12

Анонимен

преди 3 години

Сметище има нагоре към с. Звездица мисля беше, като минеш с. Далекоглед. Там може да се носят строителни отпадъци или поне можеше, когато сме ходили. Сега вече не знам.Но начин винаги има.Както и ромеи, които както винаги гледат да минат метър и да развалят всичко.С ромеите трябва с твърда ръка, иначе става, това, което виждаме всеки ден.

11

За строителни отпадъ

преди 3 години

До около ВарнаЛъжа. Има фирми, звъниш носят ти контейнер пред вас-140 лв. Кого лъжеш бе?

10

Ко ми риве?

преди 3 години

Ми като е частен имот, да си го загради частника?!

9

Иван

преди 3 години

Скапан народ, мърлява държава! Всичко си заслужаваме. И затова отново ще дойде ятагана!

8

Анонимен

преди 3 години

като срока на наказанието да зависи от това колко и какъв вид СМЕТ са изхвърлили

7

Анонимен

преди 3 години

Когато започнете да ги контролирате,следите и наказвате с трудови наказания , като срока на наказанието да зависи от това колко и какъв вид oтпадък са изхвърлили и да работят до изпотяване, като минималното наказание да започва от един месец труд,тогава ще се научат да не замърсяват природата!

6

Анонимен

преди 3 години

Точно такъв проблем имах и аз. Оказа се че общинското сметище вече не приема такъв вид отпадъци и като съвестен гражданин ги закопах в единия край на двора.

5

Анонимен

преди 3 години

изхвърлян *** - изхвърляна сметта

4

Анонимен

преди 3 години

До около ВарнаЗатова във всеки квартал трябва да има пункт или огромен контейнер за строителни и подобни материали,с електронно отваряне и достъп за хора само от квартала,а чрез това електронно отваряне,да се следи и кога е изхвърлян oтпадък и колко.

3

Анонимен

преди 3 години

До dtrumppНай-много нерегламентирана смет изхвърлят ромите,които не плащат за смет,факт!

2

около Варна

преди 3 години

Да Ви открехна и защо става така, а Вие кажете кой е виновен/ни?Няма регламентирани места където да се хвърлят строителни отпадъци. Трябва да наемеш бус/камион за 300-500лв, но ако имаш 10-20 или 50чувала излиза доста скъпо. По-съвестните питат в общината, но те нямат сметище за такива чували. Остава варианта да ги метнеш до казаните или както тези. Сигурно има и разни от обявите, които вземат стр отп. и го мятат на подобни места. Такива места са хиляди. Вчера нашият казан беше пълен с Gsm-и!

1

Анонимен

преди 3 години

А защо тези,на които им се плаща да събират сметта, не го разчистят и сложат камери или по някакъв начин да контролират дали е чиста природата?А къде са и природозащитниците и другите организации?А защо няма затвор за замърсителите с трудови наказания, включващи и събиране на смет от нерегламентирани места, докато се изпотят от работа 3 месеца?