10

Анонимен

преди 3 години

На прУвинциалистите трябва да се забрани шофирането.Точно както на неграмотните и жените трябва да бъде забранено гласуването.

9

Анонимен

преди 3 години

Всеки си кара все едно пътя е негов, абе много сме зле като народ и това е. *** и нагли , това са 60% от българите. Качествените хора все си патета от ***.

8

Анонимен

преди 3 години

Нормално, аз като седна зад волан все едно отивам на война :)) Миг да се почувствам сигурен и може някой *** да ме блъсне, случвало се е....:))

7

Бедба

преди 3 години

Повече се тревожат за затруднено движение, от колкото за идиодизъма на шоферошвестерите.

6

СИСТЕМАТА

преди 3 години

И все пак имаме не съобразена скорост въпреки предимството сме длъжни да шофираме вниманието заможем да спрем при необходимост. Ако на пътя ни се появи човек и няма пешеходна пътека това означава ли да згазим пешеходеца като сме на път с предимство ? Българина е човек без вина дори да е виновен той ще каже точно обратното.

5

Анонимен

преди 3 години

"Кола с баща и син"... Т.е. Кола, с баща Микробус и син Детска количка, са паднали в реката ли как?Пишете без да мислите и дори не знаете какво пишете.Ако напишете "Млада жена, с баща и син, падна в река" е друго, нали. А кола с баща и син - как да го разбираме. Айде, то ни е ясно че е станала катастрофа, но изказа ви и поднасяне на информация са за двойка. Не минавате изпита. Догодина пак.

4

Анонимен

преди 3 години

За сексистите всички хора са равни, какво като си на път с предимство и ти си равен със другите хора на пътя. Тъй разсъждават сексистите и привърженицците на ЕС и евролибералите. Ако пък шофьорът е гей или ром, що да не те засече ако го арестуват ще каже, че му нарушават правата и го дискриминират.

3

Анонимен

преди 3 години

По колко пъти ще пускате статии за едно и също?Имаше статия по обед за това падане в канала.

2

Анонимен

преди 3 години

Пак ли Радеви?

1

popa ot razgrad

преди 3 години

а къде е реката??...