЗМАМИ!

1

Анонимен

преди 3 години

Търчете, пак са пуснали банани!