59

Анонимен

преди 3 години

Че то и сега е така бе т упан, искат голям талон и валидна гражданска. Тоя не знае какво му се случва ама бил зам директор на,, Автомобилна админисърация''

58

Коментар

преди 3 години

Боху Тиквата големи разходи има а в бюджета нищо не постъпва за това му трябват още данъци да дере раята че трябват милиарди за доктори,професори, ваксини,самолети,милиционери,военни,ДАЙ,митничари,горски,полски,даскали,пенсионери,държавни чиновници,3 милиона индийци,Алибеговци и готвачи... и всякакви лентяи-безработници и т.н!Пари откъде?Няма то!Да не извират я!?

57

Българин

преди 3 години

4,70лв ще струват еко стикерите. Нали нямаше да оскъпят прегледа, сервизите на кого ще го наислят стикер. Печатницата на "нашия" човек пак трялва да работи.

56

Анонимен

преди 3 години

Не се чудете че тези незнаят че на прегледа ни искат гражданска още от 2007 година. Тези са новите лапачи които ще лапнат над 900 000 лъвчета а ние ще плащаме за еко картонче плюс 10 лъвчета.Честити ви нови Лапачи. Това и по Турско нее било.

55

Анонимен

преди 3 години

В България всичко е наопаки!Първо се минава технически за да знае осигуровката, че ако нещо стане не е технически проблем! Какъв проблем може да е, мислете сами!Пак правят задни вратички за някои свои хора!

54

Анонимен

преди 3 години

на мен от години ми я искат на пункта, не знам какво е ако нямаш

53

goshko

преди 3 години

До АнонименА ако те блъсне някой, който е употребил алкохол, в този случай застрахователите също не плащат. Кой ще ти плати тогава?Тази застраховка сама влиза в противоречие със себе си. От една страна се казва, че ГО е за да подсигури че невиновната страна ще бъде обезщетена. От друга страна множество хипотези за катастрофи са изключени от обезщетение през ГО, значе ще останете без обезщетение. Това е например ако водача е употребили алкохол, неправоспособни, без технически преглед и т.

52

КОЯ

преди 3 години

Коя Година сме ?От 10 години искат и проверяват за ГО на Преглед .Тази Новина е от преди Ерата Борисов .

51

Анонимен

преди 3 години

И аз съм за този закон. Нагледали сме се на тарикати които карат без книжки. Сигурно е пълно и с такива без граждански които уж не карат колата си няколко месеца и затова не правят застраховка,но като ги хванат обясняват как само сега им се е наложило да излезнат спешно с колата. Пък и ако ме блъсне някой без гражданска и умре в инцидента на мен кой ще ми плати разходите. Едва ли ще тръгна да се съдя с наследниците,за да ми покрият загубите.

50

Анонимен

преди 3 години

До 55 хахаИдеята е ако си участник в Птп и друг е виновният ти да си получиш парите като потърпевш,а не виновният да получи пари. И всеки съвестен човек който си плаща гражданска трябва да се радва да се приеме този закон. А не един да си плаща,а после друг тарикат който няма пари да те блъсне и да отказва да ти плати. После ходи го съди 5 г и чакай да получиш някой лев.

49

хаха

преди 3 години

само прокават интересите на застрахователите. Какво общо има техническата изправност на колата с ГО?Защо ако колата не е с ГО я свалят от джижение, това си е чист рекет. АКо една кола не се кара не трябва да си задължен да плащаш гражданска отговорност. Като цяло не трябва да си задължен да я плащаш. Ако си участник в ПТП и си виновна страна ще плащаш от джоба си. Това се казва право на избор, което ни е отнето в полза на застрахователите

48

11

преди 3 години

До СофияСтранно, и на мене винаги са ми искали застраховката. Мисирска му работа.

47

София

преди 3 години

Странно, на мен винаги до сега сами искали бележката за платения данък + документите за ГО.Не знам кви са тия филмарски истории. От Април, от Май, от Юни. Вземете, поне дайте на някой дето кара редовно и има автомобил да ги преглежда тия статии, вместо да пишете глупости.

46

Щерю

преди 3 години

За да се избегне селската безотговорност по пътищата...

45

Анонимен

преди 3 години

Лошо няма, още една проверка не пречи! Като знам каква шуробаджанащина е навред по страната, КАТ трябва да почнат да проверяват дали е платен тока... Бай *** намира постоянно начини да пре***е държавата, така не става повече.

44

До Стефка

преди 3 години

Стефне със Стоичков сте за президентска двойка

43

У

преди 3 години

Най-съгласен съм с русенец-46, на този преглед името му е технически. Би трябвало да само да те ИНФОРМИРАТ, че нещо по документи не е в ред и толкова. Без ГО, колата трябва да отиде до пункта в/у платформа, да се прегледа и с платформа да се върне.

42

Анонимен

преди 3 години

Най-после, бая таралясници ще окапят.

41

В. Узунов

преди 3 години

Не ме бърка това,а да разрешат поне на 3 ракии да може да се кара колата.

40

русенец

преди 3 години

Не е ли по-добре на пунктовете за ГТП да се проверяват и техническото състояние на автомобилите? За платени данъци и ГО си има други хрантутници, които имат задължението да ги проверяват. Защото при все всичките камери и методи за контрол , практически не се извършва преглед за техническото състояние на автомобила, а се демонстрира дейност. Пунктовете не носят и отговорност за изправността. Изобщо стига сте създавали хранилки.